Clairvoyance

-Få klar besked og selvindsigt

Måske du har en eller flere af disse udfordringer..

 • Du mangler svar og klarhed på et vigtigt livsspørgsmål
 • Du er i tvivl om den rigtige livsvej
 • Du mangler svar og inputs til kærlighedslivet
 • Du har brug for afklaring til dit arbejdsliv

Hvad er Clairvoyance?

Clairvoyance kommer fra fransk og betyder klarsyn. Samtidig dækker det over andre ikke-fysiske sanser, som f.eks: Klarhørelse, klarfølelse, klarsmag m.m.

Clairvoyance hos mig handler om at give dig et helikopter perspektiv på din livssituation. Hvad der sker i dit liv lige nu. Hvor du er på vej hen, og hvor du er udfordret. Men vigtigst handler clairvoyance om, at give dig værktøjer og råd, der kan tage dit liv til et bedre sted, hvis du vælger at følge rådene og beskederne.

Gennem en clairvoyance kan du få svar på din sjæls dybeste spørgsmål: Hvad er min sande livsvej og hvordan får jeg det realiseret? Hvad skal jeg gøre i forhold til kærlighedslivet? Arbejdslivet? Og hvordan finder jeg mere mening, glæde og indre ro i mit liv?

Mit fokus i en clairvoyance er nu’et. Fortid og fremtid kan jeg komme ind på, hvis det har relevans for dig.

Fremtiden er ikke færdigskrevet. Det er noget du selv skaber. Derfor vil du ikke hos mig få konkrete forudsigelser, da min erfaring nu med clairvoyance i over 20 år er, at det låser energien og gør folk passive. Jeg giver dig hellere en vejrudsigt og en køreplan for, hvordan du mest effektivt kommer videre på en sand og meningsfyldt måde.

Men ønsker du svar på om du får flere børn, hvornår du få solgt huset, eller om du møder drømmemanden, skal jeg pænt bede dig gå et andet sted hen.

Jeg arbejder i min måde at lave clairvoyance på med dit potentiale og de muligheder der faktisk ligger til dig. Min opgave er, at skabe klarhed på din vej, så du kan føle mere sikkerhed til at træffe de rigtige valg i dit liv.

Som clairvoyant kan jeg bl.a hjælpe dig med at..

 • Give dig en klar forståelse af, hvad dine sande potentialer er
 • Give dig besked på hvad din sande vej og kald i livet er
 • Give dig svar og indsigt på din fortid, nutid og mulige fremtid
 • Svare på hvordan du får renset og healet karmiske mønstre, så det ikke tynger og hæmmer dig fremadrettet
 • Give dig værktøjer til hvordan du slipper gamle vaner og mønstre så du kan bevæge dig mod dit sande jeg
 • Lære dig hvordan du kan møde dig selv med mere kærlighed og forståelse
 • Give dig et perspektiv/vejrudsigt til hvordan dit liv kan komme til at se ud, hvis du foretager de nødvendige ændringer

I samarbejde med den åndelige verden, hjælper jeg dig til at fjerne dine indre blokeringer, så du kan leve fra din sjæls lys og power

Du vil få gennem din clairvoyance få en klar forståelse af hvem du i virkeligheden er, bag om alle dine tillærte forestillinger og overbevisninger.

Den højere intelligens

I en clairvoyance  skaber jeg kontakt til en højere bevidsthed, der kanaliseres videre til dig, til at heale og skabe den fornødne klarhed i dig, så du kan træffe sande og sunde valg for dit liv.

Sådan foregår det

book-tid til clairvoyance

Booking

Du skriver til mig via kontaktsiden 

Jeg kontakter dig efterfølgende og vi aftaler en tid.

kærlighedsclairvoyance

Clairvoyance

Jeg videreformidler de beskeder og råd der til dig.  Fokus er på din personlige og spirituelle udvikling. Når der ikke er flere beskeder, kan du stille spørgsmål, og resten af sessionen vil foregå som en samtale.

optagelse af clairvoyance

Lydoptagelse

Din session bliver optaget og sendt til dig på email som MP3 fil, så du kan høre dem igen og igen og arbejde videre med det vi har talt om. Så skal du ikke fokusere på at skrive noter undervejs, men blot være i nuet.

clairvoyance-forloeb

Opfølgning

Det er muligt at starte op i et mentorforløb efter din første session.

 • 5 KÆMPE stjerner!
  Helt igennem fantastisk! Tusinde tak for din tid og dine fantastiske evner! Jeg er utrolig taknemmelig og har været på en bølge af glæde siden vi talte sammen! Jasper er en utrolig dygtig clairvoyant. Han er professionel og man føler sig tryg i hans hænder. 5 KÆMPE stjerner!

  Claudia Rex Danser
 • Jeg har aldrig mødt en mere præcis clairvoyant
  Jeg har til tider, i de seneste 32 år, brugt clairvoyante til støtte og vejledning – både for mine virksomheder og for mig privat. I de seneste 3 år, har jeg fået hjælp af Jasper og kan i den grad anbefale ham – jeg har aldrig mødt en mere præcis clairvoyant. Desuden er Jasper varm, rummelig og et meget kærligt menneske. Jeg er ret tilbageholdende med at anbefale rådgivere men med Jasper gør jeg nemt en undtagelse – han er bare SÅ dygtig.

  Kerstin Ahlmér Selvstændig
 • Vil varmt anbefale Jasper
  Jeg vil sige om Jasper, at han vil blive varmt anbefalet. Han hjalp mig med en vigtig afklaring og på så hjertelig en måde, at jeg er nødt til at møde ham igen. Stort tak.

  Lili Schmidt
 • Han rammer plet hver gang
  Jasper Søgård er en enestående spirituel guide - han rammer plet hver gang, og jeg har brugt Jasper gennem flere år til både svære relationelle udfordringer og i forretningsmæssig udvikling.
  Og det er bestemt ikke sidste gang. Jasper har mine varmeste anbefalinger! “
  Lotte Arnsbjerg Skuespiller
 • Jasper har givet mig indsigt og svar på flere spørgsmål, som jeg i mange år har haft.
  Jasper har en hel unik evne til at tune ind på det enkelte menneske. Jasper har givet mig indsigt og svar på flere spørgsmål som jeg i mange år har haft. Et forløb hos Jasper kan klart anbefales!

  Vibeke Krohn Chefjurist

Sådan kan jeg hjælpe

Jasper Søgård har hjulpet mere end 12.500 personer fra hele verden med forskellige livs udfordringer.

 

Den måde jeg bedst kan hjælpe dig, er ved clairvoyant at stille ind på de blokeringer, der forhindrer dig i en bedre livsførelse. Jeg kigger i det højeste sjælpotentiale, der ligger til dig, og hvad der skal til for få kontakt til den dybeste side af dig, så du kan skabe det liv du drømmer om.

Priser

Clairvoyance 55 min: 1.900,- inklusiv moms