Få klar besked – og skab det liv du drømmer om

 • Ønsker du at få klarhed på din livsvej?
 • Har du spørgsmål til dit kærlighedsliv?
 • Funger karrieren ikke som du ønsker?
 • Har du en dybere længsel efter mere i livet, men ikke ved hvad og hvordan?

Jeg giver dig klarhed, indsigt og tryghed

Gennem sessionerne vil du få svarene på dine dybeste spørgsmål, og du vil få en klar strategi for hvordan du kommer i mål med dine livsdrømme, som er i overensstemmelse med hvem du er.

Mine specialeområder er:

 • At hjælpe dig så frygten ikke længere skal styre dig
 • At hjælpe dig med at få styr på kærlighedslivet
 • At hjælpe dig til at få mere energi
 • At motivere dig til at tage handling
livsvejledning
 • At hjælpe dig til at vælge det rigtige job
 • At hjælpe dig til at styrke dit selvværd
 • At hjælpe dig til at opleve mere succes og lykke
 • At hjælpe dig til bedre og kærlige relationer på alle planer

Som kanal for det højeste, hjælper jeg dig til at forstå dig selv i et klart lys

Jeg er et spejl for din sjæl, og jeg kan guide dig tættere på din sandhed. Målet er altid mere glæde, frihed, ro og lykke.

Gennem min vejledning vil du kunne bevæge dig mod en højere bevidsthed i dig, så du kan få healet dine blokeringer,  og du kan se og forstå dig selv i et klarere lys

 

Hvad kan du forvente?

Igennem sessionerne hos mig får du nøglen til effektivt at ændre på dine uhensigtsmæssige mønstre, og give dig troen og modet til at nå derhen, hvor du ønsker at være.

Jeg giver dig råd, inspiration, klarhed, praktiske værktøjer og nye perspektiver på dit liv og de beslutninger du står overfor. Du vil få selvindsigt og nye erkendelser ind i dit liv, der giver sikkerhed og tro på dig selv, så du kan tage nye og bedre beslutninger i dit liv. Denne indsigt vil give dig mod på livet, og du vil føle, at du er kommet tættere på dig selv, så du lever i overensstemmelse med din sjæls dybeste formål.

Sådan foregår det

book-tid til clairvoyance

BOOK EN TID

Skriv til mig for at booke en tid. Jeg ringer dig herefter op, så vi kan tale om dine muligheder.

find balance i dit liv

Session

En session varer 60 min. Vi kommer 360 grader om alt der fylder og tynger dig. Du vil få klare, uddybende og præcise beskeder på dit liv her og nu, og ting du skal være opmærksomme på fremadrettet.

optagelse af clairvoyance

Lydoptagelse

Sessionen bliver optaget og sendt til dig på email som MP3 fil, så du kan høre dem igen og igen. Så skal du ikke fokusere på at skrive noter undervejs, men blot være i nuet.

clairvoyance-forloeb

Opfølgning

For de fleste er det hensigtsmæssigt at starte et forløb efter din første session, så du har den nødvendige støtte til din proces. Jeg tilbyder forskellige forløbspakker, alt efter behov og ønsker.

 • Man kan tydelig mærke, at man bliver hjulpet på rette vej.
  Jasper er det menneske som jeg roligt kan sige, har hjulpet mig mest igennem min største livskrise. Han er så dygtig og professionel at jeg har følt mig helt tryg fra allerførste samtale. Den indsigt og vejledning man får efter blot en session giver utrolig meget afklaring, og man kan tydeligt mærke, at man bliver hjulpet på rette vej. Kæmpe anbefaling herfra!

  Aura Wilhelmsen Konsulent
 • 5 KÆMPE stjerner!
  Helt igennem fantastisk! Tusinde tak for din tid og dine fantastiske evner! Jeg er utrolig taknemmelig og har været på en bølge af glæde siden vi talte sammen! Jasper er en utrolig dygtig clairvoyant. Han er professionel og man føler sig tryg i hans hænder. 5 KÆMPE stjerner!

  Claudia Rex Danser
 • Jeg har aldrig mødt en mere præcis clairvoyant
  Jeg har til tider, i de seneste 32 år, brugt clairvoyante til støtte og vejledning – både for mine virksomheder og for mig privat. I de seneste 3 år, har jeg fået hjælp af Jasper og kan i den grad anbefale ham – jeg har aldrig mødt en mere præcis clairvoyant. Desuden er Jasper varm, rummelig og et meget kærligt menneske. Jeg er ret tilbageholdende med at anbefale rådgivere men med Jasper gør jeg nemt en undtagelse – han er bare SÅ dygtig.

  Kerstin Ahlmér Selvstændig
 • Han er "spot-on"
  Jasper er en fantastisk spirituel vejleder. Han er "spot-on" og har hjulpet med små og store ting i mit liv. Jeg er virkelig glad for den hjælp jeg har fået af ham igennem de sidste 3 år. Tusind Tak Jasper 🙂

  Mathias Nielsen Selvstændig fotograf
 • Jeg er kommet videre med raketfart..
  Fuld valuta for pengene!! Jeg har gennemgået et karriere-coach forløb hos Jasper over 5 sessioner. Hans skarpe klarsyn ramte plet på samtlige kerne(forhindrings)punkter og jeg er kommet videre med raketfart... Varmeste anbefalinger herfra

  Ole Håndsbæk Underviser
 • Jasper er en meget klartseende og sansende clairvoyant og coach
  Jeg opfatter Jasper som en meget klartseende og sansende clairvoyant og coach. Med humor, åbenhed og ærlighed evner han, at skabe en tryg ramme i sin behandling. Jasper er god til at mærke hvor blokeringerne er og komme med brugbare løsningsforslag, som også virker på længere sigt.

  Sarah Alexandra Faber Farmaceut
 • Jeg kan altid bruge hans indsigt og guldkorn
  Jasper er en fantastisk dygtig clairvoyant, og én af de få jeg går til, når jeg har brug for at blive guidet og støttet. Jeg føler mig altid tryg, favnet og set, og jeg kan altid bruge hans indsigt og guldkorn.

  Siska Sommer
 • Jeg har lært meget af mit forløb og fået redskaber der hjalp mig
  Jasper er meget professionel, han finder lynhurtigt frem til de områder, der skal arbejdes med. Jeg har lært meget af mit forløb og fået redskaber, der hjalp mig - også i min hverdag efterfølgende. Jeg har stor tillid til Jasper og hans måde at arbejde på, hvilket har været vigtigt for mig. Jeg kan trygt anbefale ham til andre.

  Susanne Sahl Bogholderassistent
 • Jasper har givet mig indsigt og svar på flere spørgsmål, som jeg i mange år har haft.
  Jasper har en hel unik evne til at tune ind på det enkelte menneske. Jasper har givet mig indsigt og svar på flere spørgsmål som jeg i mange år har haft. En session hos Jasper kan klart anbefales!

  Vibeke Krohn Chefjurist

Sådan kan jeg hjælpe

Jasper Søgård har hjulpet mere end 10.000 personer fra hele verden med forskellige livsudfordringer.

 

Den måde jeg bedst kan hjælpe dig, er ved at stille klart ind på de blokeringer, der forhindrer dig i en bedre livsførelse. Jeg kigger i det højeste sjælpotentiale, der ligger til dig, og hvad der skal til for få kontakt til den dybeste side af dig, så du kan skabe det liv du drømmer om.

Priser, spørgsmål & svar

En session varer 60 min

Pris: 1.800,-

jasper-giver-livsvejledning-clairvoyance

De mest almindelige spørgsmål – og svar

Hvad er spirituel vejledning?

Spirituel vejledning er clairvoyance på sjælsniveau. Via mine clairvoyante evner kan jeg guide og rådgive dig i forhold til dine udfordringer. Gennem den adgang jeg har til den højeste bevidsthed, kan jeg komme meget hurtigere frem til hvordan du får løst dine udfordringer, end hvis du fx gik til psykolog eller en klassisk coach.

Hvad er clairvoyance?

Clairvoyance hos mig vil sige, at jeg bruger evnen til at kunne modtage og videregive visdom og inspiration fra det guddommelige til gavn og glæde for mennesker.

Den måde jeg bruger clairvoyance på er, at hjælpe dig til at forstå dig selv og dine mønstre bedre, så du kan blive en bedre udgave af dig selv. Som clairvoyant kan jeg lynhurtig finde ind til de væsentlige problemstillinger hos dig. Men vigtigere også de nødvendige værktøjer du skal bruge for at komme videre.

Jeg stiller ind i hvordan du kan skabe det liv du i virkeligheden ønsker dig, hvad skal du gøre, hvad er hensigtsmæssigt for dig, og hvilke muligheder kan folde sig ud, hvis du følger rådene.

Mit fokus er NU’et og de muligheder der ligger til dig.

Clairvoyante arbejder ud fra forskellige bevidsthedsniveauer, og har forskellige spidskompetencer. Jeg er specialiseret i transpersonlig psykologi og spiritualitet, og kan via de beskeder jeg får hjælpe dig til at komme hjem i din sjæl, så livet kan føles let og mere glædesfyldt.

Er der noget du ikke gør?

Ja,  jeg ikke laver spådomme eller forudsigelser. Det låser og fastholder energien. Ligemeget din situation, kan du ændre dit liv og dine omstændigheder. Men jeg giver dig gerne en “vejrudsigt”, som er en køreplan for dig i den nærmeste fremtid. Men du skal selv gøre arbejdet.

Jeg stiller heller ikke ind 3.person. D.v.s jeg fortæller dig ikke om hvordan nogen du kender har det, eller hvad der vil ske med dem.

Hvordan arbejder du?

Min opgave er at rådgive, inspirere dig, støtte dig, og hjælpe dig ud af uklarheden og forvirring, og ind i styrke, frihed og glæde. Jeg arbejder 100 procent intuitivt og er tro mod det jeg mærker der skal gøres. Jeg har ikke en fast skabelon for mit arbejde, så jeg skræddersyr hver eneste session i overensstemmelse med hvad der er bedst for dig.

I mit arbejde tuner jeg ind på dine problematikker og de løsningsmuligheder jeg ser til dig. Og så arbejder vi i dybden med dig og på at få dig til at forstå hvorfor du er kommet til livet, hvad din mission er, og hvordan du kan integrere dit sande potentiale, til glæde for dig selv og andre.

Lev spirituelt – uden at gå i frø eller kloster

Vi er alle spirituelle væsener. Uanset om du tror du er eller ikke tror du er. Spiritualitet hos mig betyder, at give dig mulighed for, at opleve din dybere kerne af hvem du i virkeligheden er, bag om alle forestillingerne, historierne om dig selv, som  du har valgt at tro på. Jeg hjælper dig med at fjerne dine usande overbevisninger om hvem du er, og hvad du er i stand til, og stille og roligt og i dit eget tempo, vil du opdage at hvad du virkelig indeholder: glæde, styrke, ro, visdom o.s.v.

Hos mig er spiritualitet noget, der skal integreres i dagligdagen, fordi det ER en del hvad vi som mennesker er. Jeg er tilhænger af lavpraktisk spiritualitet, der virker og som  forbinder dig med din autenticitet og power, og herfra kan du opleve det storslåede ved livet.

Spiritualitet er ikke en luksus, noget man kan tage op engang når tiden tillader det. Det er en nødvendighed at integrere sine spirituelle kvaliteter hvis man ønsker et meningsfuldt liv. Og gennem min guidance kan jeg hjælpe dig med at få adgang til din spiritualitet, samtidig med du lever dit liv, med job, famile, venner, hobbies m.v.

Er der noget jeg skal forberede mig på inden sessionen?

Du må gerne tænke over hvad du ønsker min hjælp til og hvad du kunne forestille dig du gerne ville have ud af min hjælp. Tænk gerne over dit liv, og hvor du kunne tænke dig, der skal ske ændringer. Så kan vi hurtigere nå frem til hvordan du får løst dine udfordringer.

Laver du sessioner over telefonen?

Ja det gør jeg. Du får præcist det samme udbytte ud af det, som hvis vi havde siddet over for hinanden. Jeg har klienter i U.S.A, Japan, Dubai, og Europa, så du kan være helt tryg ved at få det samme ud af det. Tid og rum har ingen betydning, i forhold til at give dig en effektiv session.

Vi kan mødes over skype eller zoom hvis du bor i udlandet.

Hvilke betingelser gælder ved tidsbestilling/betaling?

Du booker din tid enten via mail eller telefon. Betaling foregår enten via mobile pay eller til konto nummer. Man indbetaler samtidig med booking af tid.

Hvilke betingelser gælder der for aflysning/refusion?

Aflysning skal ske senest 48 timer før din session ellers vil det tælle som udeblivelse og du faktureres det fulde beløb.

Få klar besked

Vil du vide mere?

0

Denne side bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Læs mere her om brugen af cookies

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk