Udtalelser fra kursister og klienter

Det siger mine klienter

 • 5 KÆMPE stjerner!
  Helt igennem fantastisk! Tusinde tak for din tid og dine fantastiske evner! Jeg er utrolig taknemmelig og har været på en bølge af glæde siden vi talte sammen! Jasper er en utrolig dygtig clairvoyant. Han er professionel og man føler sig tryg i hans hænder. 5 KÆMPE stjerner!

  Claudia Rex Danser
 • Jeg følte mig meget tryg i dit selskab
  Kære Jasper 1000 tak for en helt igennem fantastisk clairvoyance, og selvom jeg udemærket godt vidste de ting der skulle ændres på, så var det virkelig givende, og det hjalp mig til at forstå, hvorfor jeg har det handlemønster som jeg har. Jeg er vild med, din direkte måde at komme med tingene på, og den varme du udstråler. Jeg følte mig meget tryg i dit selskab. Du har virkelig givet mig styrken til at gå skulle ind, og arbejde med de ting, som du siger er mit fokus område, og ser frem til processen, selvom den bliver svær. Jeg er imponeret over din evne til at være så spot on, også selvom jeg var ved at få røde kinder, da du beskrev mig, på det mere intime plan. Vil glæde mig meget til når lydfilen kommer, så jeg kan høre det igen, og se om der skulle dukke noget op, som jeg ikke lige kan huske du sagde. Tak for værktøjerne, tak for at give mig forståelse og tak for en fantastisk oplevelse. Af hjertet tak for dig❤️ Vi ses igen på et senere tidspunkt

  Ann Saxtorff
 • Jeg har aldrig mødt en mere præcis clairvoyant
  Jeg har til tider, i de seneste 32 år, brugt clairvoyante til støtte og vejledning – både for mine virksomheder og for mig privat. I de seneste 3 år, har jeg fået hjælp af Jasper og kan i den grad anbefale ham – jeg har aldrig mødt en mere præcis clairvoyant. Desuden er Jasper varm, rummelig og et meget kærligt menneske. Jeg er ret tilbageholdende med at anbefale behandlere mv., men med Jasper gør jeg nemt en undtagelse – han er bare SÅ dygtig.

  Kerstin Ahlmér Selvstændig
 • jeg kan altid bruge hans indsigt og guldkorn
  Jasper er en fantastisk dygtig clairvoyant og formidler, og én af de få jeg går til, når jeg har brug for at blive guidet og støttet. Jeg føler mig altid tryg, favnet og set, og jeg kan altid bruge hans indsigt og guldkorn.

  Siska Sommer
 • Tak for din indsigt, kloge ord og konstruktive kærlige vejledning
  Mange tak for clairvoyancen Du ramte så præcist - jeg er meget imponeret! Og har lige lyttet filen igen er om muligt nok endnu mere imponeret, Jeg kan høre hvor anstrengt min stemme er, når jeg taler om det forhold, der fylder så meget, at jeg knap kan kende den og mig selv i det, så tydeligt, at det er tegn på at få givet slip. Det blev også meget tydeligt for mig- i det du sagde til mig i hele clairvoyancen, så jeg tror, der vil sænke sig en ro, på flere områder, kan mærke den allerede. Tog også første øvelse i at stå fast overfor en urimelig veninde i dag - det gik godt (i mit indre), så der sker noget! Og så har jeg sagt ja tak til katten 🙂 Tak for din indsigt, kloge ord og konstruktive kærlige vejledning. Jeg kontakter dig gerne igen, hvis jeg skulle få brug for din professionelle og kærlige hjælp - med småformaninger  😉

  L.I Salgskoordinator, 51 år
 • Jasper er nærværende, skarp og et naturtalent
  Jeg havde en god følelse i min mave da jeg bookede en telefonclairvoyance hos Jasper og jeg følte en helt ren kontakt. Jasper er nærværende, skarp og et naturtalent. Jeg følte at jeg blev guidet på en måde der gav mig ro og fokus. Jeg kan kun anbefale Jasper.

