Frigør din sjæls potentiale – Kursus

Vil du gerne have et liv hvor.. 

 • Du oplever indre ro og balance?
 • Du er fyldt med energi?
 • Du kender dine værdier og kan sætte grænser?
 • Du har en stærk intuition og kan træffe bedre valg for dig selv?

Dit udbytte efter kurset

Efter kurset vil du have nøglen til at kunne meditere korrekt, og fortsætte din praksis sikkert. Du vil have lært hvordan du lever med øget livsglæde, mere selvsikkerhed, og en bevidsthed om hvem du er, og hvad din sande vej i livet er.

Du vil have en bedre intuition og have lært at vælge med hjertet og ikke fra dit hoved. Du vil have lært at sige til og fra, og ikke lade dig styre af andres meninger  eller forventninger til dig.

Du vil have fundet en ny tro på dig selv og dine muligheder  i livet, og tør kaste dig ud i meget mere, som før virkede uoverskueligt eller skræmmende.

Du rummer langt mere end du tror

Meditation er omdrejningspunktet for kurset.

Kurset er skabt til at hjælpe dig med at genfinde indre ro og balance i en travl og hektisk hverdag. Gennem guidede meditationer og øvelser vil du lære at berolige dit sind, slippe af med stress og uro og kunne nyde livet som det er.

Du vil gennem regelmæssig meditationspraksis opdage en fornyet energi og vitalitet, der vil inspirere dig til at leve dit liv fuldt ud.

De forskellelige meditationer og temaer du vil lære om, vil bringe dig i kontakt med din sjæl, som gør det muligt for dig at dykke dybere ned i dine kerneværdier og forstå, hvad der virkelig betyder noget for dig. Dette vil styrke din evne til at sætte sunde grænser og træffe beslutninger, der er i overensstemmelse med dine sande ønsker og behov.

Kurset vil hjælpe dig med at styrke din forbindelse til din indre visdom og intuition. Ved at lytte til din indre stemme vil du opnå klarhed og tillid til at træffe de bedste beslutninger for dit liv og din fremtid.

Indhold på kurset

Ærlighed, sandhed og integritet

På denne aften vil vi arbejde med vigtigheden af at være ærlige over for os selv. Vi vil kigge på hvad ærlighed er i en spirituel kontekst. Du vil lære hvordan du skaber kontakt til din inderste sandhed og værdier, og hvordan du kan udtrykke dig selv autentisk og frygtløst.

Din højere bevidsthed

På denne aften vil du lære om de 3 niveauer af bevidsthed,  og på hvilken måde de påvirker os i vores liv. Du vil lære om super bevidstheden, og hvordan du bruger den til at hjælpe dig til at opleve mere indre ro, glæde og nærvær.

Kærlighedens essens

Du vil denne aften lære om hjertets kraft og hvordan hvordan du åbner det mere og mere, så du kan opleve mere kærlighed i dit liv. Du vil lære om vigtigheden af selvkærlighed og hvordan du kan møde dig selv og andre fra hjertet mere bevidst.

Din intuitive intelligens

Intuition er altafgørende for et godt liv. Du vil denne aften lære en simpel men effektiv teknik til at skabe kontakt til din intuition, som du kan bruge i alle livets sammenhænge, og som du kan bruge til fremadrettet at træffe sunde og sande valg for dig selv.

Magnetisme – Rigdom på alle planer

Hvordan skaber jeg det liv jeg ønsker? Dette er denne aftens tema. Vi vil kigge på forskellige tilgange til at manifestere det liv vi ønsker, og hvilke faldgrubber der kan være, bl.a. forholdet mellem egoets begær og sjælens længsler. Du vil lære både en maskulin, feminin og en spirituel tilgang til manifestation.

Nærvær, accept og tilfredshed

At være fuldt nærværende er en vigtig nøgle til et glædesfyldt liv. Vi vil arbejde med nu’et og hvordan vi slipper fortidens anger og fremtidens bekymringer, og hvordan vi kan hvile i det som er, uden at blive passive tilskuere til vores liv.

Spirituel livsførelse

At leve spirituelt i en moderne tid, kræver hverken at du bliver munk eller nonne,  og må opgive karrieren, familielivet,  eller andre materielle glæder. Til gengæld bliver alting i livet meget sjovere, når den spirituelle dimension er inkluderet i alle livets aspekter. På denne sidste kursusaften vil du lære kunsten at balancere spiritualitet og materialisme.

Facebookgruppe

Du får adgang til en lukket facebookgruppe, hvor der vil  blive lagt supplerende indhold op ( bl.a. video og andet inspirations materiale), samt 2 gruppe coaching sessioner med Q and A, så du kan få støtte og support mellem undervisningen.

Jasper Søgård - Spirituel coaching

Det praktiske

 • Datoer for kurset:   27.03, 10.04, 24.04, 08.05, 22.05, 05.06, 19.06 klokken 1830-21
 • Adressen er Håndværkervej 62, 4000 Roskilde
 • Der er max 10 deltagere på et hold.
 • Der bliver serveret kaffe, te samt snacks.
 • Undervisningen foregår i en tryg og afslappet energi.
 • Pris for kurset:  3.395,-
 • Det har været et utroligt spændende, lærerigt, tankevækkende og givende kursus, som jeg har været utrolig glad for at have deltaget på. Det har været  noget helt fantastiske meditationer, vi har lavet i fællesskab - der førte til nogle uforglemmelige indre rejser.

  Helle
 • Har hver gang gået derfra med en følelse af, at jeg kunne klare hvad som helst, for følte mig mere hel indeni efter sådan en aften.

  Lene Zimling, lægesekretær
 • Kære Jasper, Mange tak for et dejligt inspirerende og trygt forløb. Du har en fantastisk behagelig stemme til guidet meditation og jeg følte mig derfor rolig og afslappet hele vejen. Dejligt at du bruger lidt teori og dine clairvoyante evner, det gjorde det nærværende og personligt.

  Majbritt Beuchart
 • Meditationerne var fantastisk gode og Jaspers stemme er som skabt til at "give ro" i de guidede meditationer!  Tak Jasper, for et virkelig dejligt selvindsigts-meditationskursus 😀 !!

  Maria Winther, pædagog
 • Jasper "giver plads" til alle - uanset hvor de befinder sig i deres udvikling - så på en meget positiv måde bliver hver enkelt kursist guidet til en større forståelse af sig selv.

  Maria

Mød Jasper Søgård

Jasper Søgård

 • Er uddannet meditationslærer og har 25 års erfaring med meditation og selvudvikling.
 • Har en nærværende, empatisk og humoristisk tilgang til sin undervisning
 • Har hjulpet mere end 12.500 mennesker fra hele verden med deres spørgsmål og udfordringer.
 • Er trænet i østens traditionelle retninger fra bl.a. tibetansk buddhisme og yogatraditionen fra Indien.
0