Spirituel mentor forløb

Find ind til din sjælskerne og lev et autentisk liv

 • Vil du gerne arbejde i dybden med din personlige og spirituelle udvikling?
 • Er du klar til at leve autentisk?
 • Vil du gerne udvikle din intuition?
 • Vil du gerne lære din sjæl at kende?
 • Vil du gerne realisere dit sande formål i livet?

Find ind til din sjælskerne, og lev et autentisk og meningsfyldt liv.

Et spirituel mentor forløb hjælper dig til at finde hjem i din sjæls kerne.  Du får sat lys på de uhensigtsmæssige mønstre, der hindrer dig i at udfolde dig, og du vil få healet dine blokeringer, så du kan skabe det liv du ønsker, både i forhold til dit privatliv og professionelle virke.

Et spirituelt mentor forløb er sammenfatningen af over 20 års erfaring med klienter og undervisning. Jeg bruger mit klarsyn og intuition, samt psykologiske og spirituelle værktøjer til at hjælpe dig med at løfte din bevidsthed, mod mere sandhed, succes, glæde, indre ro og power.

Gennem et spirituel mentor forløb får du fjernet og healet alle uhensigtmæssige mønstre, så din sjæls lys kan træde frem, og du kan udfolde dit potentiale og leve det liv du er sat på jorden for at leve. Ikke på andres præmisser og forventninger, men helt på dine egne.

Clairvoyance og intuition

Jeg bruger mine clairvoyante evner og skarpe intuition til at tune ind på din sjæl, og hjælpe dig til at finde din sande vej i livet. Jeg guider og vejleder dig på en måde så du selv kan få øje på det potentiale jeg ser i dig, og hvordan du bedst muligt kommer videre fra dine begrænsninger. Jeg har lavet over 10.000 traditionelle clairvoyancer og bruger det i dag som et vigtigt værktøj i mentorforløbet.

Tidsløs visdom og psykologiske værktøjer

Som en del af dit forløb vil du lære om de spirituelle principper der giver dig øget livsglæde, tilfredshed, succes og harmoni på alle planer. Jeg er trænet fra østens traditioner, og trækker på min store viden fra 25 års indgående studier af den tidsløse visdom.

Derudover bruger jeg lavpraktiske psykologiske og terapeutiske værktøjer, til at hjælpe dig forløse og frigøre negative mønstre, både kognitivt og sjæleligt. Jeg er trænet i alle de 7 psykologiske hovedretninger og integrerer dem intuitivt i mit arbejde.

Healing

Du får healet dine sår fra fortiden, så du kan træde ind i din sjæls strålende lys og mærke din kraft indefra. Jeg arbejder både med healing på briks samt med forskellige øvelser til selvhealing, så du får sluppet alt det der hæmmer og begrænser dig.

Meditation

Som en vigtig del af dit forløb vil jeg lære dig at meditere. Meditation er den mest effektive måde at finde hjem til din sjæls natur, og derfor er det vigtigt at kunne meditere. Du vil lære forskellige meditationsteknikker, og du vil få adgang til forskellige guidede meditationer jeg har lavet, så du kan øve dig hjemme og fortsætte når forløbet er slut.

 Dit udbytte efter dit forløb..

 • Få styrket dit selvværd
 • Have indre ro i din hverdag
 • Klarhed på dit potentiale
 • Bedre intuition til at træffe bedre valg
 • Være bevidst om dine grænser og kunne udtrykke dem
 • Få mere livsglæde og mening
 • Mere nærvær
 • Bedre fokus og koncentrationsevne
 • Kunne stå stærkt i dig selv
 • Slippe frygt og leve med mere tillid
 • Opleve mere kærlighed på alle planer.

Nøglen til frigørelse

Nøglen til et glædesfyldt liv ligger først og fremmest i at være sand over for sig selv og vælge med hjertet.

Du vil gennem dit mentor forløb få nøglen til at leve dit liv,  der er i tråd i med din sjæls inderste ønsker. Derudover vil du have fået ny indsigt i hvem du, hvad dit potentiale er, og hvad din sjæls kald i livet er.

Sådan foregår det

book-tid til clairvoyance

Introsamtale

Du skriver til mig via kontaktsiden og booker din første session som altid er en spirituel vejledning.

Spirituel mentor forløb

Du kommer til mine lyse lokaler i valby, eller vi kan mødes online. Jeg guider, vejleder og hjælper dig til større selvindsigt og forståelse af hvem du er i dybere forstand, og hvad din sjæls kald i livet er.

optagelse af clairvoyance

Lydoptagelse

Jeg optager alle sessionerne og sender dig efterfølgende lydoptagelserne. På den måde kan du genhøre vores samtaler og behøver ikke at skrive noter undervejs.

clairvoyance-forloeb

Find ind til din sjæls kerne

Efter din første session har du mulighed for at starte op i et forløb. Forløbet er skræddersyet til dig og dine ønsker. Forløbet kan enten være af 3 eller 6 måneders varighed.

 • 5 KÆMPE stjerner!
  Helt igennem fantastisk! Tusinde tak for din tid og dine fantastiske evner! Jeg er utrolig taknemmelig og har været på en bølge af glæde siden vi talte sammen! Jasper er en utrolig dygtig clairvoyant. Han er professionel og man føler sig tryg i hans hænder. 5 KÆMPE stjerner!

  Claudia Rex Danser
 • Jeg har aldrig mødt en mere præcis clairvoyant
  Jeg har til tider, i de seneste 32 år, brugt clairvoyante til støtte og vejledning – både for mine virksomheder og for mig privat. I de seneste 3 år, har jeg fået hjælp af Jasper og kan i den grad anbefale ham – jeg har aldrig mødt en mere præcis clairvoyant. Desuden er Jasper varm, rummelig og et meget kærligt menneske. Jeg er ret tilbageholdende med at anbefale rådgivere men med Jasper gør jeg nemt en undtagelse – han er bare SÅ dygtig.

  Kerstin Ahlmér Selvstændig
 • Det er alle pengene værd
  Jeg er evigt taknemmelig og må indrømme at når Jasper på den måde, han mestrer til fulde, stiller kærligt og knivskarpt ind, formulerer det han nu skal sige og “tager mig i hånden” på min rejse i min egen udviklings proces, ja så gør han altså noget, som ingen anden psykolog, terapeut mm. har kunnet gøre før.Det er alle pengene værd.  

  Nanna, lærer. 37 år
 • Jeg er kommet videre med raketfart..
  Fuld valuta for pengene!! Jeg har gennemgået et coaching forløb hos Jasper. Hans skarpe klarsyn ramte plet på samtlige kerne(forhindrings)punkter og jeg er kommet videre med raketfart... Varmeste anbefalinger herfra

  Ole Håndsbæk Underviser

Mød Jasper Søgård

Jasper Søgård har til dato hjulpet mere end 12.500 mennesker over hele verden med deres spørgsmål og udfordringer – både i deres privatliv og arbejde. Han har en jordnær tilgang til det spirituelle, og ser som sin fornemmeste opgave at hjælpe dig til at finde hjem i dig selv, så du kan leve dit liv med indre ro, frihed, styrke, succes og glæde.

Han er uddannet mentor og coach, og kombinerer sine værktøjer med sine clairvoyante evner og spirituelle indsigt, hvilket gør hans  samtaler med dig levende og nærværende.

Han kan langt hurtigere end en traditionel mentor pejle sig ind på problemstillingerne, og stille de relevante spørgsmål der går helt ind i sjælen og skaber øget bevidsthed og transformation i dig.

Indhold og priser

 Den første session i et mentor forløb er altid en clairvoyance

Herefter taler vi om mulighederne for et forløb. Priser afhænger af forløbets længde, services m.m. 

Et forløb varer fra 3 til 6 måneder. 

Kontakt Jasper

Find ind til din sjæls kerne

0