Udtalelser fra kursister og klienter

Det siger mine klienter

 • Det er først rigtigt gået op for mig nu, hvor spot on han var, med alle de ting han sagde.
  Da jeg bookede en clairvoyance hos Jasper, havde jeg en klar idé om de ting, som jeg gerne ville have svar / guidning på. Det viste sig dog, at der var noget andet, der blev ved med at vende tilbage og banke på, sagde Jasper, som vi var nødt til at dykke ned i, da det var vigtigt at få med. Wauw. Ét år efter, er jeg fuldstændig blæst bagover. Det er først rigtigt gået op for mig nu, hvor spot on han var, med alle de ting han sagde. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg bestiller en clairvoyance hos Jasper. Han var virkelig med til at åbne mine øjne for mit sande potentiale og fremtidige muligheder, samt blokeringer. Kæmpe anbefaling fra mig.

  Linette LIndharth
 • 5 KÆMPE stjerner!
  Helt igennem fantastisk! Tusinde tak for din tid og dine fantastiske evner! Jeg er utrolig taknemmelig og har været på en bølge af glæde siden vi talte sammen! Jasper er en utrolig dygtig clairvoyant. Han er professionel og man føler sig tryg i hans hænder. 5 KÆMPE stjerner!

  Claudia Rex Danser
 • Han rammer plet hver gang
  Jasper Søgård er en enestående spirituel guide - han rammer plet hver gang, og jeg har brugt Jasper gennem flere år til både svære relationelle udfordringer og i forretningsmæssig udvikling.
  Og det er bestemt ikke sidste gang. Jasper har mine varmeste anbefalinger! “
  Lotte Arnsbjerg Skuespiller
 • Han har givet mig en selvindsigt jeg ikke selv kunne finde
  ”Jeg var i tvivl om nogen store beslutninger for min karriere og manglede en større vision for hvad jeg ville. Igennem et mentor forløb hos Jasper har han hjulpet med at etablere en livsvision og sætte en retning for min karriere som føles helt rigtig. Han har kunnet beskrive mit unikke bidrag og give mig en selvindsigt jeg ikke selv kunne finde, hvilket har været en uvurderlig hjælp til at finde den vej der er rigtig for mig. Han har været en stor støtte og hård motivator i processen. Han lader dig ikke slippe nemt, men fastholder hvad der er ægte og sandt på et højere plan. Jeg kan give Jasper min varmeste anbefaling”

  Randi Rich, Co-founder at Freya Biosciences
 • Jeg slutter hver samtale fyldt op af håb, inspiration og med et åbent hjerte
  Jasper er en enestående spirituel vejleder. Han formår at guide mig ærligt og respektfuld hen mod min egen sandhed . Han evner på fineste vis at videreformidle beskeder og råd fra et højere bevidstheds lag. Hans clairvoyante evner er enestående. Jeg modtager konkrete brugbare værktøjer og han hjælper med at lægge strategier . Der arbejdes på flere planer med gamle mønstre og med at implementere nye værdier som er sande for mig . Jeg er i et igangværende spirituelt mentorforløb hvor jeg bliver hjulpet i alle livet aspekter både professionel og privat .. Jeg slutter hver samtale fyld op af håb ,inspiration og med et åbent hjerte .. Jasper er på tros af sine højtudviklet spirituelle evner helt nede på jorden og fyldt af humor.. Så på tros af det ikke er afsluttet forløbet endnu giver jeg lige 5 KÆMPE stjerner - da man ikke kan give mere .. Kæmpe anbefaling herfra .

  Maya, Selvstændig
 • Jeg er kommet videre med raketfart..
  Fuld valuta for pengene!! Jeg har gennemgået et coaching forløb hos Jasper. Hans skarpe klarsyn ramte plet på samtlige kerne(forhindrings)punkter og jeg er kommet videre med raketfart... Varmeste anbefalinger herfra

  Ole Håndsbæk Underviser
 • Jeg går altid oplyst, inspireret og fredfyldt fra en session.
  Jeg har deltaget i flere forløb hos Jasper Søgaard. Her har jeg fået spirituel undervisning, healing og vejledning. Jasper har stærke evner og stor viden om sit felt. Han formidler kærligt, respektfuldt og med en god portion humor, hvilket altid gør en session tryg, inspirerende og levende. Samlet bidrager dette til at gøre hans forløb til noget helt unikt. Jeg går altid oplyst, inspireret og fredfyldt fra en session. Et forløb hos Jasper igangsætter i den grad en udviklingsproces- også på sjælsplan. Jeg kan på det varmeste anbefale Jasper.

  Christina, Selvstændig
 • Han gør noget ingen anden psykolog, terapeut m.m har kunnet gøre før
  Da jeg er i en periode i mit liv, hvor jeg har udfordringer med mit parforhold, og med min arbejdssituation har jeg valgt, at kontakte og få hjælp og rådgivning af Jasper Søgård.
  Det helt unikke ved et spirituelt udviklings forløb hos Jasper er, at det sætter bølger af følelser og refleksioner igang i én selv. Og eftersom jeg har valgt at sige ja til dette forløb, mærker jeg disse bølger af erkendelse og refleksioner på en mere intens måde end, hvis jeg kun havde haft én session.
  Jeg mærker det næsten som, at det sår frø i mig, at min bevidsthed vågner op og tør at spire, tør at udfolde sig. Det er magisk og vildt smukt, at være en del af denne udvikling, som et spirituelt udviklings forløb hos Jasper giver.
  Jeg er evigt taknemmelig og må indrømme at når Jasper på den måde, han mestrer til fulde, stiller kærligt og knivskarpt ind, formulerer det han nu skal sige og “tager mig i hånden” på min rejse i min egen udviklings proces, ja så gør han altså noget, som ingen anden psykolog, terapeut mm. har kunnet gøre før.
  Jasper er kærlig, ærlig og autentisk. Han er meget seriøs i sit arbejde. Derudover har Jasper humor. Kombinationen af disse ting gør, at man som klient med det samme har tillid til Jasper og, at det efterfølgende personlige arbejde, der er mellem sessionerne, virker konkret og til, at have med at gøre. For man er, som klient i et forløb hos Jasper, virkelig i gode og trygge hænder.
  Det er alle pengene værd.
  Nanna, lærer. 37 år
 • Jeg har aldrig mødt en mere præcis clairvoyant
  Jeg har til tider, i de seneste 32 år, brugt clairvoyante til støtte og vejledning – både for mine virksomheder og for mig privat. I de seneste 3 år, har jeg fået hjælp af Jasper og kan i den grad anbefale ham – jeg har aldrig mødt en mere præcis clairvoyant. Desuden er Jasper varm, rummelig og et meget kærligt menneske. Jeg er ret tilbageholdende med at anbefale rådgivere men med Jasper gør jeg nemt en undtagelse – han er bare SÅ dygtig.

  Kerstin Ahlmér Selvstændig
 • Det var rart at få klarhed, så jeg kunne komme videre
  Jeg gik til clairvoyant Jasper Søgård da jeg kunne bruge rådgivning og sparring om kærlighed, min datter, uddannelse og job. Jeg havde selv en del spørgsmål inden sessionen, men Jasper kom selv ind på en del af mine spørgsmål inden jeg fik spurgt. Et emne gjorde rigtig ondt og fremkaldte tårer. Det var rart at få klarhed så jeg kunne komme videre. Jeg fik et mere klart billede af hvorfor jeg ikke så let kan slippe et gentagende mønster. Jeg fik redskaber med hjem og ro til at fortsætte min nye vej som både Mor, skuespiller og sangerinde. Jeg kan kun sige gode ting om Jasper. Vigtigst er som Jasper begyndte med at sige, huske at følge ens egen indre stemme og hjerte. Det kan være svært nogen gange derfor skønt når en som Jasper kan guide en på vej.

  Gry Bay Skuespiller
 • Jasper er en meget klartseende og sansende clairvoyant
  Jeg opfatter Jasper som en meget klart seende og sansende clairvoyant. Med humor, åbenhed og ærlighed evner han, at skabe en tryg ramme i sin behandling. Jasper er god til at mærke hvor blokeringerne er og komme med brugbare løsningsforslag, som også virker på længere sigt.

  Sarah Alexandra Faber Farmaceut
 • Han kan noget som få kan og forstår på det niveau!
  Jeg kan på det varmeste anbefale Jasper Søgård som Clairvoyant. Han er yderst professionel, når han bruger sin evne og færdighed i klarsyn. Når Jasper bruger sit klarsyn, er han utrolig skarp til at opfange energien. I energien er en besked, som afleveres på en autentisk, jordnær, empatisk og utrolig kærlig måde af ham. Jeg bruger hans evne og færdighed, når jeg mærker tvivlen i opfangelsen af min egen og omkringværende energi, fordi han kan noget som få kan og forstår på det niveau!  

  Anette Danielsen
 • Han er "spot-on"
  Jasper er en fantastisk spirituel vejleder. Han er "spot-on" og har hjulpet med små og store ting i mit liv. Jeg er virkelig glad for den hjælp jeg har fået af ham igennem de sidste 3 år. Tusind Tak Jasper 🙂

  Mathias Nielsen Selvstændig fotograf
 • Jeg har lært meget af mit forløb og fået redskaber der hjalp mig
  Jasper er meget professionel, han finder lynhurtigt frem til de områder, der skal arbejdes med. Jeg har lært meget af mit forløb og fået redskaber, der hjalp mig - også i min hverdag efterfølgende. Jeg har stor tillid til Jasper og hans måde at arbejde på, hvilket har været vigtigt for mig. Jeg kan trygt anbefale ham til andre.

  Susanne Sahl Bogholderassistent
 • Jeg har aldrig følt mig så klart set før
  Kære Jasper Jeg er så småt landet oven på vores meget overvældende session. Jeg vil takke dig så meget og fortælle dig at jeg aldrig har følt mig så klart set før. Du er super dygtig, den bedste jeg har kendskab til. Endnu en gang mange tak.

  Hollie Florra Dalsgård
 • Man kan tydelig mærke, at man bliver hjulpet på rette vej.
  Jasper er det menneske som jeg roligt kan sige, har hjulpet mig mest igennem min største livskrise. Han er så dygtig og professionel at jeg har følt mig helt tryg fra allerførste samtale. Den indsigt og vejledning man får efter blot en session giver utrolig meget afklaring, og man kan tydeligt mærke, at man bliver hjulpet på rette vej. Kæmpe anbefaling herfra!

  Aura Wilhelmsen Konsulent
 • Jasper har givet mig indsigt og svar på flere spørgsmål, som jeg i mange år har haft.
  Jasper har en hel unik evne til at tune ind på det enkelte menneske. Jasper har givet mig indsigt og svar på flere spørgsmål som jeg i mange år har haft. Et forløb hos Jasper kan klart anbefales!

  Vibeke Krohn Chefjurist
 • He gave very direct and practical advise
  Jasper is an amazing clairvoyant! Everything he told me was very relevant to my life as it is today, and he gave very direct and practical advice relating to my personal and professional life based on what he could see as my highest purpose. I felt such a sense of wisdom and compassion from him during our session. I really value the session with him and highly recommend him to anyone looking to gain more insight in how to put their best foot forward to living their purpose!
   
   

  Kara Goodwin Meditation teacher, Indiana, U.S.A
 • Jasper er meget dygtig og præcis clairvoyant der går i dybden
  Tak Jasper. Jasper er en meget dygtig og præcis clairvoyant der går i dybden. Han har respekt for sit redskab og sine evner, som strækker sig til, at give dybe råd til ens udvikling og potentiale muligheder. Hvor der skal sættes ind. Klaring på problematikker, så de ses i klarhedens lys. Min egen tilgang med respekt/ydmyghed for den åndelige verden og at clairvoyancen er en videregivelse af højere intelligensers rådgivning uden egne personlige forstyrrelser blev udført til UG. Kærlig hilsen  Maya Fridan

  Maya Fridan Maya Fridan Clairvoyanceskole
 • Han så mit potentiale
  Jasper beskrev spot on hvilke problemstillinger og issues jeg har i mit liv. Hvor jeg har et stykke arbejde at gøre, før jeg rykker hen hvor jeg gerne vil være i mit liv. Han så mit potentiale, som jeg ikke gør brug af, og han gav mig værktøjer til hjælp så jeg kan opnå den transformation jeg ønsker. Alt blev præsenteret for mig i et kærligt og varmt nærvær, og når situationen var til det, humor.... Skulle jeg få brug for en clairvoyant en anden gang, så sidder jeg hos Jasper igen. Og jeg vil til enhver tid anbefale ham til andre der har brug for lidt klarhed og en hjælpende hånd.

  Lotte Bergstrøm
 • Jeg kan altid bruge hans indsigt og guldkorn
  Jasper er en fantastisk dygtig clairvoyant, og én af de få jeg går til, når jeg har brug for at blive guidet og støttet. Jeg føler mig altid tryg, favnet og set, og jeg kan altid bruge hans indsigt og guldkorn.

  Siska Sommer
 • Jasper er så dygtig og ramte plet med alting
  Jeg har været til clairvoyant session hos Jasper. Jeg er fuldstændig målløs. Aldrig har jeg oplevet noget lignende. Jasper er så dygtig og ramte plet med alting. Han er fantastisk dygtig. Jeg kan på det varmeste anbefale Jasper

  Maria Gamstrup Selvstændig
 • Det er alle pengene værd
  Jeg startede med at bruge Jasper efter en meget stor personlig krise. Han gik ind og så på mine muligheder, og læste mine energier. Arbejdet meget med mig selv, og derefter fik jeg feedback på at jeg var på rette vej. Og har også brugt ham til at afvikle en af  mine virksomheder. Brugte ham ligeledes til at hjælpe med at optage lån i banken, hvor meget jeg kunne spørge efter osv. Ligeledes brugte jeg ham til at hjælpe mig i mit privatliv, ang mine børn og deres behov. Leje af lokaler, lejekontrakter...Alt i alt kan jeg sige det er dig selv der skal lave arbejdet, give den positive energi. Jasper er super god til at coache en videre, det giver så målretter et resultat. Det sidste vi har lavet sammen er en business plan til et større projekt, som ser ud til at bære frugt. 99 % af de ting jeg rører ved i dag lykkes. Jeg arbejder mindre den dag i dag, da jeg kun løber efter guldet, da jeg lige ved hvor den grønne knap sidder, og hvornår jeg skal trykke på den. Altså meget mere fritid. Jeg høster ros alle steder hvor jeg kommer. Det er alle pengene være.

  Allan Jensen Selvstændig 
 • Kan klart anbefales til ALLE, som har brug for klarhed og ro.
  En session i Jaspers kyndige selskab har givet mig fantastisk meget indsigt i mig selv og mit liv og kan klart anbefales til ALLE, som har brug for klarhed og ro i brugbar kombinationen med en masse gode råd fra en dybt intelligent og empatisk fyr. Jeg vender stærkt tilbage efter mere af den gode energi!!

  Steph Selvstændig Kosmetolog
 • Du fik læst mig som var det en åben bog. Hvordan faen gør du det?!:-)
  Hej Jasper, (..)Jeg vil bare sige at du ramte fuldstændig plet med de ting du sagde om mig - jeg tror først at det er nu at jeg er kommet mig over det. Du fik læst mig som var det en åben bog. Hvordan faen gør du det?!:-)(..) Tusind tak 🙂  

  Mange hilsner fra Rikke
 • Ett besök hos Jasper må motsvara 10 besök hos en psykolog.
  Jasper placerade händelser i mitt liv i ett perspektiv som gav mig en stor aha-upplevelse samt berättade mig ting som jag inte sagt till någon. En så insiktsfull genomgång av mitt förflutna och nuläge ger mig orsak att tro på vad han säger om framtiden. Ett besök hos Jasper må motsvara 10 besök hos en psykolog. "

  Heidi, Sverige
 • Han ramte så meget plet med ALT
  Jeg vil af hjertet anbefale Clairvoyance hos Jasper. Jeg var meget nervøs og lidt skeptisk, inden min første face2face seance, da det var min første session. Jasper mødte mig med varme og åbenhed og jeg fandt hurtigt roen i hans rum. Han ramte så meget plet med ALT og fik nogle vigtige aspekter i mit liv til pludselig at give mening for mig. Han er fremragende dygtig og jeg kan kun sige, at hvis nogen overvejer clairvoyance, vil jeg klart anbefale Jasper Søgård."

  Charlotte, 29
 • Det er som at få et nyt liv
  Jeg røg ud og ind af dagpengesystemet og kunne ikke finde mig til rette i noget job, som jeg kunne have på sidelinjen af min virksomhed, som jeg ville have op at køre. Jeg endte til sidst på kontanthjælp sidste år og sad så for alvor i saksen med begrænsede handlemuligheder..
  Jeg oplevede forløbet med Jasper som værende samlet en kæmpe stor personlig og forretningsmæssig udvikling på kort tid.
  Mange situationer hvor jeg ofte kan have følt mig dum i, fik jeg konkrete værktøjer til at håndtere. Jeg oplevede en stor rummelighed ift. mig som individ, uanset hvad jeg kom med af spørgsmål mm..'
  Efter 5½ måned fra min første session, kunne jeg afmelde mig kontanthjælpen og blive 100% selvstændig. Langt om længe er jeg havnet på rette hylde, hvor jeg kan se mig selv i fremtiden og hvor jeg føler mine kompetencer, personlighed og intellekt matcher det, som jeg laver arbejdsmæssigt.
  Det er som at få et nyt liv."
  Helle Selvstændig
 • Jeg følte mig meget tryg i dit selskab
  Kære Jasper 1000 tak for en helt igennem fantastisk session, og selvom jeg udemærket godt vidste de ting der skulle ændres på, så var det virkelig givende, og det hjalp mig til at forstå, hvorfor jeg har det handlemønster som jeg har. Jeg er vild med, din direkte måde at komme med tingene på, og den varme du udstråler. Jeg følte mig meget tryg i dit selskab. Du har virkelig givet mig styrken til at gå skulle ind, og arbejde med de ting, som du siger er mit fokus område, og ser frem til processen, selvom den bliver svær. Jeg er imponeret over din evne til at være så spot on, også selvom jeg var ved at få røde kinder, da du beskrev mig, på det mere intime plan. Vil glæde mig meget til når lydfilen kommer, så jeg kan høre det igen, og se om der skulle dukke noget op, som jeg ikke lige kan huske du sagde. Tak for værktøjerne, tak for at give mig forståelse og tak for en fantastisk oplevelse. Af hjertet tak for dig❤️ Vi ses igen på et senere tidspunkt

  Ann Saxtorff
 • Går altid derfra med ro i sjælen
  Under mine sessioner har Jasper formået at få mig helt ind til min indre ro, hvilket ingen andre har formået. Lige meget hvor ked af det, hvor tvivlende eller en hvilken som helst anden sindstilstand, jeg har befundet mig i før konsultation hos Jesper, så er jeg altid gået derfra med ro i sjælen og indre glæde og har følt, at nu kunne hele verden bare komme an.

  Pernille van der Welde Kontorassistent
 • Hans ord er et pejlemærke til at få klarhed indeni
  Jasper er en god mur at spille op ad, så at sige. De ord og input han kom med i sessionen, kunne jeg bruge som et spejl og som pejlemærke til at få klarhed indeni. Alt bliver pludseligt ret klart når man hører andre sig noget om sig: man kan tydeligt mærke hvor man egentlig selv synes ordene resonerer. Og det hæver energien betragteligt at gennemskue sine indre behov og egenskaber, og fra det sted tager man typisk mere autentiske valg.

  Mathilda Yokelin Selvstændig
 • Jasper har klart fået mig til at mærke efter, hvem jeg er, og hvad JEG vil!
  Jeg havde fået at vide af en veninde, at Jasper Søgård er en utrolig dygtig clairvoyant, og at han ville kunne fortælle mig, hvilke veje der ville være bedst for mig at følge. Jeg må indrømme at jeg altid har været lidt skeptisk omkring clairvoyance og har altid taget afstand fra det. Men nu var jeg villig til at prøve det, især fordi min situation ikke blev spor bedre, og fordi min veninde efterhånden havde snakket så meget om det, og at det kunne hjælpe mig videre i mit liv. Så jeg ringede ham op. Under telefonsamtalen fik jeg gåsehud allerede fra starten af. Hvordan kunne han i løbet af 20 sekunder indstille sig på mig, og derefter sidde der og plapre løs om mig i 50 min., som om han læste op af en bog, og samtidig være så sikker i sine ord?? Ingen tøven fra ham, overhovedet! Jeg var målløs og meget overrasket over, at han kunne ramme så nøjagtigt uden at tøve. Han var meget direkte og sørgede for, at komme ind til kernen så jeg ikke var i tvivl om hans forklaring af tingene. Hans ord fik mig til at stoppe op og indse, hvad jeg havde gang i, og hvem jeg virkelig er! Efter samtalen sad jeg i et kvarter og reflekterede over det han havde sagt og var meget bevæget. Jeg havde for første gang i meget lang tid stoppet op og mærket mig selv. Jeg har lært, at jeg skal have mig selv med i mine beslutninger, og min samtale med Jasper har klart fået mig til at mærke efter, hvem jeg er, og hvad JEG vil!

  Anita 28 År
 • Jasper er som en spirituel gartner, der får ryddet op i den vildtgroende have, og får plantet nogle frø
  ..Effekten er langtidsvarende, ment på den måde, at først oplevede jeg en let lindring her og nu, bare ved hans energi af hjerterum. men det er for alvor her ca. en måneds tid senere, jeg kan mærke og se effekten af hans arbejde. Rådene og den sparring han gav har langsomt vokset i mig og påvirket de valg jeg har taget.  jeg er nu et sted hvor jeg er langt mere tilfreds med tilværelsen og har en stor tillid til fremtiden. Denne effekt kom ikke fra den ene dag til den anden, det som om jeg lige skulle udfordres på mine emner, før det blev rigtig godt! Han er som en spirituel gartner, der får ryddet op i den vildt groende roede have, og får plantet nogle frø, der viser sig at blomstre op til de smukkeste planter, blomster og træer. man skal selvfølgelig selv være villig til at pleje de frø der bliver plantet, men det er hvert et øjeblik værd. jeg vil meget gerne varmt anbefale Jasper, til dig som oprigtig ønsker en konstruktiv udvikling, at få autentisk inspiration og gode råd. He got the power. TAK

  Emiline C. H. Christensen Tv3 Sport
 • Jasper har en enestående evne til at fornemme mennesker omkring sig
  Jasper har en enestående evne til at fornemme mennesker omkring sig og finde ind til den enkeltes kerne. Jeg anbefaler ham!  

  Signe Engelsen
 • Meget professionel, og med hjertet på det rette sted
  Jasper er en utrolig dygtig og empatisk rådgiver, der formår, at levere de budskaber han modtager, så jeg forstod dem og var der noget jeg var i tvivl om, gav Jasper sig god tid til, at forklare det på en anden måde, så jeg forstod budskaberne. Jeg lærte også en masse ting om mig selv, Blev klogere på hvorfor jeg valgte og fravalgte nogle ting her i livet, samt hvad der er meningen for mig og mit liv, og hvorfor mit liv har været og er som det er :). Jasper får min allervarmeste anbefaling lige fra hjertet af <3. Tak Jasper for din hjælp og fordi du er dig. De allervarmeste tanker fra

  Anette Karina Kristiansen 36 år, Ringsted
 • Han er fremragende til det, han laver!!
  Jeg har haft mange sessioner hos Jasper. Det er simpelthen fordi han er så fremragende til det han laver!! Nogen gange hvis jeg har stået i en tung, svær, udfordrende og måske ubehagelig situation, har jeg også fået en telefonisk session, som med det samme har fået mig tilbage i god i energi og med ny dyb bevidsthed om mig selv og min vej at gå. Jeg har samtidig henvist mange venner og bekendte til Jasper, hvoraf nogle var "skeptikere", men ALLE var dybt imponerede. Kun få behandlere kan give dig så meget med på vejen som Jasper. Så kan i den grad kun anbefale at bestille en session hos Jasper uanset hvad du end måtte stå overfor.

  S.E Jensen Mentor
 • Hver gang har været fantastisk givende
  Jeg har været til tre sessioner hos Jasper. Hver gang har været fantastisk givende. Han har klart og tydeligt pointeret , hvor jeg står - hvad jeg skal arbejde med - og har givet mig nogle værktøjer til at komme videre. Jeg har ikke været et sekund i tvivl om, at Jasper har adgang til noget, som ikke alle har adgang til. Jeg kan varmt anbefale Jasper.

  Pia 49 år
 • Du har ramt en nerve og givet mig en klar fornemmelse af hvem jeg er
  Hej Jasper, vil lige lægge et ord om min oplevelse. Det er nok en af de mærkeligste "Samtaler" jeg har haft m et andet menneske og dem har jeg ellers haft en del af? Du har ramt en nerve og givet mig en klar fornemmelse af hvem jeg er og følelsen af styrke og håb om forandring, en gang for alle!. Brugte emnet om min sexualitet v psykolog, det gav en ny vinkel og forståelse!. Kort sagt: Du har ret...det kan jeg mærke og forstå. Jeg vil love mig selv at bruge din indsigt til min vej frem. Vil gerne tilføje at den direkte og lidt konfronterende metode, er hvad jeg havde brug for. Og efter den oplevelse, ville jeg måske endda være lidt skuffet, hvis det ikke havde været sådan!. Det lyder banalt, men det er en styrkende oplevelse, at jeg skal blive den jeg er, for at få det godt med mig selv..

  Tom
 • Vil varmt anbefale Jasper
  Jeg vil sige om Jasper, at han vil blive varmt anbefalet. Han hjalp mig med en vigtig afklaring og på så hjertelig en måde, at jeg er nødt til at møde ham igen. Stort tak.

  Lili Schmidt
 • Ikke sidste gang, jeg bestiller tid hos Jasper
  Jasper er utrolig dygtig og formidler hans evne på smukkeste vis . Det er ikke sidste gang , jeg bestiller tid hos Jasper.

  Dorte Mathiasen
 • Jeg kan på det allervarmeste anbefale Jasper Søgård
  Jasper, du er et dejligt menneske varm og imødekommende - og når du så samtidig er vanvittig klar og giver en rigtig god og forståelig formidling, så bliver det ikke bedre!! Jeg kan på det allervarmeste anbefale Jasper Søgård i perioder, hvor et par ekstra klare øjne, kan være en stor støtte til at komme videre i livet. Fra mit hjerte TAK, Jasper. ♥

  Linda-Louise
 • Tak for dig
  Jasper er super rar , dygtig og meget præcis . Tak for dig

  Susann Sommer Selvstændig frisør
 • Fik 1 times fantastisk rådgivning
  Jeg havde telefon kontakt, og fik 1 times fantastisk rådgivning...

  Jette Frydenlund
 • Er nu fuld af ro og tillid til, hvordan jeg skal gribe det an
  Hej Jasper, Tusind tak for dit klarsyn i går eftermiddag, jeg er fuld af ro og tillid til, hvordan jeg skal gribe det an. Det var meget rammende. Du skal bare vide, at du er vildt god at snakke med og til at fornemme. Godt jeg fulgte med i programmerne i TV.

  Hanne Sommer Vejle
 • Dit klarsyn har givet mig kræfter, energi og troen på, at det gode kommer til mig
  Kære Jasper, Efter telefonisk konsultation i dag, fredag d. 23 januar kl 16, har jeg en stor trang til endnu engang at sige dig tak for dine fantastiske evner. Den trang ville jeg ikke modstå, da jeg rigtig gerne vil give dig anerkendelse for det du kan. Jeg har nok altid troet på, at der er mere mellem himmel og jord, og dette er blevet stærkere efterhånden som jeg er blevet ældre. Jeg har aldrig prøvet det før, og jeg må sige af et ærligt hjerte, at jeg er fuldstændig overgivet. At du kunne ramme så præcist med blot få informationer fra mig, er helt fantastisk. Og at du oven i købet kunne beskrive en persons karakter, vis navn du kun fik oplyst, er jeg dybt imponeret af. Nogle af de ting du nævnte omkring ham vidste jeg godt, så kunne kun sidde og nikke bekræftende, hvilket du jo ikke kunne se. Jeg sidder med en følelse af lethed, for jeg ved nu hvilken vej jeg ikke skal gå og hvor mine følelsers energi ikke skal lægges. Jeg ved at der skal arbejdes med følelser i den kommende tid, men det er jeg parat til, men som du nævnte, om en måned er alt bedre, så den kamp tager jeg gerne. Dit klarsyn har givet mig kræfter, energi og troen på, at det gode kommer til mig. Med venlig hilsen og i stor respekt

  Birgitte
 • Han er dygtig, præcis og ligetil
  Jeg har været  hos Jasper 3 gange nu, og det bliver ikke sidste gang! Første gang, jeg kom hos Jesper, tænkte jeg ”han kan jo se igennem mig” - det var helt utroligt. Jeg fik bekræftet, hvad jeg måske godt lidt vidste, men ikke rigtig turde tro på. Derudover fik jeg mange konkrete råd til, hvordan jeg kunne løse de problemer, jeg nu gik og tumlede med. Jeg har før været hos clairvoyante, jeg har bare ikke fundet nogen, der ramte SÅ præcist og hvor jeg følte den helt dybe forståelse for min situation og liv som hos Jasper, det føles som rigtig god kemi. Jeg har flere gange hørt den CD, jeg fik med efterfølgende, så jeg gang på gang kan huske mig selv på, hvilken vej, jeg skal, og hvor der er risiko for, at jeg ”falder i” med hensyn til gamle mønstre. Det er et rigtig godt udviklingsværktøj. Jeg kan varmt anbefale Jasper. Han er dygtig, præcis og ligetil.

  Dorte Hansen 
 • Jasper har fået sat tingene i perspektiv for mig
  Jeg opsøgte Jasper i en turbulent tid i mit liv. Første gang jeg var hos Jasper, fortalte han at det ville forsætte, i en periode og derfor tilbød han mig, at være min "krykke" indtil der igen kom lidt mere ro på. Jasper fik ret, der var kaos på mange områder i mit liv og han hjalp mig med at bryde usunde mønstre og vaner. Det har været en hård tid, hvor jeg har måtte indse, at jeg var den eneste til at ændre mønstrene, for at komme videre og få lidt ro. Jasper har sagt ting, som har gjort ondt at høre men som har været nødvendige at skabe fokus på. Jasper har fået sat tingene i perspektiv for mig, og hjulpet mig med at starte en seriøs selvudvikling. Jeg er Jasper taknemmelig for, at han i sin tid, tilbød mig at være min støtte og ja det føles som om jeg har kørt med 210 km i timen, lige ind i en mur, men den udvikling jeg har oplevet, ville jeg ikke være foruden. Så selvom der har været en tung vej, er jeg kommet ud på den anden side, som et mere helt menneske. Man er sin egen lykkesmed, men Jasper har givet mig værktøjerne til at være det. Jasper har de bedste anbefalinger fra mig og til dig som overvejer om du skal benytte dig af Jaspers evner - prøv det. Jeg er sikker på at du bliver glædeligt overrasket.

  Christine Hansen Cand.Soc.
 • Det har virkelig været en øjenåbner!
  Jasper er empatisk og indlevende, og jeg følte mig 100 % tryg I hans hænder fra første sekund. Det virkede fuldstændigt som om han kendte mig ud og ind og formåede at formidle selv de smertefulde budskaber på en tillidsvækkende måde Han ramte så meget plet, at jeg lige nu har lukket svingdøren. Det er MIT valg. Ikke mere ventetid, ikke mere risiko for at blive svigtet/forladt - ikke fordi jeg er bange for det mere, men fordi jeg ikke VIL. Jeg blev bekræftet i. at jeg ER værd at elske. At jeg GODT må være kritisk. At jeg IKKE skal være så skidebange for at blive forladt - for imens jeg sidder der og lader mænd beslutte, om jeg er værd at elske, forlader jeg i virkeligheden mig selv... Nu har jeg hørt optagelsen (mange gange). Jeg er stadig blæst væk - og det er stadig det klogeste jeg har hørt. Tak Jasper... Det har virkelig været en øjenåbner!

  Rikke Madsen
 • Jasper er nærværende, skarp og et naturtalent
  Jeg havde en god følelse i min mave da jeg bookede en telefon session hos Jasper og jeg følte en helt ren kontakt. Jasper er nærværende, skarp og et naturtalent. Jeg følte at jeg blev guidet på en måde der gav mig ro og fokus. Jeg kan kun anbefale Jasper.

  Lone V. Lobedanz
 • Tak for din indsigt, kloge ord og konstruktive kærlige vejledning
  Du ramte så præcist - jeg er meget imponeret! Og har lige lyttet filen igen er om muligt nok endnu mere imponeret, Jeg kan høre hvor anstrengt min stemme er, når jeg taler om det forhold, der fylder så meget, at jeg knap kan kende den og mig selv i det, så tydeligt, at det er tegn på at få givet slip. Det blev også meget tydeligt for mig- i det du sagde til mig i hele clairvoyancen, så jeg tror, der vil sænke sig en ro, på flere områder, kan mærke den allerede. Tog også første øvelse i at stå fast overfor en urimelig veninde i dag - det gik godt (i mit indre), så der sker noget! Tak for din indsigt, kloge ord og konstruktive kærlige vejledning. Jeg kontakter dig gerne igen, hvis jeg skulle få brug for din professionelle og kærlige hjælp..

  L.I Salgskoordinator, 51 år

Det siger mine kursister

 • Kurset førte til nogle uforglemmelige indre rejser
  Det har været et utroligt spændende, lærerigt, tankevækkende og givende kursus, som jeg har været utrolig glad for at have deltaget på. Jasper har været god til at "nå ind" til kernen - det har indimellem gjort lidt ondt, men samtidig været en øjenåbner........ det har været  noget helt fantastiske meditationer, vi har lavet i fællesskab - der førte til nogle uforglemmelige indre rejser.  Kurset har også været medvirkende til, at jeg (næsten) hver dag prioriterer at få mediteret. Jeg deltager gerne en anden gang på et af Jaspers kurser.

  Helle
 • Jeg har fået gode redskaber til at gå videre i min selvudvikling
  Vil godt sige tak for et super godt og lærerigt kursus.  Da jeg startede var meditation godt gemt i mit sind, havde dyrket det tidligere, men slået den del fra. Efter de her 7 gange er det lykkedes, at få det ind i min dagligdag næsten dagligt. Jeg føler, at jeg har fået gode redskaber til at gå videre i min selvudvikling, lært om mig selv og lært, at meditation er vigtigt for mig at gøre hver dag. Kan føle, at jeg bliver en mere glad person, føler mere overskud, og har mere energi til at handle positivt på negative situationer.  Synes der har været en god stemning hele holdet igennem. Kan huske da jeg startede, at det virkede overvældende, at der kom så mange fra samme uddannelse, men den følelse gik væk efter bare en enkelt gang. Har hver gang gået derfra med en følelse af, at jeg kunne klare hvad som helst, for følte mig mere hel indeni efter sådan en aften. Ville ønske kurset ikke allerede var forbi, for det er vigtigt for mig, at jeg har noget der holder mig fast lidt endnu før det bliver helt en fast rytme. Er helt sikkert at finde igen på en af dine andre kurser en dag.

  Lene Zimling Lægesekretær
 • Et dejligt inspirerende og trygt forløb
  Kære Jasper, Mange tak for et dejligt inspirerende og trygt forløb. Du har en fantastisk behagelig stemme til guidet meditation og jeg følte mig derfor rolig og afslappet hele vejen. Dejligt at du bruger lidt teori og dine clairvoyante evner, det gjorde det nærværende og personligt. Jeg kan kun sige til alle der ønsker at blive indført i meditation via den spirituelle indgang, samtidig med et ønske om hjælp til teknikker til selv at finde ind til den indre ro, balance og styrke, kan jeg på det varmeste anbefale dig. Kærlig hilsen

  Majbritt Beuchart
 • Jeg kan på det varmeste anbefale Jaspers kurser og workshops.
  Jeg var så heldig at deltage på Jaspers workshop den 29. oktober. Det var en super spændende og oplysende dag. Jasper har en stor og bred viden om sit felt og er en meget dygtig formidler. Derudover er han god til at omsætte teori til praksis og til at hjælpe alle godt og trygt igennem planlagte øvelser etc. Jasper er fantastisk til at skabe et trygt og humoristisk rum, hvor der er højt til loftet og masser af empat. Jeg kan på det varmeste anbefale Jaspers kurser og workshops.

  Christina, Videnskabelig medarbejder
 • Indsigtsfuld, omsorgsfuld og provokerende
  Jeg har deltaget på Jaspers Meditations og selvudviklingskursus og kan anbefale både Jasper og hans måde at arbejde på. Indsigtsfuld, omsorgsfuld og provokerende når der er brug for det 🙂

  Susanne S
 • Jasper "giver plads" til alle
  Jasper er rigtig god til at formidle sin viden - og fik flettet Østens filosofi og Vestens psykologi sammen på en rigtig god og sammenhængende måde! Via undervisning, øvelser, samtale og meditationer arbejdede vi med - og blev bevidstgjort omkring - essentielle dele af vores liv & opfattelse af samme. Jaspers rolige og åbne tilgang til kurset/kursisterne gav en dejlig og tryg atmosfære !  Jasper "giver plads" til alle - uanset hvor de befinder sig i deres udvikling - så på en meget positiv måde bliver hver enkelt kursist guidet til en større forståelse af sig selv. Meditationerne var fantastisk gode og Jaspers stemme er som skabt til at "give ro" i de guidede meditationer!  Tak Jasper, for et virkelig dejligt selvindsigts-meditationskursus 😀 !!

  Maria Winther Pædagog
 • Din undervisning er faglig velfunderet, dejlig uprætentiøs, omfavnende og respektfuld
  Hej Jasper.
  Jeg havde både en god oplevelse og en intens læring på workshoppen netop afholdt.
  Med din dygtige formidling af Clairvoyance som værktøj fik du både åbnet for den kanal, som det er, men du fik os også trænet os i vores muligheder for at tage informationer ind, kommunikere budskaber og bede om uddybning . Din undervisning er faglig velfunderet, dejlig uprætentiøs, omfavnende og respektfuld. Jeg kan blot sige, jeg er blevet endnu mere nysgerrig på universet og taknemmelig for de redskaber, du gav os på  workshoppen..
  Christa, Workshopdeltager
 • Jeg tager gerne toget fra Jylland kl. 2 om natten igen…
  Kære Jasper, Tak fordi jeg måtte deltage på din Clairvoyance workshop idag. Man føler sig tryg med dig som underviser, din humor får det svære til at føles mere som leg. Det føles heller ikke farligt at stille spørgsmål, og der var god tid til at få afklaring på dem. Til sidst også tak for at minde os om altid at være ydmyge, når vi arbejder med den åndelige verden- og skelne mellem ego og sjæl. Jeg glæder mig til at deltage på flere kurser, og tager gerne toget fra Jylland kl. 2 om natten igen…

  Anne Suh Volt
 • Jeg er begge gange blevet dejligt bekræftet i, at man, med Jaspers hjælp, godt kan tune ind på sin intuition og forbindelsen til det åndelige.
  Jeg har nu deltaget for anden gang i workshoppen “Er du også clairvoyant” hos Jasper, med nogle års mellemrum. Begge gange har jeg haft nogle ret fantastiske oplevelser, som har for mig haft stor betydning. Jeg er begge gange blevet dejligt bekræftet i, at man, med Jasper’s hjælp, godt kan tune ind på sin intuition og forbindelsen til det åndelige, selv om man ikke før har prøvet det “i den virkelige verden”. Jasper holder i høj grad hvad han lover med workshoppen, og han er dygtig til både at guide én igennem de praktiske øvelser, forklare abstrakte koncepter på en meget forståelig måde, og svare på en masse spørgsmål imellem. Der er super god stemning og der bliver skabt et meget trygt rum hvor man føler at man er i gode hænder, både hos Jasper og de andre deltagere. Kurset er alt i alt spændende og lærerigt, og det er en ren fornøjelse også af komme tæt på de andre deltagere og dele både nysgerrighed og erfaringer. Jeg glæder mig til at deltage i Jasper’s næste workshop.

  Aura, Kommuniktation specialist
 • Jeg oplevede en dygtig underviser med stor erfaring, viden, venlighed, åbenhed og focus.
  Jeg havde en fantastisk clairvoyance-workshop hos Jasper. Jeg oplevede en dygtig underviser med stor erfaring, viden, venlighed, åbenhed og focus. Jeg fik derfor endnu mere tillid til de clairvoyante evner, jeg allerede vidste jeg havde. Og så kunne evnerne jo bare få frit spil, til at åbne sig endnu mere op og folde sig ud i de trygge rammer Jasper skabte . Tak <3"  

  Lisbeth Nørbach
 • Man får lært en masse, som man tage med sig og bruge efter kurset
  Jeg giver Jasper Søgård den bedste anbefaling. Et rigtig godt kursus, hvor man får lært en masse, som man tage med sig og bruge efter kurset. Jasper Søgård er en rigtig dygtig underviser, og formidler på en sjov og let forståelig måde."

  Sabina Christo
 • Han fik os alle til at gøre ting, vi slet ikke troede vi kunne
  "Jasper er en af de mest komptetente og seriøse undervisere jeg har mødt. Han er hjertelig, uhøjtidelig og sjov og formår at formidle svært stof på den mest jordnære og enkle måde. Han fik os alle til at gøre ting, vi slet ikke troede vi kunne. Jeg vil anbefale alle der ønsker at udforske deres evner, at deltage på hans kurser."  

  Katrine Marie Jensen, Stresskonsulent
 • Et varm, rummeligt, kærligt og sjovt forum.
  Jeg kan varmt anbefale denne workshop. Legende, nede på jorden og hele ånden i det indgyder mod til bare at kaste sig ud i det. Jeg har selv en del præstationsangst, men på Jasper Søgårds workshop var den stort set ikke-eksisterende. Et varm, rummeligt, kærligt og sjovt forum."
  Marlene Roager
 • Jeg kan varmt anbefale Jaspers kursus
  7 veje ind til dig er et godt og veltilrettelagt kursus, der har givet mig ny inspiration til daglig at meditere med en større indsigt og selvforståelse. Jaspers kærlige stemme vækker ro til at gå dybere i meditations universet med tillid. De venlige medkursister har bidraget til et større forum af erfaringer, som har hjulpet mig til at åbne op. Jeg kan varmt anbefale Jaspers kursus til enhver, der ønsker nye redskaber til selvfordybelse. Kærlige hilsener og knus.

  Lene Devereaux
0