Soul connection

Soul connection er et unikt forløb, skræddersyet til at genfinde din indre ro og  styrke.  Det er for dig, der oplever stress og uro, og som gerne vil tilbage til dig selv, så du kan skabe det magiske liv, du fortjener.

Vejen til personlig styrke og frihed

 Gennem forløbet får du healet de forskellige blokeringer der har sat sig gennem livet, så de ikke længere vil fylde og hæmme dig. Vi vil sammen løse dine udfordringer og problemer.

Du vil efter forløbet stå stærkt i dig selv. Dit selvværd bliver løftet. Du får en klar fornemmelse af, hvem du i virkeligheden er, bag om alle forestillingerne, og du vil føle en klarhed på hvordan du efterfølgende skal bruge dig selv bedst muligt i livet, til gavn for dig selv og andre.

Sådan kan jeg hjælpe

 • Du er stresset
 • Du føler, at det er andre der sætter dagsorden for dit liv
 • Du føler, frygten får lov at bestemme for meget
Intuitiv coaching forløb
 • Du føler dit selvværd begrænser dig
 • Du længes efter at mærke mening i dit liv
 • Du er parat til at gøre det nødvendige NU for at komme videre

Sådan foregår det

book-tid til clairvoyance

BOOK EN TID

Skriv til mig for at booke en tid. Jeg ringer dig herefter op, så vi kan tale om, hvad du har brug for.

karriereclairvoyance

Sessioner

Første session i forløbet starter med en session i spirituel vejledning. Her guider jeg og leverer beskeder og budskaber fra åndelige verden om hvor du står, hvordan du får løst dine problemer, og du får et perspektiv på dine muligheder fremrettet hvis du vælger at følge beskederne.

optagelse af clairvoyance

Optagelse

Sessionerne optages på mp3 så du kan høre det igen, og arbejde videre med din proces.

clairvoyance-forloeb

Forløbet

Forløbet kan vare over 3 eller 6 måneder afhængigt af behov og målsætning. jeg skræddersyr hver enkelt forløb individuelt.

 • Man kan tydelig mærke, at man bliver hjulpet på rette vej.
  Jasper er det menneske som jeg roligt kan sige, har hjulpet mig mest igennem min største livskrise. Han er så dygtig og professionel at jeg har følt mig helt tryg fra allerførste samtale. Den indsigt og vejledning man får efter blot en session giver utrolig meget afklaring, og man kan tydeligt mærke, at man bliver hjulpet på rette vej. Kæmpe anbefaling herfra!

  Aura Wilhelmsen Konsulent
 • 5 KÆMPE stjerner!
  Helt igennem fantastisk! Tusinde tak for din tid og dine fantastiske evner! Jeg er utrolig taknemmelig og har været på en bølge af glæde siden vi talte sammen! Jasper er en utrolig dygtig clairvoyant. Han er professionel og man føler sig tryg i hans hænder. 5 KÆMPE stjerner!

  Claudia Rex Danser
 • Jeg har aldrig mødt en mere præcis clairvoyant
  Jeg har til tider, i de seneste 32 år, brugt clairvoyante til støtte og vejledning – både for mine virksomheder og for mig privat. I de seneste 3 år, har jeg fået hjælp af Jasper og kan i den grad anbefale ham – jeg har aldrig mødt en mere præcis clairvoyant. Desuden er Jasper varm, rummelig og et meget kærligt menneske. Jeg er ret tilbageholdende med at anbefale rådgivere men med Jasper gør jeg nemt en undtagelse – han er bare SÅ dygtig.

  Kerstin Ahlmér Selvstændig
 • Han er "spot-on"
  Jasper er en fantastisk spirituel vejleder. Han er "spot-on" og har hjulpet med små og store ting i mit liv. Jeg er virkelig glad for den hjælp jeg har fået af ham igennem de sidste 3 år. Tusind Tak Jasper 🙂

  Mathias Nielsen Selvstændig fotograf
 • Jeg er kommet videre med raketfart..
  Fuld valuta for pengene!! Jeg har gennemgået et karriere-coach forløb hos Jasper over 5 sessioner. Hans skarpe klarsyn ramte plet på samtlige kerne(forhindrings)punkter og jeg er kommet videre med raketfart... Varmeste anbefalinger herfra

  Ole Håndsbæk Underviser
 • Jasper er en meget klartseende og sansende clairvoyant og coach
  Jeg opfatter Jasper som en meget klartseende og sansende clairvoyant og coach. Med humor, åbenhed og ærlighed evner han, at skabe en tryg ramme i sin behandling. Jasper er god til at mærke hvor blokeringerne er og komme med brugbare løsningsforslag, som også virker på længere sigt.

  Sarah Alexandra Faber Farmaceut
 • Jeg kan altid bruge hans indsigt og guldkorn
  Jasper er en fantastisk dygtig clairvoyant, og én af de få jeg går til, når jeg har brug for at blive guidet og støttet. Jeg føler mig altid tryg, favnet og set, og jeg kan altid bruge hans indsigt og guldkorn.

  Siska Sommer
 • Jeg har lært meget af mit forløb og fået redskaber der hjalp mig
  Jasper er meget professionel, han finder lynhurtigt frem til de områder, der skal arbejdes med. Jeg har lært meget af mit forløb og fået redskaber, der hjalp mig - også i min hverdag efterfølgende. Jeg har stor tillid til Jasper og hans måde at arbejde på, hvilket har været vigtigt for mig. Jeg kan trygt anbefale ham til andre.

  Susanne Sahl Bogholderassistent
 • Jasper har givet mig indsigt og svar på flere spørgsmål, som jeg i mange år har haft.
  Jasper har en hel unik evne til at tune ind på det enkelte menneske. Jasper har givet mig indsigt og svar på flere spørgsmål som jeg i mange år har haft. En session hos Jasper kan klart anbefales!

  Vibeke Krohn Chefjurist

 Priser

Skriv eller ring for nærmere information

De mest almindelige spørgsmål – og svar

Hvordan foregår det praktisk?

Forløbets primære mål er, at få dig hjem i din essens, din kerne. Nogle kalder det også sjælen. Vi arbejder med healing, samtale, meditation, guidede øvelser, træningsvideoer, små arbejdsopgaver fra gang til gang og meget mere.

Hvem er det for?

Det er for dig, der er åben for det spirituelle og gerne vil have løst dine udfordringer og er klar til forandring og transformation.

Hvordan foregår det?

Det foregår som en kombination af samtale og healing og guidede øvelser. Sammen laver vi et mål for din behandling og aftaler hvor mange gange du skal komme.

Kan vi gøre det over telefonen?

Ja, det kan vi sagtens. Afstand betyder intet i forhold til at give healing.

Hvilke betingelser gælder ved booking/betaling?

Du booker din tid enten via mail eller telefon. Betaling foregår enten via mobile pay eller til konto nummer. Man indbetaler  samtidig med booking af tid.

Hvilke betingelser gælder ved afbud?

Aflysning skal ske senest 48 timer før din session ellers vil det tælle som udeblivelse og du faktures det fulde beløb.

Et forløb skal være afsluttet senest 2 måneder efter den tidsramme vi har aftalt. I særlige tilfælde kan perioden udvides.

Der gives ikke refusion på ubrugte sessioner, ligesom forløbet heller ikke kan gives videre til andre, eller omdannes til sessioner i spirituel vejledning eller andet.

Healing – balance i krop og sjæl

Vil du vide mere?

0

Denne side bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Læs mere her om brugen af cookies

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk