Clairvoyance

-Få klar besked og selvindsigt

Du kender det sikkert..

 • Livet slår knuder og du kan ikke finde din vej i livet
 • Du skal træffe et valg og er tvivl om hvad der er det rigtige at gøre
 • Du mangler svar og input til karriere eller kærlighedslivet

Hvad er clairvoyance?

Clairvoyance  handler om at give dig et helikopter perspektiv på din livssituation. Hvad der sker i dit liv lige nu. Hvor du er på vej hen, og hvor du er udfordret. Men vigtigst handler det om, at give dig værktøjer og råd, der kan tage dit liv til et bedre sted, hvis du vælger at følge vejledningen og de råd der kommer.

Gennem en clairvoyance kan du få svar på din sjæls dybeste spørgsmål: Hvad er min sande livsvej og hvordan får jeg det realiseret? Hvad skal jeg gøre i forhold til kærlighedslivet? Arbejdslivet? Og hvordan finder jeg mere mening, glæde og indre ro i mit liv?

Jeg bruger mine clairvoyante og intuitive evner til at se og mærke dig, hvor du befinder dig i livet, og hvad du skal gøre for at komme videre på den bedste måde for mig.

Jeg stiller ind i dit potentiale og de muligheder der faktisk ligger til dig. Min opgave er, at skabe klarhed på din vej, så du kan føle mere sikkerhed til at træffe de rigtige valg i dit liv, og føle du er kommet på rette spor igen.

Som clairvoyant vejleder kan jeg bl.a hjælpe dig med at..

 • Give dig en klar forståelse af, hvad dine sande potentialer er
 • Give dig besked på hvad din sande vej og kald i livet er
 • Give dig svar og indsigt på din fortid, nutid og mulige fremtid
 • Give dig klare svar til at løse en konkret situation du står overfor
 • Give dig værktøjer til hvordan du slipper gamle vaner og mønstre så du kan bevæge dig mod dit sande jeg
 • Lære dig hvordan du kan møde dig selv med mere kærlighed og forståelse
 • Give dig et perspektiv/vejrudsigt til hvordan dit liv kan komme til at se ud, hvis du foretager de nødvendige ændringer

I samarbejde med den åndelige verden, hjælper jeg dig til at fjerne dine indre blokeringer, så du kan leve fra din sjæls lys og power

Clairvoyancen vil give svar og klarhed på spørgsmål du har tumlet med længe, og du vil få løsningen til hvad du skal gøre fremadrettet.

Den højere intelligens

I en clairvoyance skaber jeg kontakt til en højere bevidsthed, og videreformidler de beskeder og råd der er til. Fokus er på din spirituelle og personlige udvikling.

Sådan foregår det

book-tid til clairvoyance

Booking

Du skriver til mig via kontaktsiden 

Jeg kontakter dig efterfølgende og vi aftaler en tid.

kærlighedsclairvoyance

Clairvoyance

Jeg stiller clairvoyant ind i dit potentiale og muligheder, og giver dig beskeder og råd til at skabe klarhed i dit liv. Når der ikke er flere beskeder og råd kan du stille spørgsmål.

optagelse af clairvoyance

Lydoptagelse

Din session bliver optaget og sendt til dig på email som MP3 fil, så du kan høre dem igen og igen og arbejde videre med det vi har talt om. Så skal du ikke fokusere på at skrive noter undervejs, men blot være i nuet.

clairvoyance-forloeb

Opfølgning

Det er muligt at starte op i spirituel mentor forløb efter din clairvoyance.

 • 5 KÆMPE stjerner!
  Helt igennem fantastisk! Tusinde tak for din tid og dine fantastiske evner! Jeg er utrolig taknemmelig og har været på en bølge af glæde siden vi talte sammen! Jasper er en utrolig dygtig clairvoyant. Han er professionel og man føler sig tryg i hans hænder. 5 KÆMPE stjerner!

  Claudia Rex Danser
 • Jeg har aldrig mødt en mere præcis clairvoyant
  Jeg har til tider, i de seneste 32 år, brugt clairvoyante til støtte og vejledning – både for mine virksomheder og for mig privat. I de seneste 3 år, har jeg fået hjælp af Jasper og kan i den grad anbefale ham – jeg har aldrig mødt en mere præcis clairvoyant. Desuden er Jasper varm, rummelig og et meget kærligt menneske. Jeg er ret tilbageholdende med at anbefale rådgivere men med Jasper gør jeg nemt en undtagelse – han er bare SÅ dygtig.

  Kerstin Ahlmér Selvstændig
 • Vil varmt anbefale Jasper
  Jeg vil sige om Jasper, at han vil blive varmt anbefalet. Han hjalp mig med en vigtig afklaring og på så hjertelig en måde, at jeg er nødt til at møde ham igen. Stort tak.

  Lili Schmidt
 • Han rammer plet hver gang
  Jasper Søgård er en enestående spirituel guide - han rammer plet hver gang, og jeg har brugt Jasper gennem flere år til både svære relationelle udfordringer og i forretningsmæssig udvikling.
  Og det er bestemt ikke sidste gang. Jasper har mine varmeste anbefalinger! “
  Lotte Arnsbjerg Skuespiller
 • Jasper har givet mig indsigt og svar på flere spørgsmål, som jeg i mange år har haft.
  Jasper har en hel unik evne til at tune ind på det enkelte menneske. Jasper har givet mig indsigt og svar på flere spørgsmål som jeg i mange år har haft. Et forløb hos Jasper kan klart anbefales!

  Vibeke Krohn Chefjurist

Sådan kan jeg hjælpe

Jasper Søgård har hjulpet mere end 12.500 personer fra hele verden med forskellige livs udfordringer.

 

Den måde jeg bedst kan hjælpe dig, er ved clairvoyant at stille ind på de blokeringer, der forhindrer dig i en bedre livsførelse. Jeg kigger i det højeste sjælpotentiale, der ligger til dig, og hvad der skal til for få kontakt til den dybeste side af dig, så du kan skabe det liv du drømmer om.

Priser

Clairvoyance 55 min: 1.800,-

0