Udtalelser fra kursister og klienter

Det siger mine klienter

 • 5 KÆMPE stjerner!
  Helt igennem fantastisk! Tusinde tak for din tid og dine fantastiske evner! Jeg er utrolig taknemmelig og har været på en bølge af glæde siden vi talte sammen! Jasper er en utrolig dygtig clairvoyant. Han er professionel og man føler sig tryg i hans hænder. 5 KÆMPE stjerner!

  Claudia Rex Danser
 • Jeg er kommet videre med raketfart..
  Fuld valuta for pengene!! Jeg har gennemgået et karriere-coach forløb hos Jasper over 5 sessioner. Hans skarpe klarsyn ramte plet på samtlige kerne(forhindrings)punkter og jeg er kommet videre med raketfart... Varmeste anbefalinger herfra

  Ole Håndsbæk Underviser
 • Jeg har aldrig mødt en mere præcis clairvoyant
  Jeg har til tider, i de seneste 32 år, brugt clairvoyante til støtte og vejledning – både for mine virksomheder og for mig privat. I de seneste 3 år, har jeg fået hjælp af Jasper og kan i den grad anbefale ham – jeg har aldrig mødt en mere præcis clairvoyant. Desuden er Jasper varm, rummelig og et meget kærligt menneske. Jeg er ret tilbageholdende med at anbefale rådgivere men med Jasper gør jeg nemt en undtagelse – han er bare SÅ dygtig.

  Kerstin Ahlmér Selvstændig
 • Jasper er en meget klartseende og sansende clairvoyant og coach
  Jeg opfatter Jasper som en meget klartseende og sansende clairvoyant og coach. Med humor, åbenhed og ærlighed evner han, at skabe en tryg ramme i sin behandling. Jasper er god til at mærke hvor blokeringerne er og komme med brugbare løsningsforslag, som også virker på længere sigt.

  Sarah Alexandra Faber Farmaceut
 • Han er "spot-on"
  Jasper er en fantastisk spirituel vejleder. Han er "spot-on" og har hjulpet med små og store ting i mit liv. Jeg er virkelig glad for den hjælp jeg har fået af ham igennem de sidste 3 år. Tusind Tak Jasper 🙂

  Mathias Nielsen Selvstændig fotograf
 • Jeg har lært meget af mit forløb og fået redskaber der hjalp mig
  Jasper er meget professionel, han finder lynhurtigt frem til de områder, der skal arbejdes med. Jeg har lært meget af mit forløb og fået redskaber, der hjalp mig - også i min hverdag efterfølgende. Jeg har stor tillid til Jasper og hans måde at arbejde på, hvilket har været vigtigt for mig. Jeg kan trygt anbefale ham til andre.

  Susanne Sahl Bogholderassistent
 • Man kan tydelig mærke, at man bliver hjulpet på rette vej.
  Jasper er det menneske som jeg roligt kan sige, har hjulpet mig mest igennem min største livskrise. Han er så dygtig og professionel at jeg har følt mig helt tryg fra allerførste samtale. Den indsigt og vejledning man får efter blot en session giver utrolig meget afklaring, og man kan tydeligt mærke, at man bliver hjulpet på rette vej. Kæmpe anbefaling herfra!

  Aura Wilhelmsen Konsulent
 • Jasper har givet mig indsigt og svar på flere spørgsmål, som jeg i mange år har haft.
  Jasper har en hel unik evne til at tune ind på det enkelte menneske. Jasper har givet mig indsigt og svar på flere spørgsmål som jeg i mange år har haft. En session hos Jasper kan klart anbefales!

  Vibeke Krohn Chefjurist
 • He gave very direct and practical advise
  Jasper is an amazing clairvoyant! Everything he told me was very relevant to my life as it is today, and he gave very direct and practical advice relating to my personal and professional life based on what he could see as my highest purpose. I felt such a sense of wisdom and compassion from him during our session. I really value the session with him and highly recommend him to anyone looking to gain more insight in how to put their best foot forward to living their purpose!
   
   

  Kara Goodwin Meditation teacher, Indiana, U.S.A
 • Jasper er meget dygtig og præcis clairvoyant der går i dybden
  Tak Jasper. Jasper er en meget dygtig og præcis clairvoyant der går i dybden. Han har respekt for sit redskab og sine evner, som strækker sig til, at give dybe råd til ens udvikling og potentiale muligheder. Hvor der skal sættes ind. Klaring på problematikker, så de ses i klarhedens lys. Min egen tilgang med respekt/ydmyghed for den åndelige verden og at clairvoyancen er en videregivelse af højere intelligensers rådgivning uden egne personlige forstyrrelser blev udført til UG. Kærlig hilsen  Maya Fridan

  Maya Fridan Maya Fridan Clairvoyanceskole
 • Det var rart at få klarhed, så jeg kunne komme videre
  Jeg gik til clairvoyant Jasper Søgård da jeg kunne bruge rådgivning og sparring om kærlighed, min datter, uddannelse og job. Jeg havde selv en del spørgsmål inden sessionen, men Jasper kom selv ind på en del af mine spørgsmål inden jeg fik spurgt. Et emne gjorde rigtig ondt og fremkaldte tårer. Det var rart at få klarhed så jeg kunne komme videre. Jeg fik et mere klart billede af hvorfor jeg ikke så let kan slippe et gentagende mønster. Jeg fik redskaber med hjem og ro til at fortsætte min nye vej som både Mor, skuespiller og sangerinde. Jeg kan kun sige gode ting om Jasper. Vigtigst er som Jasper begyndte med at sige, huske at følge ens egen indre stemme og hjerte. Det kan være svært nogen gange derfor skønt når en som Jasper kan guide en på vej.

  Gry Bay Skuespiller
 • Han så mit potentiale
  Jasper beskrev spot on hvilke problemstillinger og issues jeg har i mit liv. Hvor jeg har et stykke arbejde at gøre, før jeg rykker hen hvor jeg gerne vil være i mit liv. Han så mit potentiale, som jeg ikke gør brug af, og han gav mig værktøjer til hjælp så jeg kan opnå den transformation jeg ønsker. Alt blev præsenteret for mig i et kærligt og varmt nærvær, og når situationen var til det, humor.... Skulle jeg få brug for en clairvoyant en anden gang, så sidder jeg hos Jasper igen. Og jeg vil til enhver tid anbefale ham til andre der har brug for lidt klarhed og en hjælpende hånd.

  Lotte Bergstrøm
 • Jeg kan altid bruge hans indsigt og guldkorn
  Jasper er en fantastisk dygtig clairvoyant, og én af de få jeg går til, når jeg har brug for at blive guidet og støttet. Jeg føler mig altid tryg, favnet og set, og jeg kan altid bruge hans indsigt og guldkorn.

  Siska Sommer
 • Jasper er så dygtig og ramte plet med alting
  Jeg har været til clairvoyant session hos Jasper. Jeg er fuldstændig målløs. Aldrig har jeg oplevet noget lignende. Jasper er så dygtig og ramte plet med alting. Han er fantastisk dygtig. Jeg kan på det varmeste anbefale Jasper

  Maria Gamstrup Selvstændig
 • Det er alle pengene værd
  Jeg startede med at bruge Jasper efter en meget stor personlig krise. Han gik ind og så på mine muligheder, og læste mine energier. Arbejdet meget med mig selv, og derefter fik jeg feedback på at jeg var på rette vej. Og har også brugt ham til at afvikle en af  mine virksomheder. Brugte ham ligeledes til at hjælpe med at optage lån i banken, hvor meget jeg kunne spørge efter osv. Ligeledes brugte jeg ham til at hjælpe mig i mit privatliv, ang mine børn og deres behov. Leje af lokaler, lejekontrakter...Alt i alt kan jeg sige det er dig selv der skal lave arbejdet, give den positive energi. Jasper er super god til at coache en videre, det giver så målretter et resultat. Det sidste vi har lavet sammen er en business plan til et større projekt, som ser ud til at bære frugt. 99 % af de ting jeg rører ved i dag lykkes. Jeg arbejder mindre den dag i dag, da jeg kun løber efter guldet, da jeg lige ved hvor den grønne knap sidder, og hvornår jeg skal trykke på den. Altså meget mere fritid. Jeg høster ros alle steder hvor jeg kommer. Det er alle pengene være.