  Lone V. Lobedanz
 • Det var rart at få klarhed, så jeg kunne komme videre
  Jeg gik til clairvoyant Jasper Søgård da jeg kunne bruge rådgivning om kærlighed, min datter, uddannelse og job. Jeg havde selv en del spørgsmål inden sessionen, men Jasper kom selv ind på en del af mine spørgsmål inden jeg fik spurgt. Et emne gjorde rigtig ondt og fremkaldte tårer. Det var rart at få klarhed så jeg kunne komme videre. Jeg fik et mere klart billede af hvorfor jeg ikke så let kan slippe et gentagende mønster. Jeg fik redskaber med hjem og ro til at fortsætte min nye vej som både Mor, skuespiller og sangerinde. Jeg fik klarhed over min bolig situation og mod på at  arbejde som spirituel vejleder. Jeg kan kun sige gode ting om Jasper. Vigtigst er som Jasper begyndte med at sige, huske at følge ens egen indre stemme og hjerte. Det kan være svært nogen gange derfor skønt når en som Jasper kan guide en på vej.

  Gry Bay Skuespiller
 • Det han kunne "se" viste sig at passe ind til mindste detalje
  Jeg kom til Jasper i håbet om at jeg snart ville møde "drømmemanden": Jasper kunne beskrive den mand jeg mødte noget tid efter og idag er gift med. Han kunne vigtigst af alt give mig de råd med på vejen som jeg manglede for at udvikle mig og blive klar til at tage imod kærligheden. Jeg gik hjem fra Jasper med en god og varm følelse i kroppen over hans varme og indlevende og ikke mindst empatiske og respektfulde måde at være på. Det han kunne "se" viste sig at passe ind til mindste detalje og jeg vil derfor give Jasper den varmeste anbefaling med på vejen.

  Michelle Køhl Hartmann
 • Det har virkelig været en øjenåbner!
  Jeg kom til Jasper med et ønske om afdødekontakt og gik derfra med så meget mere... Jeg fik den ønskede kontakt, og den tager jeg virkelig med i mit hjerte, men Jasper tunede ret hurtigt ind på en mere presserende problematik i mit liv - og den vejledning jeg fik dér er uvurderlig Han var empatisk og indlevende, og jeg følte mig 100 % tryg I hans hænder fra første sekund. Det virkede fuldstændigt som om han kendte mig ud og ind og formåede at formidle selv de smertefulde budskaber på en tillidsvækkende måde Han ramte så meget plet, at jeg lige nu har lukket svingdøren. Det er MIT valg. Ikke mere ventetid, ikke mere risiko for at blive svigtet/forladt - ikke fordi jeg er bange for det mere, men fordi jeg ikke VIL. Jeg blev bekræftet i. at jeg ER værd at elske. At jeg GODT må være kritisk. At jeg IKKE skal være så skidebange for at blive forladt - for imens jeg sidder der og lader mænd beslutte, om jeg er værd at elske, forlader jeg i virkeligheden mig selv... Nu har jeg hørt optagelsen (mange gange). Jeg er stadig blæst væk - og det er stadig det klogeste jeg har hørt. Tak Jasper... Det har virkelig været en øjenåbner!

  Rikke Madsen
 • Jasper har fået sat tingene i perspektiv for mig
  Jeg opsøgte Jasper i en turbulent tid i mit liv. Første gang jeg var hos Jasper, fortalte han at det ville forsætte, i en periode og derfor tilbød han mig, at være min "krykke" indtil der igen kom lidt mere ro på. Jasper fik ret, der var kaos på mange områder i mit liv og han hjalp mig med at bryde usunde mønstre og vaner. Det har været en hård tid, hvor jeg har måtte indse, at jeg var den eneste til at ændre mønstrene, for at komme videre og få lidt ro. Jasper har sagt ting, som har gjort ondt at høre men som har været nødvendige at skabe fokus på. Jasper har fået sat tingene i perspektiv for mig, og hjulpet mig med at starte en seriøs selvudvikling. Jeg er Jasper taknemmelig for, at han i sin tid, tilbød mig at være min støtte og ja det føles som om jeg har kørt med 210 km i timen, lige ind i en mur, men den udvikling jeg har oplevet, ville jeg ikke være foruden. Så selvom der har været en tung vej, er jeg kommet ud på den anden side, som et mere helt menneske. Man er sin egen lykkesmed, men Jasper har givet mig værktøjerne til at være det. Jasper har de bedste anbefalinger fra mig og til dig som overvejer om du skal benytte dig af Jaspers evner - prøv det. Jeg er sikker på at du bliver glædeligt overrasket.

  Christine Hansen Cand.Soc.
 • Han er dygtig, præcis og ligetil
  Jeg har været til clairvoyance hos Jasper 3 gange nu, og det bliver ikke sidste gang! Første gang, jeg kom hos Jesper, tænkte jeg ”han kan jo se igennem mig” - det var helt utroligt. Jeg fik bekræftet, hvad jeg måske godt lidt vidste, men ikke rigtig turde tro på. Derudover fik jeg mange konkrete råd til, hvordan jeg kunne løse de problemer, jeg nu gik og tumlede med. Jeg har før været hos clairvoyante, jeg har bare ikke fundet nogen, der ramte SÅ præcist og hvor jeg følte den helt dybe forståelse for min situation og liv som hos Jasper, det føles som rigtig god kemi. Jeg har flere gange hørt den CD, jeg fik med efterfølgende, så jeg gang på gang kan huske mig selv på, hvilken vej, jeg skal, og hvor der er risiko for, at jeg ”falder i” med hensyn til gamle mønstre. Det er et rigtig godt udviklingsværktøj. Jeg kan varmt anbefale Jasper. Han er dygtig, præcis og ligetil.

  Dorte Hansen 
 • Han så mit potentiale
  Jasper beskrev spot on hvilke problemstillinger og issues jeg har i mit liv. Hvor jeg har et stykke arbejde at gøre, før jeg rykker hen hvor jeg gerne vil være i mit liv. Han så mit potentiale, som jeg ikke gør brug af, og han gav mig værktøjer til hjælp så jeg kan opnå den transformation jeg ønsker. Alt blev præsenteret for mig i et kærligt og varmt nærvær, og når situationen var til det, humor.... Skulle jeg få brug for en clairvoyant en anden gang, så sidder jeg hos Jasper igen. Og jeg vil til enhver tid anbefale ham til andre der har brug for lidt klarhed og en hjælpende hånd.

  Lotte Bergstrøm
 • Det vendte op og ned på mit liv
  Hej Jasper, Tak for telefon clairvoyance i februar 2015, hvor jeg stod overfor en stor beslutning. Clairvoyancen bevirkede, at jeg tog en beslutning, der vendte op og ned på mit liv. Jeg var efter clairvoyancen ikke i tvivl om, hvad jeg skulle og handlede indenfor få minutter. Alle de ting du nævnte er sket og på den måde, der blev sagt. En specifik ting jeg spurgte ind til, skete i begyndelsen af juni 2015, som du sagde, den ville. Jeg er imponeret over, hvor nøjagtige dine tidsangivelser er. Der er en ubeskrivelig ro over den måde clairvoyancen bliver givet på, og selvom det var over telefon, følte jeg alligevel nærhed. Kærlig hilsen

  Mette
 • Dit klarsyn har givet mig kræfter, energi og troen på, at det gode kommer til mig
  Kære Jasper, Efter telefonisk clairvoyance konsultation i dag, fredag d. 23 januar kl 16, har jeg en stor trang til endnu engang at sige dig tak for dine fantastiske evner. Den trang ville jeg ikke modstå, da jeg rigtig gerne vil give dig anerkendelse for det du kan. Jeg har nok altid troet på, at der er mere mellem himmel og jord, og dette er blevet stærkere efterhånden som jeg er blevet ældre. Jeg har aldrig prøvet clairvoyance før, og jeg må sige af et ærligt hjerte, at jeg er fuldstændig overgivet. At du kunne ramme så præcist med blot få informationer fra mig, er helt fantastisk. Og at du oven i købet kunne beskrive en persons karakter, vis navn du kun fik oplyst, er jeg dybt imponeret af. Nogle af de ting du nævnte omkring ham vidste jeg godt, så kunne kun sidde og nikke bekræftende, hvilket du jo ikke kunne se. Jeg sidder med en følelse af lethed, for jeg ved nu hvilken vej jeg ikke skal gå og hvor mine følelsers energi ikke skal lægges. Jeg ved at der skal arbejdes med følelser i den kommende tid, men det er jeg parat til, men som du nævnte, om en måned er alt bedre, så den kamp tager jeg gerne. Dit klarsyn har givet mig kræfter, energi og troen på, at det gode kommer til mig. Med venlig hilsen og i stor respekt

  Birgitte
 • Han ramte så meget plet med ALT
  Jeg vil af hjertet anbefale Clairvoyance hos Jasper. Jeg var meget nervøs og lidt skeptisk, inden min første face2face seance, da det var min første session. Jasper mødte mig med varme og åbenhed og jeg fandt hurtigt roen i hans rum. Han ramte så meget plet med ALT og fik nogle vigtige aspekter i mit liv til pludselig at give mening for mig. Han er fremragende dygtig og jeg kan kun sige, at hvis nogen overvejer clairvoyance, vil jeg klart anbefale Jasper Søgård.

  Charlotte 29 år
 • Afleverer budskaber på en autentisk, jordnær, empatisk og utrolig kærlig måde
  jeg kan på det varmeste anbefale Jasper Søgård som Clairvoyant. Han er yderst professionel, når han bruger sin evne og færdighed i klarsyn. Når Jasper bruger sit klarsyn, er han utrolig skarp til at opfange energien. I energien er en besked, som afleveres på en autentisk, jordnær, empatisk og utrolig kærlig måde af ham. Jeg bruger hans evne og færdighed, når jeg mærker tvivlen i opfangelsen af min egen og omkringværende energi, fordi han kan noget som få kan og forstår på det niveau! De kærligste hilsner

  Anette Danielsen
 • Er nu fuld af ro og tillid til, hvordan jeg skal gribe det an
  Hej Jasper, Tusind tak for dit klarsyn i går eftermiddag, jeg er fuld af ro og tillid til, hvordan jeg skal gribe det an. Det var meget rammende. Du skal bare vide, at du er vildt god at snakke med og til at fornemme. Godt jeg fulgte med i programmerne i TV.

  Hanne Sommer Vejle
 • Ett besök hos Jasper må motsvara 10 besök hos en psykolog
  Jasper placerade händelser i mitt liv i ett perspektiv som gav mig en stor aha-upplevelse samt berättade mig ting som jag inte sagt till någon. En så insiktsfull genomgång av mitt förflutna och nuläge ger mig orsak att tro på vad han säger om framtiden. Ett besök hos Jasper må motsvara 10 besök hos en psykolog.

  Heidi Sverige
 • Jeg har aldrig følt mig så klart set før
  Kære Jasper Jeg er så småt landet oven på vores meget overvældende session. Jeg vil takke dig så meget og fortælle dig at jeg aldrig har følt mig så klart set før. Du er super dygtig, den bedste jeg har kendskab til. Endnu en gang mange tak.

  Hollie Florra Dalsgård
 • Jeg kan på det allervarmeste anbefale Jasper Søgård
  Jasper, du er et dejligt menneske varm og imødekommende - og når du så samtidig er vanvittig klar og giver en rigtig god og forståelig formidling, så bliver det ikke bedre!! Jeg kan på det allervarmeste anbefale Jasper Søgård i perioder, hvor et par ekstra klare øjne, kan være en stor støtte til at komme videre i livet. Fra mit hjerte TAK, Jasper. ♥

  Linda-Louise
 • Han har givet mig en større og meget brugbar forståelse af mig selv og mit formål her i livet
  I starten af 2011 fik jeg en times karma sitting af Jasper. Det var en stor og berigende oplevelse for mig. Udover at Jasper gav mig en masse konkrete, specifikke og gode råd, fik jeg en masse at vide om mig selv på et meget dybere sjæleligt plan. Han beskrev for mig bl.a et tidligere liv, hvor jeg først var en nonne i et kloster, senere blev jeg smidt ud pga. mine egne spirituelle overbevisninger om altings sammenhæng. Jeg levede langt ude i naturen som healer mv. hvor jeg hjalp en masse mennesker i mange år. Til sidst blev jeg dog brændt på bålet for kætteri og i rigtig mange liv trådte jeg i døden for mine overbevisninger. Dette skulle have styrket min spiritualitet så meget, at jeg i dag tør at tage nogle ”pile” og kan bruge det i mit arbejdsliv. Jasper beskrev alt i detaljer, fortalte meget om min oprindelse, udviklingsforløb, hvor langt jeg er kommet og hvordan jeg i dette liv bedst muligt kan fortsætte min udvikling. Meget af det han for et år siden spåede for mig i fremtiden, er nu gået i opfyldelse og han har givet mig en større og meget brugbar forståelse af mig selv og mit formål her i livet. Jasper er en af de aller bedste clairvoyante jeg har oplevet.

  S. Jensen Jobkonsulent
 • Vil varmt anbefale Jasper
  Jeg vil sige om Jasper, at han vil blive varmt anbefalet. Han hjalp mig med en vigtig afklaring og på så hjertelig en måde, at jeg er nødt til at møde ham igen. Stort tak.

  Lili Schmidt
 • Du har ramt en nerve og givet mig en klar fornemmelse af hvem jeg er
  Hej Jasper, vil lige lægge et ord om min oplevelse. Det er nok en af de mærkeligste "Samtaler" jeg har haft m et andet menneske og dem har jeg ellers haft en del af? Du har ramt en nerve og givet mig en klar fornemmelse af hvem jeg er og følelsen af styrke og håb om forandring, en gang for alle!. Brugte emnet om min sexualitet v psykolog, det gav en ny vinkel og forståelse!. Kort sagt: Du har ret...det kan jeg mærke og forstå. Jeg vil love mig selv at bruge din indsigt til min vej frem. Vil gerne tilføje at den direkte og lidt konfronterende metode, er hvad jeg havde brug for. Og efter den oplevelse, ville jeg måske endda være lidt skuffet, hvis det ikke havde været sådan!. Det lyder banalt, men det er en styrkende oplevelse, at jeg skal blive den jeg er, for at få det godt med mig selv..

  Tom
 • Hold da op - det er godt nok spot on...!
  Hej Jasper, tusind tak for filen, og for clairvoyancen i det hele taget. Det var nogle helt andre ting der kom frem end jeg havde troet og faktisk også håbet på. Men hold da op - det er godt nok spot on...! "Kæppen i Hjulet" kunne overskriften også have været. Så tusind tak skal du have!!

  Christian Lund Selvstændig
 • Det er alle pengene værd
  Jeg startede med at bruge Jasper efter en meget stor personlig krise. Han gik ind og så på mine muligheder, og læste mine energier. Arbejdet meget med mig selv, og derefter fik jeg feedback på at jeg var på rette vej. Og har også brugt ham til at afvikle en af  mine virksomheder. Brugte ham ligeledes til at hjælpe med at optage lån i banken, hvor meget jeg kunne spørge efter osv. Ligeledes brugte jeg ham til at hjælpe mig i mit privatliv, ang mine børn og deres behov. Leje af lokaler, lejekontrakter...Alt i alt kan jeg sige det er dig selv der skal lave arbejdet, give den positive energi. Jasper er super god til at coache en videre, det giver så målretter et resultat. Det sidste vi har lavet sammen er en business plan til et større projekt, som ser ud til at bære frugt. 99 % af de ting jeg rører ved i dag lykkes. Jeg arbejder mindre den dag i dag, da jeg kun løber efter guldet, da jeg lige ved hvor den grønne knap sidder, og hvornår jeg skal trykke på den. Altså meget mere fritid. Jeg høster ros alle steder hvor jeg kommer. Det er alle pengene være.

  Allan Jensen Selvstændig 
 • Je vous recommande donc ce médium pour son professionnalisme et sa bonne compréhension
  J ai 50 ans,  j habite en France,  sur la cote d 'Azur. Sur les conseils d'une amie Danoise j'ai contacté Jasper. Malgré la distance, tout a été très facile: la prise de RDV , la séance et même le suivi. Je suis française et mon anglais est d'un niveau purement scolaire et peu utilisable ;-( heureusement Jasper parle très bien le français et nous n'avons eu aucun problème pour communiquer . Jasper a été tres ponctuel et tres arrangeant au niveau du choix des horaires. Il est charmant et son accent du nord de l’Europe est très agréable et  n' pas du tout une barrière à la bonne compréhension du dialogue . J 'ai reçu très rapidement par mail  l'enregistrement de notre séance ce qui me permet de réécouter de temps en temps les conseils de Jasper. Je vous recommande donc ce médium pour son professionnalisme et sa bonne compréhension de nos soucis.

  Sylvie Vernet La France
 • Hver gang har været fantastisk givende
  Jeg har været til tre sessioner hos Jasper. Hver gang har været fantastisk givende. Han har klart og tydeligt pointeret , hvor jeg står - hvad jeg skal arbejde med - og har givet mig nogle værktøjer til at komme videre. Derudover har vi haft en session med afdøde-kontakt. Jeg har ikke været et sekund i tvivl om, at Jasper har adgang til noget, som ikke alle har adgang til. Jeg kan varmt anbefale Jasper.

  Pia 49 år
 • Han er fremragende til det, han laver!!
  Jeg har haft mange sessioner hos Jasper med både clairvoyance, Terapi og healing og det er simpelthen fordi han er så fremragende til det han laver!! Nogen gange hvis jeg har stået i en tung, svær, udfordrende og måske ubehagelig situation, har jeg også fået en telefonisk session med clairvoyance og healing, som med det samme har fået mig tilbage i god i energi og med ny dyb bevidsthed om mig selv og min vej at gå. Jeg har samtidig henvist mange venner og bekendte til Jasper, hvoraf nogle var "skeptikere", men ALLE var dybt imponerede. Kun få behandlere kan give dig så meget med på vejen som Jasper. Så kan i den grad kun anbefale at bestille en session hos Jasper uanset hvad du end måtte stå overfor.

  S.E Jensen Mentor
 • Jeg har nu mødt min danseglade Mogens gennem en fælles veninde og alt tegner lyst
  Man siger at der er mere mellem himmel og jord 🙂 og det er vist helt korrekt. Du sagde til mig, at jeg skulle ud og danse og at jeg ville møde min kommende gennem fælles bekendte eller også kendte jeg ham periferisk. Du spurgte om navnet Mogens sagde mig noget... Det eneste som ikke stemte var tidspunktet... Ellers passede det hele ... Jeg har nu mødt min danseglade Mogens gennem en fælles veninde og alt tegner lyst.

  Karen
 • Meget professionel, og med hjertet på det rette sted
  Kære jer som læser dette :). Jeg vil hjertens gerne anbefale alle, der har brug for, at blive forstået og blive mødt med en masse kærlighed, at vælge Jasper. Jeg blev taget rigtig godt imod, da jeg kom hos Jasper første gang, han fik mig til at slappe af med sit glade væsen lige med det samme, jeg følte mig mødt og set. Jasper er en utrolig dygtig og empatisk Clairvoyant, der formår, at levere de budskaber han modtager, så jeg forstod dem og var der noget jeg var i tvivl om, gav Jasper sig god tid til, at forklare det på en anden måde, så jeg forstod budskaberne. Jasper ramte plet, med stort set alt han havde at fortælle mig, både psykisk, men bestemt også fysisk, samt mine styrker og svagheder. Jasper beskrev mit kærlighedsliv til punkt og prikke og gav mig gode råd, som jeg havde min egen fri vilje til, at vælge om jeg ville følge hans råd. Det er efterhånden et halvt års tid siden jeg har været hos Jasper sidst, og alle de ting han fik igennem som ville ske her i løbet af starten af året og især til efteråret passer til punkt og prikke. Jeg er utrolig glad for, at jeg fandt og valgte Jasper, ham vil jeg af hele mit hjerte anbefale til jer andre, hvis I søger en clairvoyant som både er meget professionel, som har hjertet på det rette sted, og som er meget behagelig, at både snakke med og være i samme rum, jeg følte mig fuldstændig i de tryggeste hænder hos Jasper. Jeg lærte også en masse ting om mig selv, Blev klogere på hvorfor jeg valgte og fravalgte nogle ting her i livet, samt hvad der er meningen for mig og mit liv, og hvorfor mit liv har været og er som det er :). Jasper får min allervarmeste anbefaling lige fra hjertet af <3. Tak Jasper for din hjælp og fordi du er dig. De allervarmeste tanker fra

  Anette Karina Kristiansen 36 år, Ringsted
 • Jasper er som en spirituel gartner, der får ryddet op i den vildtgroende have, og får plantet nogle frø
  Jeg fik Jasper varmt anbefalet af Tove Kofoed,  da jeg havde brug for en akut tid. Jeg var så stresset at jeg ikke kunne mærke hverken mig selv eller omverden og kunne derfor heller ikke tage de store beslutninger eller føle tillid til hvad fremtiden måtte bringe. jeg var som udgangspunkt en smule skepsis, da jeg ikke havde hørt om eller snakket med Jasper før. men må sige at den skepsis er blevet vendt til fuld respekt og tillid til Jaspers evner og dedikation! Effekten er langtidsvarende, ment på den måde, at først oplevede jeg en let lindring her og nu, bare ved hans energi af hjerterum. men det er for alvor her ca. en måneds tid senere, jeg kan mærke og se effekten af hans arbejde. De råd han gav har langsomt vokset i mig og påvirket de valg jeg har taget.  jeg er nu et sted hvor jeg er langt mere tilfreds med tilværelsen og har en stor tillid til fremtiden. Denne effekt kom ikke fra den ene dag til den anden, det som om jeg lige skulle udfordres på mine emner, før det blev rigtig godt! Men jeg har downloaded mine samtaler med Jasper og lyttet til dem en gang imellem og kunnet mærke min udvikling, ved at observere at jeg forstod det han sagde på nye måder hver gang jeg hørte efter. Han er som en spirituel gartner, der får ryddet op i den vildt groende roede have, og får plantet nogle frø, der viser sig at blomstre op til de smukkeste planter, blomster og træer. man skal selvfølgelig selv være villig til at pleje de frø der bliver plantet, men det er hvert et øjeblik værd. jeg vil meget gerne varmt anbefale Jasper, til dig som oprigtig ønsker en konstruktiv udvikling, at få autentisk inspiration og gode råd. He got the power. TAK

  Emiline C. H. Christensen Tv3 Sport
 • Jasper har klart fået mig til at mærke efter, hvem jeg er, og hvad JEG vil!
  Jeg er en kvinde på 28 år, som har været meget igennem de sidste 6-7 år. Jeg har haft rigtig mange veje/muligheder at vælge imellem, for mange, og havde fuldstændig tabt mig selv i de beslutninger jeg tog. Jeg traf et valg, fulgte den i kort tid og fandt så igen en ny vej. Sådan levede jeg i nogle år. Jeg følte en enorm utilpashed og forvirring i mit liv. Jeg gjorde noget uden at have mig selv med, og jeg havde i den grad brug for vejledning omkring, hvad jeg skulle her i livet, og hvad der ville være bedst for mig? Jeg havde fået at vide af en veninde, at Jasper Søgård er en utrolig dygtig clairvoyant, og at han ville kunne fortælle mig, hvilke veje der ville være bedst for mig at følge. Jeg må indrømme at jeg altid har været lidt skeptisk omkring clairvoyance og har altid taget afstand fra det. Men nu var jeg villig til at prøve det, især fordi min situation ikke blev spor bedre, og fordi min veninde efterhånden havde snakket så meget om det, og at det kunne hjælpe mig videre i mit liv. Så jeg ringede ham op. Under telefonsamtalen fik jeg gåsehud allerede fra starten af. Hvordan kunne han i løbet af 20 sekunder indstille sig på mig, og derefter sidde der og plapre løs om mig i 50 min., som om han læste op af en bog, og samtidig være så sikker i sine ord?? Ingen tøven fra ham, overhovedet! Jeg var målløs og meget overrasket over, at han kunne ramme så nøjagtigt uden at tøve. Han var meget direkte og sørgede for, at komme ind til kernen så jeg ikke var i tvivl om hans forklaring af tingene. Han kunne både komme ind på min fortid, min nutid og min fremtid. Hans ord fik mig til at stoppe op og indse, hvad jeg havde gang i, og hvem jeg virkelig er! Efter samtalen sad jeg i et kvarter og reflekterede over det han havde sagt og var meget bevæget. Jeg havde for første gang i meget lang tid stoppet op og mærket mig selv. Jeg har lært, at jeg skal have mig selv med i mine beslutninger, og min samtale med Jasper har klart fået mig til at mærke efter, hvem jeg er, og hvad JEG vil! Nu har jeg fået en start og er ikke i tvivl om, at hvis/når jeg får brug for hjælp, er clairvoyance en af mine veje at kunne gå..

  Anita 28 År
 • Hans ord er et pejlemærke til at få klarhed indeni
  Jasper er en god mur at spille op ad, så at sige. De ord og input han kom med i sessionen, kunne jeg bruge som et spejl og som pejlemærke til at få klarhed indeni. Alt bliver pludseligt ret klart når man hører andre sig noget om sig: man kan tydeligt mærke hvor man egentlig selv synes ordene resonerer. Og det hæver energien betragteligt at gennemskue sine indre behov og egenskaber, og fra det sted tager man typisk mere autentiske valg.

  Mathilda Yokelin Selvstændig
 • Går altid derfra med ro i sjælen
  Under mine sessioner har Jasper formået at få mig helt ind til min indre ro, hvilket ingen andre har formået. Lige meget hvor ked af det, hvor tvivlende eller en hvilken som helst anden sindstilstand, jeg har befundet mig i før konsultation hos Jesper, så er jeg altid gået derfra med ro i sjælen og indre glæde og har følt, at nu kunne hele verden bare komme an.

  Pernille van der Welde Kontorassistent
 • Finder lynhurtigt de områder der skal arbejdes med
  Jasper er meget professionel, han finder lynhurtigt frem til de områder, der skal arbejdes med. Jeg har lært meget af mit forløb og fået redskaber, der hjalp mig - også i min hverdag efterfølgende. Jeg har stor tillid til Jasper og hans måde at arbejde på, hvilket har været vigtigt for mig. Jeg kan trygt anbefale ham til andre.

  Susanne Sahl Bogholderassistent
 • Jasper er en meget klartseende og sansende clairvoyant og terapeut
  Jeg opfatter Jasper som en meget klartseende og sansende clairvoyant og Terapeut. Med humor, åbenhed og ærlighed evner han, at skabe en tryg ramme i sin behandling. Jasper er god til at mærke hvor blokeringerne er og komme med brugbare løsningsforslag, som også virker på længere sigt.

  Sarah Alexandra Faber Farmaceut

Det siger mine kursister

 • Jeg kan varmt anbefale Jaspers kursus
  7 veje ind til dig er et godt og veltilrettelagt kursus, der har givet mig ny inspiration til daglig at meditere med en større indsigt og selvforståelse. Jaspers kærlige stemme vækker ro til at gå dybere i meditations universet med tillid. De venlige medkursister har bidraget til et større forum af erfaringer, som har hjulpet mig til at åbne op. Jeg kan varmt anbefale Jaspers kursus til enhver, der ønsker nye redskaber til selvfordybelse. Kærlige hilsener og knus.

  Lene Devereaux
 • Jeg har fået gode redskaber til at gå videre i min selvudvikling
  Vil godt sige tak for et super godt og lærerigt kursus.  Da jeg startede var meditation godt gemt i mit sind, havde dyrket det tidligere, men slået den del fra. Efter de her 7 gange er det lykkedes, at få det ind i min dagligdag næsten dagligt. Jeg føler, at jeg har fået gode redskaber til at gå videre i min selvudvikling, lært om mig selv og lært, at meditation er vigtigt for mig at gøre hver dag. Kan føle, at jeg bliver en mere glad person, føler mere overskud, og har mere energi til at handle positivt på negative situationer.  Synes der har været en god stemning hele holdet igennem. Kan huske da jeg startede, at det virkede overvældende, at der kom så mange fra samme uddannelse, men den følelse gik væk efter bare en enkelt gang. Har hver gang gået derfra med en følelse af, at jeg kunne klare hvad som helst, for følte mig mere hel indeni efter sådan en aften. Ville ønske kurset ikke allerede var forbi, for det er vigtigt for mig, at jeg har noget der holder mig fast lidt endnu før det bliver helt en fast rytme. Er helt sikkert at finde igen på en af dine andre kurser en dag.

  Lene Zimling Lægesekretær
 • Kurset førte til nogle uforglemmelige indre rejser
  Det har været et utroligt spændende, lærerigt, tankevækkende og givende kursus, som jeg har været utrolig glad for at have deltaget på. Jesper har været god til at "nå ind" til kernen - det har indimellem gjort lidt ondt, men samtidig været en øjenåbner........ det har været  noget helt fantastiske meditationer, vi har lavet i fællesskab - der førte til nogle uforglemmelige indre rejser.  Kurset har også været medvirkende til, at jeg (næsten) hver dag prioriterer at få mediteret. Jeg deltager gerne en anden gang på et af Jespers kurser.

  Helle
 • Et dejligt inspirerende og trygt forløb
  Kære Jasper, Mange tak for et dejligt inspirerende og trygt forløb. Du har en fantastisk behagelig stemme til guidet meditation og jeg følte mig derfor rolig og afslappet hele vejen. Dejligt at du bruger lidt teori og dine clairvoyante evner, det gjorde det nærværende og personligt. Jeg kan kun sige til alle der ønsker at blive indført i meditation via den spirituelle indgang, samtidig med et ønske om hjælp til teknikker til selv at finde ind til den indre ro, balance og styrke, kan jeg på det varmeste anbefale dig. Kærlig hilsen

  Majbritt Beuchart
 • Jasper "giver plads" til alle
  Jasper er rigtig god til at formidle sin viden - og fik flettet Østens filosofi og Vestens psykologi sammen på en rigtig god og sammenhængende måde! Via undervisning, øvelser, samtale og meditationer arbejdede vi med - og blev bevidstgjort omkring - essentielle dele af vores liv & opfattelse af samme. Jaspers rolige og åbne tilgang til kurset/kursisterne gav en dejlig og tryg atmosfære !  Jasper "giver plads" til alle - uanset hvor de befinder sig i deres udvikling - så på en meget positiv måde bliver hver enkelt kursist guidet til en større forståelse af sig selv. Meditationerne var fantastisk gode og Jaspers stemme er som skabt til at "give ro" i de guidede meditationer!  Tak Jasper, for et virkelig dejligt selvindsigts-meditationskursus 😀 !!

  Maria Winther Pædagog
 • Indsigtsfuld, omsorgsfuld og provokerende
  Jeg har deltaget på Jaspers Meditations og selvudviklingskursus og kan anbefale både Jasper og hans måde at arbejde på. Indsigtsfuld, omsorgsfuld og provokerende når der er brug for det 🙂

  Susanne S
0

Denne side bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Læs mere her om brugen af cookies

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk