Clairvoyance

Få klar besked og selvindsigt

Du kender det sikkert..

 • Du føler du sidder fast i livet
 • Du er tvivl om du er på rette vej i livet
 • Du har brug for klarhed på kærlighedslivet
 • Du er i tvivl om din karriere
 • Du føler dig ikke tilfreds med livet
 • Du har brug for input til din udvikling

Hvad er clairvoyance?

Clairvoyance hos mig er en læsning af din sjæls potentiale og muligheder. Jeg bruger mit klarsyn og min spirituelle indsigt til at guide og vejlede dig, så du får afklaring på dine vigtige spørgsmål, samt indsigt i hvad din sande livsvej er, og ikke mindst hvordan du får den realiseret.

Ofte kommer mennesker mig fordi de er utilfredse over deres liv, eller måske befinder de sig i en eksistentiel udfordring, og mangler input og inspiration til at komme videre.

Du vil gennem en clairvoyance få svar og indsigt på dine dybeste spørgsmål, som kan tage dit liv hen til et sted, hvor du oplever mere ro, glæde, styrke og mening.

Få svar på dine dybeste spørgsmål

Jeg ser dit potentiale og hjælper dig til en større forståelse af, hvem du er, bag dine tillærte normer og mønstre og giver dig nøglen til at forløse og frigøre dig fra dem.

Du får svar på dine dybe spørgsmål, der giver dig klarhed og sikkerhed, og du vil få konkrete værktøjer så du kan tage handling på dit liv efter din clairvoyance.

Jeg arbejder med mennesker med en åbenhed og nysgerrighed på det spirituelle, og som er parate til at udvikle sig og løfte deres bevidsthed, så de kan leve i overensstemmelse med deres sjæls længsler og ønsker.

Clairvoyance er ikke et quick-fix, men du inviteres i en session til en mulighed for dyb transformation af uhensigtsmæssige vaner og mønstre, så du kan finde hjem i dig selv, og dit liv kan folde sig ud, i overensstemmelse med hvem du er og hvad du ønsker i dit liv.

Ønsker du nemme, korte svar eller kun er interesseret i at høre forudsigelser, er jeg ikke den rigtige for dig. Jeg arbejder ud fra  dit spirituelle og psykologiske potentiale, og hjælper dig til at integrere nye og bedre veje og tilgange til livet, så du efterfølgende kan stå stærkt i dig selv og folde dit liv ud.

Jeg stiller ikke direkte ind i 3.person, ligesom jeg ikke stiller ind i sygdom, død m.m.

Efter din session har du mulighed for at fortsætte i et mentorforløb.

Som clairvoyant kan jeg bl.a hjælpe dig med at..

 • Give dig svar på dine vigtigste spørgsmål
 • Hjælpe dig til at forstå hvad din sande vej i livet er, og hvordan du opnår det
 • Vise dig hvordan du kan heale de blokeringer der forhindrer en optimal livsførelse
 • Guide dig til at forstå dit potentiale
 • Inspirere og motivere dig til at udvikle dig personligt og spirituelt
 • Give dig et perspektiv på hvordan dit liv kan se ud, hvis du følger beskederne.

Sådan foregår det

book-tid til clairvoyance

Booking

Du skriver til mig via kontaktsiden 

Herefter kontakter jeg dig og vi aftaler en tid

kærlighedsclairvoyance

Clairvoyance

Du kommer til mig i dejlige lyse lokaler i valby eller det kan foregå online (telefon eller zoom) .  Efter din session har du mulighed for at fortsætte i et forløb.

optagelse af clairvoyance

Lydoptagelse

Din session bliver optaget og sendt til dig på email som MP3 fil, så du kan høre dem igen og igen og arbejde videre med det vi har talt om. Så skal du ikke fokusere på at skrive noter undervejs, men blot være i nuet.

clairvoyance-forloeb

Det videre forløb

Hvis det føles rigtigt, er der mulighed for at fortsætte sammen i et mentorforløb

 • 5 KÆMPE stjerner!
  Helt igennem fantastisk! Tusinde tak for din tid og dine fantastiske evner! Jeg er utrolig taknemmelig og har været på en bølge af glæde siden vi talte sammen! Jasper er en utrolig dygtig clairvoyant. Han er professionel og man føler sig tryg i hans hænder. 5 KÆMPE stjerner!

  Claudia Rex Danser
 • Jeg har aldrig mødt en mere præcis clairvoyant
  Jeg har til tider, i de seneste 32 år, brugt clairvoyante til støtte og vejledning – både for mine virksomheder og for mig privat. I de seneste 3 år, har jeg fået hjælp af Jasper og kan i den grad anbefale ham – jeg har aldrig mødt en mere præcis clairvoyant. Desuden er Jasper varm, rummelig og et meget kærligt menneske. Jeg er ret tilbageholdende med at anbefale rådgivere men med Jasper gør jeg nemt en undtagelse – han er bare SÅ dygtig.

  Kerstin Ahlmér Selvstændig
 • Vil varmt anbefale Jasper
  Jeg vil sige om Jasper, at han vil blive varmt anbefalet. Han hjalp mig med en vigtig afklaring og på så hjertelig en måde, at jeg er nødt til at møde ham igen. Stort tak.

  Lili Schmidt
 • Han rammer plet hver gang
  Jasper Søgård er en enestående spirituel guide - han rammer plet hver gang, og jeg har brugt Jasper gennem flere år til både svære relationelle udfordringer og i forretningsmæssig udvikling.
  Og det er bestemt ikke sidste gang. Jasper har mine varmeste anbefalinger! “
  Lotte Arnsbjerg Skuespiller
 • Jasper har givet mig indsigt og svar på flere spørgsmål, som jeg i mange år har haft.
  Jasper har en hel unik evne til at tune ind på det enkelte menneske. Jasper har givet mig indsigt og svar på flere spørgsmål som jeg i mange år har haft. Et forløb hos Jasper kan klart anbefales!

  Vibeke Krohn Chefjurist

Sådan kan jeg hjælpe

Jasper Søgård har hjulpet mere end 12.500 personer fra hele verden med forskellige livs udfordringer.

 

Den måde jeg bedst kan hjælpe dig, er ved clairvoyant at stille ind på de blokeringer, der forhindrer dig i en bedre livsførelse. Jeg kigger i det højeste sjælpotentiale, der ligger til dig, og hvad der skal til for få kontakt til den dybeste side af dig, så du kan skabe det liv du drømmer om. Jeg er født clairvoyant og har arbejdet i over 20 år med clairvoyance professionelt. Jeg har udover klientarbejdet også undervist og fungeret som censor på diverse clairvoyanceskoler.

Priser

Clairvoyance: 55 min 1.800,-

0