  Allan Jensen Selvstændig 
 • Kan klart anbefales til ALLE, som har brug for klarhed og ro.
  En clairvoyancesession i Jaspers kyndige selskab har givet mig fantastisk meget indsigt i mig selv og mit liv og kan klart anbefales til ALLE, som har brug for klarhed og ro i brugbar kombinationen med en masse gode råd fra en dybt intelligent og empatisk fyr. Jeg vender stærkt tilbage efter mere af den gode energi!!

  Steph Selvstændig Kosmetolog
 • Du fik læst mig som var det en åben bog. Hvordan faen gør du det?!:-)
  Hej Jasper, (..)Jeg vil bare sige at du ramte fuldstændig plet med de ting du sagde om mig - jeg tror først at det er nu at jeg er kommet mig over det. Du fik læst mig som var det en åben bog. Hvordan faen gør du det?!:-)(..) Tusind tak 🙂  

  Mange hilsner fra Rikke
 • Ett besök hos Jasper må motsvara 10 besök hos en psykolog.
  Jasper placerade händelser i mitt liv i ett perspektiv som gav mig en stor aha-upplevelse samt berättade mig ting som jag inte sagt till någon. En så insiktsfull genomgång av mitt förflutna och nuläge ger mig orsak att tro på vad han säger om framtiden. Ett besök hos Jasper må motsvara 10 besök hos en psykolog. "

  Heidi, Sverige
 • Jeg følte mig meget tryg i dit selskab
  Kære Jasper 1000 tak for en helt igennem fantastisk session, og selvom jeg udemærket godt vidste de ting der skulle ændres på, så var det virkelig givende, og det hjalp mig til at forstå, hvorfor jeg har det handlemønster som jeg har. Jeg er vild med, din direkte måde at komme med tingene på, og den varme du udstråler. Jeg følte mig meget tryg i dit selskab. Du har virkelig givet mig styrken til at gå skulle ind, og arbejde med de ting, som du siger er mit fokus område, og ser frem til processen, selvom den bliver svær. Jeg er imponeret over din evne til at være så spot on, også selvom jeg var ved at få røde kinder, da du beskrev mig, på det mere intime plan. Vil glæde mig meget til når lydfilen kommer, så jeg kan høre det igen, og se om der skulle dukke noget op, som jeg ikke lige kan huske du sagde. Tak for værktøjerne, tak for at give mig forståelse og tak for en fantastisk oplevelse. Af hjertet tak for dig❤️ Vi ses igen på et senere tidspunkt

  Ann Saxtorff
 • Går altid derfra med ro i sjælen
  Under mine sessioner har Jasper formået at få mig helt ind til min indre ro, hvilket ingen andre har formået. Lige meget hvor ked af det, hvor tvivlende eller en hvilken som helst anden sindstilstand, jeg har befundet mig i før konsultation hos Jesper, så er jeg altid gået derfra med ro i sjælen og indre glæde og har følt, at nu kunne hele verden bare komme an.

  Pernille van der Welde Kontorassistent
 • Hans ord er et pejlemærke til at få klarhed indeni
  Jasper er en god mur at spille op ad, så at sige. De ord og input han kom med i sessionen, kunne jeg bruge som et spejl og som pejlemærke til at få klarhed indeni. Alt bliver pludseligt ret klart når man hører andre sig noget om sig: man kan tydeligt mærke hvor man egentlig selv synes ordene resonerer. Og det hæver energien betragteligt at gennemskue sine indre behov og egenskaber, og fra det sted tager man typisk mere autentiske valg.

  Mathilda Yokelin Selvstændig
 • Jasper har klart fået mig til at mærke efter, hvem jeg er, og hvad JEG vil!
  Jeg havde fået at vide af en veninde, at Jasper Søgård er en utrolig dygtig clairvoyant, og at han ville kunne fortælle mig, hvilke veje der ville være bedst for mig at følge. Jeg må indrømme at jeg altid har været lidt skeptisk omkring clairvoyance og har altid taget afstand fra det. Men nu var jeg villig til at prøve det, især fordi min situation ikke blev spor bedre, og fordi min veninde efterhånden havde snakket så meget om det, og at det kunne hjælpe mig videre i mit liv. Så jeg ringede ham op. Under telefonsamtalen fik jeg gåsehud allerede fra starten af. Hvordan kunne han i løbet af 20 sekunder indstille sig på mig, og derefter sidde der og plapre løs om mig i 50 min., som om han læste op af en bog, og samtidig være så sikker i sine ord?? Ingen tøven fra ham, overhovedet! Jeg var målløs og meget overrasket over, at han kunne ramme så nøjagtigt uden at tøve. Han var meget direkte og sørgede for, at komme ind til kernen så jeg ikke var i tvivl om hans forklaring af tingene. Hans ord fik mig til at stoppe op og indse, hvad jeg havde gang i, og hvem jeg virkelig er! Efter samtalen sad jeg i et kvarter og reflekterede over det han havde sagt og var meget bevæget. Jeg havde for første gang i meget lang tid stoppet op og mærket mig selv. Jeg har lært, at jeg skal have mig selv med i mine beslutninger, og min samtale med Jasper har klart fået mig til at mærke efter, hvem jeg er, og hvad JEG vil!

  Anita 28 År
 • Jasper er som en spirituel gartner, der får ryddet op i den vildtgroende have, og får plantet nogle frø
  ..Effekten er langtidsvarende, ment på den måde, at først oplevede jeg en let lindring her og nu, bare ved hans energi af hjerterum. men det er for alvor her ca. en måneds tid senere, jeg kan mærke og se effekten af hans arbejde. Rådene og den sparring han gav har langsomt vokset i mig og påvirket de valg jeg har taget.  jeg er nu et sted hvor jeg er langt mere tilfreds med tilværelsen og har en stor tillid til fremtiden. Denne effekt kom ikke fra den ene dag til den anden, det som om jeg lige skulle udfordres på mine emner, før det blev rigtig godt! Han er som en spirituel gartner, der får ryddet op i den vildt groende roede have, og får plantet nogle frø, der viser sig at blomstre op til de smukkeste planter, blomster og træer. man skal selvfølgelig selv være villig til at pleje de frø der bliver plantet, men det er hvert et øjeblik værd. jeg vil meget gerne varmt anbefale Jasper, til dig som oprigtig ønsker en konstruktiv udvikling, at få autentisk inspiration og gode råd. He got the power. TAK

  Emiline C. H. Christensen Tv3 Sport
 • Jasper har en enestående evne til at fornemme mennesker omkring sig
  Jasper har en enestående evne til at fornemme mennesker omkring sig og finde ind til den enkeltes kerne. Jeg anbefaler ham!  

  Signe Engelsen
 • Meget professionel, og med hjertet på det rette sted
  Jasper er en utrolig dygtig og empatisk rådgiver, der formår, at levere de budskaber han modtager, så jeg forstod dem og var der noget jeg var i tvivl om, gav Jasper sig god tid til, at forklare det på en anden måde, så jeg forstod budskaberne. Jeg lærte også en masse ting om mig selv, Blev klogere på hvorfor jeg valgte og fravalgte nogle ting her i livet, samt hvad der er meningen for mig og mit liv, og hvorfor mit liv har været og er som det er :). Jasper får min allervarmeste anbefaling lige fra hjertet af <3. Tak Jasper for din hjælp og fordi du er dig. De allervarmeste tanker fra

  Anette Karina Kristiansen 36 år, Ringsted
 • Han er fremragende til det, han laver!!
  Jeg har haft mange sessioner hos Jasper. Det er simpelthen fordi han er så fremragende til det han laver!! Nogen gange hvis jeg har stået i en tung, svær, udfordrende og måske ubehagelig situation, har jeg også fået en telefonisk session, som med det samme har fået mig tilbage i god i energi og med ny dyb bevidsthed om mig selv og min vej at gå. Jeg har samtidig henvist mange venner og bekendte til Jasper, hvoraf nogle var "skeptikere", men ALLE var dybt imponerede. Kun få behandlere kan give dig så meget med på vejen som Jasper. Så kan i den grad kun anbefale at bestille en session hos Jasper uanset hvad du end måtte stå overfor.

  S.E Jensen Mentor
 • Hver gang har været fantastisk givende
  Jeg har været til tre sessioner hos Jasper. Hver gang har været fantastisk givende. Han har klart og tydeligt pointeret , hvor jeg står - hvad jeg skal arbejde med - og har givet mig nogle værktøjer til at komme videre. Jeg har ikke været et sekund i tvivl om, at Jasper har adgang til noget, som ikke alle har adgang til. Jeg kan varmt anbefale Jasper.

  Pia 49 år
 • Du har ramt en nerve og givet mig en klar fornemmelse af hvem jeg er
  Hej Jasper, vil lige lægge et ord om min oplevelse. Det er nok en af de mærkeligste "Samtaler" jeg har haft m et andet menneske og dem har jeg ellers haft en del af? Du har ramt en nerve og givet mig en klar fornemmelse af hvem jeg er og følelsen af styrke og håb om forandring, en gang for alle!. Brugte emnet om min sexualitet v psykolog, det gav en ny vinkel og forståelse!. Kort sagt: Du har ret...det kan jeg mærke og forstå. Jeg vil love mig selv at bruge din indsigt til min vej frem. Vil gerne tilføje at den direkte og lidt konfronterende metode, er hvad jeg havde brug for. Og efter den oplevelse, ville jeg måske endda være lidt skuffet, hvis det ikke havde været sådan!. Det lyder banalt, men det er en styrkende oplevelse, at jeg skal blive den jeg er, for at få det godt med mig selv..

  Tom
 • Vil varmt anbefale Jasper
  Jeg vil sige om Jasper, at han vil blive varmt anbefalet. Han hjalp mig med en vigtig afklaring og på så hjertelig en måde, at jeg er nødt til at møde ham igen. Stort tak.

  Lili Schmidt
 • Ikke sidste gang, jeg bestiller tid hos Jasper
  Jasper er utrolig dygtig og formidler hans evne på smukkeste vis . Det er ikke sidste gang , jeg bestiller tid hos Jasper.

  Dorte Mathiasen
 • Jeg kan på det allervarmeste anbefale Jasper Søgård
  Jasper, du er et dejligt menneske varm og imødekommende - og når du så samtidig er vanvittig klar og giver en rigtig god og forståelig formidling, så bliver det ikke bedre!! Jeg kan på det allervarmeste anbefale Jasper Søgård i perioder, hvor et par ekstra klare øjne, kan være en stor støtte til at komme videre i livet. Fra mit hjerte TAK, Jasper. ♥

  Linda-Louise
 • Jeg har aldrig følt mig så klart set før
  Kære Jasper Jeg er så småt landet oven på vores meget overvældende session. Jeg vil takke dig så meget og fortælle dig at jeg aldrig har følt mig så klart set før. Du er super dygtig, den bedste jeg har kendskab til. Endnu en gang mange tak.

  Hollie Florra Dalsgård
 • Tak for dig
  Jasper er super rar , dygtig og meget præcis . Tak for dig

  Susann Sommer Selvstændig frisør
 • Jeg gik hjem fra Jasper med en god og varm følelse i kroppen
  Jeg kom til Jasper i håbet om at jeg snart ville møde "drømme manden": Jasper kunne beskrive den mand jeg mødte noget tid efter og idag er gift med. Han kunne vigtigst af alt give mig de råd med på vejen som jeg manglede for at udvikle mig og blive klar til at tage imod kærligheden. Jeg gik hjem fra Jasper med en god og varm følelse i kroppen over hans varme og indlevende og ikke mindst empatiske og respektfulde måde at være på. Det han kunne "se" viste sig at passe ind til mindste detalje og jeg vil derfor give Jasper den varmeste anbefaling med på vejen."  

