Spirituelt Mentorforløb

– Nå dine mål og få succes på sjælens præmisser

 

 • Sidder du fast i livet og gerne vil videre?
 • Vil du gerne have mere succes på en autentisk måde?
 • Har du store drømme for dit liv, men ved ikke hvordan du kommer i mål?
 • Lader du frygten eller janteloven styre for mange af dine valg?

Tag styringen og skab det liv du drømmer om

Gennem et mentorforløb hjælper jeg dig med at finde din sande passion i livet.  Du får hjælp til at lave en strategi, og konkrete værktøjer til at komme i mål med det du drømmer om skal fylde i dit liv.

Skab det liv du drømmer om

Efter dit forløb vil du stå stærkt i dig selv og du vil have værktøjerne til at tage ejerskab på dig selv og kunne realisere det du drømmer om.

Indre værktøjer til at skabe ydre succes

Nøglen til et succesfuldt liv ligger først og fremmest i at være sand over for sig selv og vælge med hjertet.

Du vil gennem sessionerne få nøglen til at leve dit lev,  der er i tråd i med din sjæls inderste ønsker, og du vil opleve en helt måde at opleve dig selv på og hvad succes i virkligheden er.

Sådan foregår det

book-tid til clairvoyance

BOOK EN TID

Du starter med at booke en introsamtale med mig og vi taler om din udfordring og på hvilken måde jeg kan hjælpe dig bedst muligt

karriereclairvoyance

Forløb

Du kommer til mine lyse lokaler i valby, eller vi kan mødes online. Her hjælper jeg dig til større indsigt i dig selv, og hvad dit potentiale indeholder. Vi udarbejder et mål og en strategi for hvordan du bedst muligt når i mål. Jeg bruger clairvoyance som en del af værktøjerne til at hjælpe dig.

optagelse af clairvoyance

Lydoptagelse

Jeg optager hele sessionen og sender dig efterfølgende lydoptagelsen. På den måde kan du genhøre vores samtale og skal ikke fokusere på at skrive noter undervejs, men blot være i nuet og lytte.

clairvoyance-forloeb

Indhold

Forløbet består af 7 sessioner à 75 min., Ubegrænset e-mail support, samt garanti for du når i mål forudsat du overholder din del af aftalen. Når vi ikke i mål på de 7 gange arbejder jeg gratis med dig indtil du er i mål.  Selve sessionerne består af samtale, coaching, mentoring, guidede meditationer og forskellige øvelser du skal lave mellem sessionerne.

 • Man kan tydelig mærke, at man bliver hjulpet på rette vej.
  Jasper er det menneske som jeg roligt kan sige, har hjulpet mig mest igennem min største livskrise. Han er så dygtig og professionel at jeg har følt mig helt tryg fra allerførste samtale. Den indsigt og vejledning man får efter blot en session giver utrolig meget afklaring, og man kan tydeligt mærke, at man bliver hjulpet på rette vej. Kæmpe anbefaling herfra!

  Aura Wilhelmsen Konsulent
 • 5 KÆMPE stjerner!
  Helt igennem fantastisk! Tusinde tak for din tid og dine fantastiske evner! Jeg er utrolig taknemmelig og har været på en bølge af glæde siden vi talte sammen! Jasper er en utrolig dygtig clairvoyant. Han er professionel og man føler sig tryg i hans hænder. 5 KÆMPE stjerner!

  Claudia Rex Danser
 • He gave very direct and practical advise
  Jasper is an amazing clairvoyant! Everything he told me was very relevant to my life as it is today, and he gave very direct and practical advice relating to my personal and professional life based on what he could see as my highest purpose. I felt such a sense of wisdom and compassion from him during our session. I really value the session with him and highly recommend him to anyone looking to gain more insight in how to put their best foot forward to living their purpose!
   
   

  Kara Goodwin Meditation teacher, Indiana, U.S.A
 • Jeg har aldrig mødt en mere præcis clairvoyant
  Jeg har til tider, i de seneste 32 år, brugt clairvoyante til støtte og vejledning – både for mine virksomheder og for mig privat. I de seneste 3 år, har jeg fået hjælp af Jasper og kan i den grad anbefale ham – jeg har aldrig mødt en mere præcis clairvoyant. Desuden er Jasper varm, rummelig og et meget kærligt menneske. Jeg er ret tilbageholdende med at anbefale rådgivere men med Jasper gør jeg nemt en undtagelse – han er bare SÅ dygtig.

  Kerstin Ahlmér Selvstændig
 • Han rammer plet hver gang
  Jasper Søgård er en enestående spirituel guide - han rammer plet hver gang, og jeg har brugt Jasper gennem flere år til både svære relationelle udfordringer og i forretningsmæssig udvikling.
  Og det er bestemt ikke sidste gang. Jasper har mine varmeste anbefalinger! “
  Lotte Arnsbjerg Skuespiller
 • Jasper er så dygtig og ramte plet med alting
  Jeg har været til clairvoyant session hos Jasper. Jeg er fuldstændig målløs. Aldrig har jeg oplevet noget lignende. Jasper er så dygtig og ramte plet med alting. Han er fantastisk dygtig. Jeg kan på det varmeste anbefale Jasper

  Maria Gamstrup Selvstændig
 • Han er "spot-on"
  Jasper er en fantastisk spirituel vejleder. Han er "spot-on" og har hjulpet med små og store ting i mit liv. Jeg er virkelig glad for den hjælp jeg har fået af ham igennem de sidste 3 år. Tusind Tak Jasper 🙂

  Mathias Nielsen Selvstændig fotograf
 • Hans ord er et pejlemærke til at få klarhed indeni
  Jasper er en god mur at spille op ad, så at sige. De ord og input han kom med i sessionen, kunne jeg bruge som et spejl og som pejlemærke til at få klarhed indeni. Alt bliver pludseligt ret klart når man hører andre sig noget om sig: man kan tydeligt mærke hvor man egentlig selv synes ordene resonerer. Og det hæver energien betragteligt at gennemskue sine indre behov og egenskaber, og fra det sted tager man typisk mere autentiske valg.

  Mathilda Yokelin Selvstændig
 • Det vendte op og ned på mit liv
  Clairvoyancen bevirkede, at jeg tog en beslutning, der vendte op og ned på mit liv. Jeg var efter clairvoyancen ikke i tvivl om, hvad jeg skulle og handlede indenfor få minutter. Alle de ting du nævnte er sket og på den måde, der blev sagt. En specifik ting jeg spurgte ind til, skete i begyndelsen af juni 2015, som du sagde, den ville.

  Mette
 • Det er alle pengene værd
  Jeg er evigt taknemmelig og må indrømme at når Jasper på den måde, han mestrer til fulde, stiller kærligt og knivskarpt ind, formulerer det han nu skal sige og “tager mig i hånden” på min rejse i min egen udviklings proces, ja så gør han altså noget, som ingen anden psykolog, terapeut mm. har kunnet gøre før.Det er alle pengene værd.  

  Nanna, lærer. 37 år
 • Jeg er kommet videre med raketfart..
  Fuld valuta for pengene!! Jeg har gennemgået et mentorforløb hos Jasper. Hans skarpe klarsyn ramte plet på samtlige kerne(forhindrings)punkter og jeg er kommet videre med raketfart... Varmeste anbefalinger herfra

  Ole Håndsbæk Underviser
 • Jasper har givet mig indsigt og svar på flere spørgsmål, som jeg i mange år har haft.
  Jasper har en hel unik evne til at tune ind på det enkelte menneske. Jasper har givet mig indsigt og svar på flere spørgsmål som jeg i mange år har haft. Et forløb hos Jasper kan klart anbefales!

  Vibeke Krohn Chefjurist

Mød Jasper Søgård

Alt efter hvilke udfordringer du oplever i dit arbejdsliv, så finder vi den rigtige vej til at give dig de svar, du søger.

Jasper Søgård er både clairvoyant og intuitiv coach og kan lynhurtigt finde frem til de arbejdspunkter du skal have fokus på for at nå i mål med dine drømme.   Han har til dato hjulpet mere end 12.000 mennesker over hele verden med deres spørgsmål og udfordringer – både i deres privatliv og arbejdsliv.

Priser, spørgsmål & svar

Priser

Forløbet indeholder:

7 sessioner à 75 minutter ( kan også være online hvis du ønsker det)

Ubegrænset e-mail support

Succes garanti. Når vi ikke i mål på de 7 gange arbejder jeg gratis med dig indtil du er.

Guidede meditationer der vil hjælpe dig undervejs

Spørgeskemaer og øvelser

Opfølgende samtale efter 6-8 uger

Pris: 15.000,-

karriereclairvoyance

De mest almindelige spørgsmål – og svar

Hvordan arbejder du med clairvoyance?

Clairvoyance

Clairvoyance hos mig vil sige, at jeg bruger evnen til at kunne modtage og videregive visdom og inspiration fra det guddommelige til gavn og glæde for mennesker.

Den måde jeg bruger clairvoyance på er, at hjælpe dig til at forstå dig selv og dine mønstre bedre, så du kan blive en bedre udgave af dig selv. Som clairvoyant kan jeg lynhurtig finde ind til de væsentlige problemstillinger hos dig. Men vigtigere også de nødvendige værktøjer du skal bruge for at komme videre.

Jeg stiller ind i hvordan du kan skabe det liv du i virkeligheden ønsker dig, hvad skal du gøre, hvad er hensigtsmæssigt for dig, og hvilke muligheder kan folde sig ud, hvis du følger køreplanen.

Mit fokus er NU’et og de muligheder der ligger til dig.

Clairvoyante arbejder ud fra forskellige bevidsthedsniveauer, og har forskellige spidskompetencer. Jeg er specialiseret i psykologisk clairvoyance og spiritualitet, og kan via de beskeder jeg får hjælpe dig til at komme hjem i din sjæl, så livet kan føles let og mere glædesfyldt.

Er der noget du ikke gør?

Ja,  jeg ikke laver spådomme eller forudsigelser. Det låser og fastholder energien. Ligemeget din situation, kan du ændre dit liv og dine omstændigheder.

Jeg stiller heller ikke ind 3.person. D.v.s jeg fortæller dig ikke om hvordan nogen du kender har det, eller hvad der vil ske med dem.

Jeg arbejder med dig, med dine muligheder og potentialer, og hvad du kan gøre for dig selv, for at bringe dit liv til et bedre sted.

Lev spirituelt – uden at gå i frø eller kloster

Vi er alle spirituelle væsener. Uanset om du tror du er eller ikke tror du er. Spiritualitet hos mig betyder, at give dig mulighed for, at opleve din dybere kerne af hvem du i virkeligheden er, bag om alle forestillingerne, historierne om dig selv, som  du har valgt at tro på. Jeg hjælper dig med at fjerne dine usande overbevisninger om hvem du er, og hvad du er i stand til, og stille og roligt og i dit eget tempo, vil du opdage at hvad du virkelig indeholder: glæde, styrke, ro, visdom o.s.v.

Hos mig er spiritualitet noget, der skal integreres i dagligdagen, fordi det ER en del hvad vi som mennesker er. Jeg er tilhænger af  lavpraktisk spiritualitet, der virker og som  forbinder dig med din autenticitet og power, og herfra kan du opleve det storslåede ved livet.

Spiritualitet er ikke en luksus, noget man kan tage op engang når tiden tillader det. Det er en nødvendighed at integrere sine spirituelle kvaliteter hvis man ønsker et meningsfuldt liv. Og gennem min guidance kan jeg hjælpe dig med at få adgang til din spiritualitet, samtidig med du lever dit liv, med job, famile, venner, hobbies m.v.

 

  

Hvordan arbejder du?

Min opgave er, at inspirere dig, støtte dig, og hjælpe dig ud af uklarheden og forvirring, og ind i styrke, frihed og glæde. Jeg arbejder 100 procent intuitivt og er tro mod det jeg mærker der skal gøres.  Jeg har ingen fast skabelon for hvordan jeg skal arbejde med dig.

Er der noget jeg skal forberede mig på inden sessionen?

Du må gerne tænke over hvad du ønsker min hjælp til og hvad du kunne forestille dig du gerne ville have ud af min hjælp. Tænk gerne over dit liv, og hvor du kunne tænke dig, der skal ske ændringer. Så kan vi hurtigere nå frem til hvordan du får løst dine udfordringer.

Laver du sessioner over telefonen?

Ja det gør jeg. Du får præcist det samme udbytte ud af det, som hvis vi havde siddet over for hinanden. Jeg har klienter i U.S.A, Japan, Dubai, og Europa, så du kan være helt tryg ved at få det samme ud af det. Tid og rum har ingen betydning, i forhold til at give dig en effektiv session.

Vi kan mødes over skype eller zoom hvis du bor i udlandet.

Hvilke betingelser gælder ved tidsbestilling/betaling?

Du booker din tid enten via mail eller telefon. Betaling foregår enten via mobile pay eller til konto nummer. Man indbetaler  samtidig med booking af tid.

Hvilke betingelser gælder der for aflysning/refusion?

Aflysning skal ske senest 48 timer før din session ellers vil det tælle som udeblivelse og du faktures det fulde beløb.

 

Mentorforløb – Nå dine mål og få succes på sjælens præmisser

Vil du vide mere om dine muligheder –  Kontakt Jasper.

Denne side bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Læs mere her om brugen af cookies

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk