Mini forløb

– Få hjælp til en akut problemstilling

 • Står du overfor en konkret udfordring?
 • Mangler du afklaring på et vigtigt område?
 • Har du et arbejdsrelateret problem?
 • Eller problemer med kærligheden?

Få klarhed og værktøjer til at komme sikkert videre

Et mini forløb kan være hensigtsmæssigt, hvis du står i en konkret, akut situation, der kræver en hurtig afklaring. Det kan være vigtige tematikker omkring kærlighed, relationer, arbejde o.a.

Det kan også være du ønsker at starte et kort forløb fordi du er i tvivl om du er klar til at starte et længerevarende forløb op, og arbejde i dybden med din spirituelle udvikling. Her kan et mini forløb være en god og blød indgang.

I et forløb kombineres clairvoyance og spirituel visdom med praktisk psykologi og energiarbejde. Det er sammenfatningen af 20 års arbejde med tusindvis af klienter, som jeg tilbyder. Det er en meget effektiv tilgang, samtidig med at transformationen sker på en tryg måde, med tid til fordybelse og fordøjelse.

Det kan du få hjælp til gennem et forløb..

 • Hjælp til en akut problemstilling
 • Få hjælp til din selvudvikling
 • Styrke din personlige udvikling
 • Få ro i krop og tanker.
 • Mulighed for at fortsætte i det længerevarende forløb
 • Få en begyndende åbning af din spiritualitet
 • Få bedre kontakt til din sjæl

Indre værktøjer til at skabe ydre succes

Nøglen til et succesfuldt liv ligger først og fremmest i at være sand over for sig selv og vælge med hjertet.

Du vil gennem sessionerne få nøglen til at leve dit lev,  der er i tråd i med din sjæls inderste ønsker, og du vil opleve en helt måde at opleve dig selv på og hvad succes i virkligheden er.

Sådan foregår det

book-tid til clairvoyance

Introsamtale

Du skriver til mig via kontaktsiden

Du er også velkommen til at ringe på 50947752

Herefter taler vi kort om dine muligheder for at starte op i forløb

karriereclairvoyance

Forløb

Du kommer til mine lyse lokaler i valby, eller vi kan mødes online. Her hjælper jeg dig til større indsigt i dig selv, og hvad dit potentiale indeholder. Vi udarbejder et mål og en strategi for hvordan du bedst muligt når i mål. Jeg bruger clairvoyance, kanalisering, healing og psykologiske værktøjer til at hjælpe dig videre.

optagelse af clairvoyance

Lydoptagelse

Jeg optager alle sessionerne og sender dig efterfølgende lydoptagelserne. På den måde kan du genhøre vores samtaler og skal ikke fokusere på at skrive noter undervejs, men blot være i nuet og lytte.

clairvoyance-forloeb

Indhold

Forløbet består af 2 sessioner enten i valby eller online à 60 min, samt en opfølgende telefon/zoom samtale à 30 min efter 6-8 uger

 • 5 KÆMPE stjerner!
  Helt igennem fantastisk! Tusinde tak for din tid og dine fantastiske evner! Jeg er utrolig taknemmelig og har været på en bølge af glæde siden vi talte sammen! Jasper er en utrolig dygtig clairvoyant. Han er professionel og man føler sig tryg i hans hænder. 5 KÆMPE stjerner!

  Claudia Rex Danser
 • Jeg har aldrig mødt en mere præcis clairvoyant
  Jeg har til tider, i de seneste 32 år, brugt clairvoyante til støtte og vejledning – både for mine virksomheder og for mig privat. I de seneste 3 år, har jeg fået hjælp af Jasper og kan i den grad anbefale ham – jeg har aldrig mødt en mere præcis clairvoyant. Desuden er Jasper varm, rummelig og et meget kærligt menneske. Jeg er ret tilbageholdende med at anbefale rådgivere men med Jasper gør jeg nemt en undtagelse – han er bare SÅ dygtig.

  Kerstin Ahlmér Selvstændig
 • Det er alle pengene værd
  Jeg er evigt taknemmelig og må indrømme at når Jasper på den måde, han mestrer til fulde, stiller kærligt og knivskarpt ind, formulerer det han nu skal sige og “tager mig i hånden” på min rejse i min egen udviklings proces, ja så gør han altså noget, som ingen anden psykolog, terapeut mm. har kunnet gøre før.Det er alle pengene værd.  

  Nanna, lærer. 37 år
 • Jeg er kommet videre med raketfart..
  Fuld valuta for pengene!! Jeg har gennemgået et coaching forløb hos Jasper. Hans skarpe klarsyn ramte plet på samtlige kerne(forhindrings)punkter og jeg er kommet videre med raketfart... Varmeste anbefalinger herfra

  Ole Håndsbæk Underviser

Mød Jasper Søgård

Jasper Søgård er både clairvoyant og spirituel mentor og kan lynhurtigt finde frem til de arbejdspunkter du skal have fokus på for at nå i mål med dine drømme.  Han har til dato hjulpet mere end 12.500 mennesker over hele verden med deres spørgsmål og udfordringer – både i deres privatliv og arbejdsliv.

Priser, spørgsmål & svar

Mini forløbet består af

2 x samtaler à 60 min

1 x opfølgende samtale online à 30min

Pris: 3.500,-

0