  Michelle Køhl Hartmann
 • Fik 1 times fantastisk rådgivning
  Jeg havde telefon kontakt, og fik 1 times fantastisk rådgivning...

  Jette Frydenlund
 • Er nu fuld af ro og tillid til, hvordan jeg skal gribe det an
  Hej Jasper, Tusind tak for dit klarsyn i går eftermiddag, jeg er fuld af ro og tillid til, hvordan jeg skal gribe det an. Det var meget rammende. Du skal bare vide, at du er vildt god at snakke med og til at fornemme. Godt jeg fulgte med i programmerne i TV.

  Hanne Sommer Vejle
 • Dit klarsyn har givet mig kræfter, energi og troen på, at det gode kommer til mig
  Kære Jasper, Efter telefonisk clairvoyance konsultation i dag, fredag d. 23 januar kl 16, har jeg en stor trang til endnu engang at sige dig tak for dine fantastiske evner. Den trang ville jeg ikke modstå, da jeg rigtig gerne vil give dig anerkendelse for det du kan. Jeg har nok altid troet på, at der er mere mellem himmel og jord, og dette er blevet stærkere efterhånden som jeg er blevet ældre. Jeg har aldrig prøvet clairvoyance før, og jeg må sige af et ærligt hjerte, at jeg er fuldstændig overgivet. At du kunne ramme så præcist med blot få informationer fra mig, er helt fantastisk. Og at du oven i købet kunne beskrive en persons karakter, vis navn du kun fik oplyst, er jeg dybt imponeret af. Nogle af de ting du nævnte omkring ham vidste jeg godt, så kunne kun sidde og nikke bekræftende, hvilket du jo ikke kunne se. Jeg sidder med en følelse af lethed, for jeg ved nu hvilken vej jeg ikke skal gå og hvor mine følelsers energi ikke skal lægges. Jeg ved at der skal arbejdes med følelser i den kommende tid, men det er jeg parat til, men som du nævnte, om en måned er alt bedre, så den kamp tager jeg gerne. Dit klarsyn har givet mig kræfter, energi og troen på, at det gode kommer til mig. Med venlig hilsen og i stor respekt

  Birgitte
 • Han er dygtig, præcis og ligetil
  Jeg har været  hos Jasper 3 gange nu, og det bliver ikke sidste gang! Første gang, jeg kom hos Jesper, tænkte jeg ”han kan jo se igennem mig” - det var helt utroligt. Jeg fik bekræftet, hvad jeg måske godt lidt vidste, men ikke rigtig turde tro på. Derudover fik jeg mange konkrete råd til, hvordan jeg kunne løse de problemer, jeg nu gik og tumlede med. Jeg har før været hos clairvoyante, jeg har bare ikke fundet nogen, der ramte SÅ præcist og hvor jeg følte den helt dybe forståelse for min situation og liv som hos Jasper, det føles som rigtig god kemi. Jeg har flere gange hørt den CD, jeg fik med efterfølgende, så jeg gang på gang kan huske mig selv på, hvilken vej, jeg skal, og hvor der er risiko for, at jeg ”falder i” med hensyn til gamle mønstre. Det er et rigtig godt udviklingsværktøj. Jeg kan varmt anbefale Jasper. Han er dygtig, præcis og ligetil.

  Dorte Hansen 
 • Jasper har fået sat tingene i perspektiv for mig
  Jeg opsøgte Jasper i en turbulent tid i mit liv. Første gang jeg var hos Jasper, fortalte han at det ville forsætte, i en periode og derfor tilbød han mig, at være min "krykke" indtil der igen kom lidt mere ro på. Jasper fik ret, der var kaos på mange områder i mit liv og han hjalp mig med at bryde usunde mønstre og vaner. Det har været en hård tid, hvor jeg har måtte indse, at jeg var den eneste til at ændre mønstrene, for at komme videre og få lidt ro. Jasper har sagt ting, som har gjort ondt at høre men som har været nødvendige at skabe fokus på. Jasper har fået sat tingene i perspektiv for mig, og hjulpet mig med at starte en seriøs selvudvikling. Jeg er Jasper taknemmelig for, at han i sin tid, tilbød mig at være min støtte og ja det føles som om jeg har kørt med 210 km i timen, lige ind i en mur, men den udvikling jeg har oplevet, ville jeg ikke være foruden. Så selvom der har været en tung vej, er jeg kommet ud på den anden side, som et mere helt menneske. Man er sin egen lykkesmed, men Jasper har givet mig værktøjerne til at være det. Jasper har de bedste anbefalinger fra mig og til dig som overvejer om du skal benytte dig af Jaspers evner - prøv det. Jeg er sikker på at du bliver glædeligt overrasket.

  Christine Hansen Cand.Soc.
 • Det har virkelig været en øjenåbner!
  Jasper er empatisk og indlevende, og jeg følte mig 100 % tryg I hans hænder fra første sekund. Det virkede fuldstændigt som om han kendte mig ud og ind og formåede at formidle selv de smertefulde budskaber på en tillidsvækkende måde Han ramte så meget plet, at jeg lige nu har lukket svingdøren. Det er MIT valg. Ikke mere ventetid, ikke mere risiko for at blive svigtet/forladt - ikke fordi jeg er bange for det mere, men fordi jeg ikke VIL. Jeg blev bekræftet i. at jeg ER værd at elske. At jeg GODT må være kritisk. At jeg IKKE skal være så skidebange for at blive forladt - for imens jeg sidder der og lader mænd beslutte, om jeg er værd at elske, forlader jeg i virkeligheden mig selv... Nu har jeg hørt optagelsen (mange gange). Jeg er stadig blæst væk - og det er stadig det klogeste jeg har hørt. Tak Jasper... Det har virkelig været en øjenåbner!

  Rikke Madsen
 • Jasper er nærværende, skarp og et naturtalent
  Jeg havde en god følelse i min mave da jeg bookede en telefon session hos Jasper og jeg følte en helt ren kontakt. Jasper er nærværende, skarp og et naturtalent. Jeg følte at jeg blev guidet på en måde der gav mig ro og fokus. Jeg kan kun anbefale Jasper.

  Lone V. Lobedanz
 • Tak for din indsigt, kloge ord og konstruktive kærlige vejledning
  Du ramte så præcist - jeg er meget imponeret! Og har lige lyttet filen igen er om muligt nok endnu mere imponeret, Jeg kan høre hvor anstrengt min stemme er, når jeg taler om det forhold, der fylder så meget, at jeg knap kan kende den og mig selv i det, så tydeligt, at det er tegn på at få givet slip. Det blev også meget tydeligt for mig- i det du sagde til mig i hele clairvoyancen, så jeg tror, der vil sænke sig en ro, på flere områder, kan mærke den allerede. Tog også første øvelse i at stå fast overfor en urimelig veninde i dag - det gik godt (i mit indre), så der sker noget! Tak for din indsigt, kloge ord og konstruktive kærlige vejledning. Jeg kontakter dig gerne igen, hvis jeg skulle få brug for din professionelle og kærlige hjælp..

  L.I Salgskoordinator, 51 år

Det siger mine kursister

 • Indsigtsfuld, omsorgsfuld og provokerende
  Jeg har deltaget på Jaspers Meditations og selvudviklingskursus og kan anbefale både Jasper og hans måde at arbejde på. Indsigtsfuld, omsorgsfuld og provokerende når der er brug for det 🙂

  Susanne S
 • Jasper "giver plads" til alle
  Jasper er rigtig god til at formidle sin viden - og fik flettet Østens filosofi og Vestens psykologi sammen på en rigtig god og sammenhængende måde! Via undervisning, øvelser, samtale og meditationer arbejdede vi med - og blev bevidstgjort omkring - essentielle dele af vores liv & opfattelse af samme. Jaspers rolige og åbne tilgang til kurset/kursisterne gav en dejlig og tryg atmosfære !  Jasper "giver plads" til alle - uanset hvor de befinder sig i deres udvikling - så på en meget positiv måde bliver hver enkelt kursist guidet til en større forståelse af sig selv. Meditationerne var fantastisk gode og Jaspers stemme er som skabt til at "give ro" i de guidede meditationer!  Tak Jasper, for et virkelig dejligt selvindsigts-meditationskursus 😀 !!

  Maria Winther Pædagog
 • Et dejligt inspirerende og trygt forløb
  Kære Jasper, Mange tak for et dejligt inspirerende og trygt forløb. Du har en fantastisk behagelig stemme til guidet meditation og jeg følte mig derfor rolig og afslappet hele vejen. Dejligt at du bruger lidt teori og dine clairvoyante evner, det gjorde det nærværende og personligt. Jeg kan kun sige til alle der ønsker at blive indført i meditation via den spirituelle indgang, samtidig med et ønske om hjælp til teknikker til selv at finde ind til den indre ro, balance og styrke, kan jeg på det varmeste anbefale dig. Kærlig hilsen

  Majbritt Beuchart
 • Kurset førte til nogle uforglemmelige indre rejser
  Det har været et utroligt spændende, lærerigt, tankevækkende og givende kursus, som jeg har været utrolig glad for at have deltaget på. Jesper har været god til at "nå ind" til kernen - det har indimellem gjort lidt ondt, men samtidig været en øjenåbner........ det har været  noget helt fantastiske meditationer, vi har lavet i fællesskab - der førte til nogle uforglemmelige indre rejser.  Kurset har også været medvirkende til, at jeg (næsten) hver dag prioriterer at få mediteret. Jeg deltager gerne en anden gang på et af Jespers kurser.

  Helle
 • Jeg har fået gode redskaber til at gå videre i min selvudvikling
  Vil godt sige tak for et super godt og lærerigt kursus.  Da jeg startede var meditation godt gemt i mit sind, havde dyrket det tidligere, men slået den del fra. Efter de her 7 gange er det lykkedes, at få det ind i min dagligdag næsten dagligt. Jeg føler, at jeg har fået gode redskaber til at gå videre i min selvudvikling, lært om mig selv og lært, at meditation er vigtigt for mig at gøre hver dag. Kan føle, at jeg bliver en mere glad person, føler mere overskud, og har mere energi til at handle positivt på negative situationer.  Synes der har været en god stemning hele holdet igennem. Kan huske da jeg startede, at det virkede overvældende, at der kom så mange fra samme uddannelse, men den følelse gik væk efter bare en enkelt gang. Har hver gang gået derfra med en følelse af, at jeg kunne klare hvad som helst, for følte mig mere hel indeni efter sådan en aften. Ville ønske kurset ikke allerede var forbi, for det er vigtigt for mig, at jeg har noget der holder mig fast lidt endnu før det bliver helt en fast rytme. Er helt sikkert at finde igen på en af dine andre kurser en dag.

  Lene Zimling Lægesekretær
 • Jeg kan varmt anbefale Jaspers kursus
  7 veje ind til dig er et godt og veltilrettelagt kursus, der har givet mig ny inspiration til daglig at meditere med en større indsigt og selvforståelse. Jaspers kærlige stemme vækker ro til at gå dybere i meditations universet med tillid. De venlige medkursister har bidraget til et større forum af erfaringer, som har hjulpet mig til at åbne op. Jeg kan varmt anbefale Jaspers kursus til enhver, der ønsker nye redskaber til selvfordybelse. Kærlige hilsener og knus.

  Lene Devereaux
0

Denne side bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Læs mere her om brugen af cookies

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk