Clairvoyance – få hjælp til at finde din livsvej

 • Er du utilfreds med dit liv og føler der mangler noget?
 • Mangler du værktøjer til at realisere dine drømme?
 • Leder du efter den sande vej for dig?

Selvindsigt og Klarhed giver dig styrke

Gennem sessionerne vil du finde svarene på dine dybeste spørgsmål, og du vil få en klar strategi for hvordan du kommer i mål med dine drømme, som er i overensstemmelse med dit sande jeg.

Måske du genkender nogle af disse situationer:

 • Du føler ikke, at du er vognstyrer i dit eget liv.
 • Du mangler en klar retning for dit liv og føler, at der må være noget bedre til dig i livet.
 • Du drømmer om mere selvstændighed og frihed.
 • Du er single og søger kærlighed – eller måske du er i et forhold, men det fungerer ikke optimalt…
livsvejledning
 • Du vil gerne være bedre til at sætte grænser.
 • Er du klar til at tage dit arbejdsliv til det næste skridt, men mangler lidt mod til det og bekræftelse af, at det er det rigtige for dig?
 • Dit selvværd trænger til et boost, så du kan realisere dine mål og drømme.
 • Du har svært ved at mærke, hvad der er rigtigt for dig.

Få klarhed til at træffe de rette beslutninger

Jeg er et spejl for din sjæl, og jeg kan guide dig tættere på din sandhed. Målet er altid mere glæde, frihed, ro og lykke.

Min opgave er at hjælpe dig til at finde værktøjerne til forløsning, afklaring og bevidsthed i dig.

At skabe bevidsthed om, hvor du befinder dig lige nu, hvilke udfordringer der er i dit liv, og hvordan du mest effektivt kommer om på den anden side af dine udfordringer. Formålet er at leve et mere optimalt liv med livskvalitet og glæde.

Det handler med andre ord om at hjælpe dig fra A til B på den bedste og mest realistiske måde for dig i overensstemmelse med din sjæls behov og læringsprocesser.

Hvad kan du forvente?

Igennem sessionerne hos mig får du nøglen til effektivt at ændre på dine uhensigtsmæssige mønstre, og give dig troen og modet til at nå derhen, hvor du ønsker at være.

Jeg giver dig inspiration, klarhed, praktiske værktøjer og nye perspektiver på dit liv og de beslutninger du står overfor. Du vil få selvindsigt og nye erkendelser ind i dit liv, der giver sikkerhed og tro på dig selv, så du kan tage nye og bedre beslutninger i dit liv. Denne indsigt vil give dig mod på livet, og du vil føle, at du er kommet tættere på dig selv, så du lever i overensstemmelse med din sjæls dybeste formål.

Sådan foregår det

book-tid til clairvoyance

BOOK EN TID

Skriv til mig for at booke en tid. Jeg ringer dig herefter op, så vi kan tale om dine muligheder.

find balance i dit liv

Session

Du kommer til mig i mine lyse, rolige lokaler i Lyngby.  Her taler vi om dine udfordringer. Jeg giver dig klarhed, indsigt, feedback og værktøjer til at få løst dit problem.

optagelse af clairvoyance

Lydoptagelse

Sessionerne bliver optaget og sendt til dig på email som MP3 fil, så du kan høre dem igen og igen. Så skal du ikke fokusere på at skrive noter undervejs, men blot være i nuet.

clairvoyance-forloeb

Opfølgning

Efterfølgende er der mulighed for en opfølgende samtale, hvor vi justerer og finpudser det sidste samt taler om dit næste skridt.

 • Finder lynhurtigt de områder der skal arbejdes med
  Jasper er meget professionel, han finder lynhurtigt frem til de områder, der skal arbejdes med. Jeg har lært meget af mit forløb og fået redskaber, der hjalp mig - også i min hverdag efterfølgende. Jeg har stor tillid til Jasper og hans måde at arbejde på, hvilket har været vigtigt for mig. Jeg kan trygt anbefale ham til andre.

  Susanne Sahl Bogholderassistent
 • jeg kan altid bruge hans indsigt og guldkorn
  Jasper er en fantastisk dygtig clairvoyant, og én af de få jeg går til, når jeg har brug for at blive guidet og støttet. Jeg føler mig altid tryg, favnet og set, og jeg kan altid bruge hans indsigt og guldkorn.

  Siska Sommer
 • Jasper er en meget klartseende og sansende clairvoyant og coach
  Jeg opfatter Jasper som en meget klartseende og sansende clairvoyant og coach. Med humor, åbenhed og ærlighed evner han, at skabe en tryg ramme i sin behandling. Jasper er god til at mærke hvor blokeringerne er og komme med brugbare løsningsforslag, som også virker på længere sigt.

  Sarah Alexandra Faber Farmaceut
 • Går altid derfra med ro i sjælen
  Under mine sessioner har Jasper formået at få mig helt ind til min indre ro, hvilket ingen andre har formået. Lige meget hvor ked af det, hvor tvivlende eller en hvilken som helst anden sindstilstand, jeg har befundet mig i før konsultation hos Jesper, så er jeg altid gået derfra med ro i sjælen og indre glæde og har følt, at nu kunne hele verden bare komme an.

  Pernille van der Welde Kontorassistent
 • Jeg har aldrig mødt en mere præcis clairvoyant
  Jeg har til tider, i de seneste 32 år, brugt clairvoyante til støtte og vejledning – både for mine virksomheder og for mig privat. I de seneste 3 år, har jeg fået hjælp af Jasper og kan i den grad anbefale ham – jeg har aldrig mødt en mere præcis clairvoyant. Desuden er Jasper varm, rummelig og et meget kærligt menneske. Jeg er ret tilbageholdende med at anbefale behandlere mv., men med Jasper gør jeg nemt en undtagelse – han er bare SÅ dygtig.

  Kerstin Ahlmér Selvstændig
 • Jeg har aldrig følt mig så klart set før
  Kære Jasper Jeg er så småt landet oven på vores meget overvældende session. Jeg vil takke dig så meget og fortælle dig at jeg aldrig har følt mig så klart set før. Du er super dygtig, den bedste jeg har kendskab til. Endnu en gang mange tak.

  Hollie Florra Dalsgård
 • Er nu fuld af ro og tillid til, hvordan jeg skal gribe det an
  Hej Jasper, Tusind tak for dit klarsyn i går eftermiddag, jeg er fuld af ro og tillid til, hvordan jeg skal gribe det an. Det var meget rammende. Du skal bare vide, at du er vildt god at snakke med og til at fornemme. Godt jeg fulgte med i programmerne i TV.

  Hanne Sommer Vejle
 • 5 KÆMPE stjerner!
  Helt igennem fantastisk! Tusinde tak for din tid og dine fantastiske evner! Jeg er utrolig taknemmelig og har været på en bølge af glæde siden vi talte sammen! Jasper er en utrolig dygtig clairvoyant. Han er professionel og man føler sig tryg i hans hænder. 5 KÆMPE stjerner!

  Claudia Rex Danser

Sådan kan jeg hjælpe

Jasper Søgård har hjulpet mere end 10.000 personer fra hele verden med forskellige livsudfordringer.

 

Den måde jeg bedst kan hjælpe dig, er ved at stille klart ind på de blokeringer, der forhindrer dig i en bedre livsførelse. Jeg kigger i de sjælelige aspekter og potentialer, der ligger til dig, og hvad der skal til for få kontakt til den dybeste side af dig. Jeg bruger evnerne 100 procent intuitivt, dvs. at jeg ikke har en fast struktur for, hvordan en session skal forløbe, men er i et flow med de energier, der er til stede under sessionen. Jeg bruger alt hvad jeg har i min værktøjskasse, så du kan få den bedst mulige hjælp.

Priser, spørgsmål & svar

Vil du vide mere?

Ønsker du videre støtte og hjælp til din proces, så kontakt mig og hør mere om mulighederne.

jasper-giver-livsvejledning-clairvoyance

De mest almindelige spørgsmål – og svar

Hvilke værktøjer bruger du?

Clairvoyance

Clairvoyance vil sige, at have evnen til at kunne modtage og videregive visdom og informationer fra det guddommelige til gavn og glæde for mennesker.

Clairvoyante arbejder ud fra forskellige bevidsthedsniveauer, og har forskellige spidskompetencer. Jeg er specialiseret i den menneskelige psykologi og sjæl, og kan via de beskeder jeg får hjælpe dig til at komme tættere på din sjæl, så livet kan føles lettere og mere glædesfyldt.

Den måde jeg bruger clairvoyance på er, at hjælpe dig til at forstå dig selv og dine mønstre bedre, så du kan blive en bedre udgave af dig selv. Som clairvoyant kan jeg lynhurtig finde ind til de væsentlige problemstillinger hos dig, men vigtigere også de nødvendige værktøjer du skal bruge for at komme videre.

Jeg bruger ikke mine evner til at fortælle dig hvor mange børn du har, eller hvad din livret er. Jeg arbejder ud fra et højt bevidsthedsniveau ( sjælsniveau) hvor vi skal have dig ind til din kerne og forbinde dig med dit højere selv. Ligeledes spår jeg heller ikke om din fremtid. Men jeg giver gerne en “vejrudsigt” til dit liv.

Healing

Som healer arbejder jeg med de psykologiske blokeringer der kan ligge i krop og sjæl: Stress, angst og lavt selvværd. Gennem healing vil du få sluppet de gamle mønstre, så du kan føle dig glad og fri og finde styrken til at være dig. Jeg er bl.a. Reiki master teacher og specialiseret i terapeutisk healing og healing mod stress. Det anbefales du følger et forløb i healing da 1 gang aldrig er nok.

Indfølende samtale & Coaching

Samtalen er en væsentlig del af mit arbejde. En klog græsk filosof har sagt, at det er det kvaliteten og relevansen af et spørgsmål der definerer kvaliteten af løsningen på et problem, og derfor er det så vigtigt at kunne stille det gode spørgsmål. Jeg tuner via mine clairvoyante evner ind på “det gode spørgsmål”, så du kan få reflekteret og mærket efter i dig. Du får følelsen af ejerskab på dit liv så du kan mærke styrken indeni. Der ligger en kæmpe gave i, selv at kunne finde løsningerne indeni.

Tidløs visdom – Vejen hjem til din sjæl

Vi er alle spirituelle væsener. Uanset om du tror du er eller ikke tror du er. Spiritualitet hos mig betyder, at give dig mulighed for, at opleve din dybere kerne af hvem du i virkeligheden er, bag om alle forestillingerne, historierne om dig selv, som  du har valgt at tro på. Jeg hjælper dig med at fjerne dine usande overbevisninger om hvem du er, og hvad du er i stand til, og stille og roligt og i dit eget tempo, vil du opdage at hvad du virkelig indeholder: glæde, styrke, ro, visdom o.s.v.

Hos mig er spiritualitet noget, der skal integreres i dagligdagen, fordi det ER en del hvad vi som mennesker er. Jeg er tilhænger af  lavpraktisk spiritualitet, der virker og som  forbinder dig med din autenticitet og power, og herfra kan du opleve det storslåede ved livet.

 

  

Hvordan arbejder du?

Min opgave er, at inspirere dig, støtte dig, og hjælpe dig ud af uklarheden og forvirring, og ind i troen, styrken og glæden. Jeg arbejder 100 procent intuitivt og er tro mod det jeg mærker der skal gøres. Dermed bliver hver session skræddersyet specifikt til dine behov.

Er der noget jeg skal forberede mig på inden sessionen?

Du må gerne tænke over hvad du ønsker min hjælp til og hvad du kunne forestille dig du gerne ville have ud af min hjælp. Tænk gerne over dit liv, og hvor du kunne tænke dig, der skal ske ændringer. Så kan vi hurtigere nå frem til hvordan du får løst dine udfordringer.

Laver du sessioner over telefonen?

Ja det gør jeg. Du får præcist det samme udbytte ud af det, som hvis vi havde siddet over for hinanden. Jeg har klienter i U.S.A, Japan, Dubai, og Europa, så du kan være helt tryg ved at få det samme ud af det. Tid og rum har ingen betydning, i forhold til at give dig en effektiv session.

Vi kan mødes over skype eller zoom hvis du bor i udlandet.

Hvilke betingelser gælder ved tidsbestilling/betaling?

Du booker din tid enten via mail eller telefon. Betaling foregår enten via mobile pay eller til konto nummer. Man indbetaler  samtidig med booking af tid.

Hvilke betingelser gælder der for aflysning?

Aflysning skal ske senest 48 timer før din session ellers vil tælle som udeblivelse og du faktures det fulde beløb.

Få klarhed på din livsvej

Vil du vide mere?

0

Denne side bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Læs mere her om brugen af cookies

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk