Som spirituel vejleder kan jeg hjælpe dig med at finde din sande vej i livet, så du kan leve et autentisk liv, fyldt med glæde, indre ro og styrke.

Tag et kig nærmere

på Jasper Søgård

Når du kommer hos mig – eller får mig i røret – bliver du mødt i øjenhøjde med varmt nærvær. Jeg har en jordnær og praktisk tilgang til mit arbejde, som jeg formidler i et letforståeligt sprog. Min tilgang er, at livet skal være sjovt og glædesfyldt, og jeg arbejder med lethed og humor hånd i hånd med dybde og selverkendelse. Vi skal lære af vores erfaringer, også dem som er mindre behagelige. Uden erfaringer kommer vi ganske enkelt ikke videre.

Gennem sessionerne med mig vil du få nøglen til at frigøre dit sande og højeste potentiale. Du vil få værktøjet til at blive den bedste og mest sande udgave du kan blive. Du vil få en klar køreplan for din vej, og du vil lære at stå stærkt i dig selv, og nå dine mål, uden at gå på kompromis med dine dybeste værdier.

01

Løsninger der vil virke for dig

Du vil få de nødvendige værktøjer, der på en brugbar og realistisk måde sikrer du kommer i mål med dine ønsker. Jeg arbejder med kontakten til den åndelige verden som det første og fornemmeste, og derfor vil de løsninger jeg får igennem til dig, være skræddersyet til din situation og dine behov.

02

Det skal omsættes til handling

Min opgave er, at hjælpe dig til at du selv kan få øje på det jeg kan se i dig. Mit ønske for dig er, at du selv tager ejerskab på dit liv og forstår vigtigheden af at være autentisk. Som spirituel vejleder stræber jeg  efter at guide og inspirere dig på en måde, så du konkret kan  tage handling på dit liv, så du kan komme videre.

03

 Jeg skaber reel værdi

Mit fokus er på hvordan jeg på den bedste måde kan hjælpe dig i mål med dine ønsker. Min tilgang til det spirituelle er, at det er et værktøj der – brugt rigtigt – kan skabe den nødvendige transformation og udvikling. Jeg bruger kun mine clairvoyante evner til at vække dit potentiale og hjælpe dig til at øge din bevidsthed på sjæls niveau, så du kan tage dit liv til helt andre planer.

04

Jeg arbejder i dybden med dig. 

Uanset om du kommer til en clairvoyance, healing, et mentorforløb, eller på mine kurser, er mit fokus på at hjælp dig hjem i din kerne. Jeg bruger fra kraften fra det guddommelige til at give dig indsigt, ro og styrke så du kan tage dit liv til et bedre sted. Udover mine individuelle sessioner underviser jeg også forskellige meditations grupper med fokus på spirituel udvikling. I 2025 udbydes en uddannelse til spirituel vejleder.

Min erfaring

Er kendt fra kanal 5 “Fornemmelse for mord“, TV2 “Det mystiske Danmark”,  samt aviser, radio og podcast m.m, både i Danmark og i udlandet.

Selvom jeg arbejder spirituelt, har jeg en meget jordnær tilgang til mit arbejde. Det er essentielt for mig, at det du får, kan omsættes konkret i hverdagen.

Har 20 års erfaring som spirituel vejleder, clairvoyant, healer og meditationslærer,

Har hjulpet mere end 12.500 personer fra hele verden med deres spørgsmål og udfordringer.

Har mere end 20 års levet erfaring med personlig og spirituel udvikling. I walk the talk.

Har også en akademisk baggrund og kan begå mig i både den rationelle og spirituelle verden.

En moderne seer

Historien bag

Jeg har en universitetsbaggrund men efter nogle stærke og dybe spirituelle oplevelser i 1999, blev alting vendt på hovedet, og jeg valgte at skifte spor og hellige mig arbejdet med det spirituelle og hjælpe mennesker. Og jeg har siden 2002  arbejdet som spirituel vejleder, clairvoyant, healer og underviser.

Jeg er født clairvoyant, og har siden barndommen haft mange spirituelle oplevelser. Jeg har altid kunnet sanse mennesker, deres tilstand og behov. Og som voksen har jeg finpudset og forfinet min kanal gennem kurser/uddannelser og “mesterlære”, både i Danmark og i udlandet.

Sådan arbejder jeg

 I min tilgang til mit arbejde er mit fokus kun på at hjælpe og støtte dig bedst muligt.  Min fornemste opgave er, at hjælpe dig  til dig til at forstå, hvad dit livsformål er, og hvad dit potentiale indeholder,  så du kan tage handling på dit liv, og bevæge dig til et nyt og bedre sted.  Som spirituel vejleder kan jeg hjælpe dig mod større indsigt, så du får trygheden og sikkerheden til at træffe sande og sunde valg i dit liv.

Ønsker du hurtige svar og et quick-fix, er jeg ikke den rigtige for dig.

Men ønsker du selvindsigt og er parat til en transformation af dig selv  og er klar til at tage dit liv til næste niveau er vi helt sikkert. At komme hos mig er en enestående mulighed for et “wake-up-call”, så du kan udleve dit livsformål, i harmoni med hvem du er helt inde i sjælen.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig videre.

Det siger mine klienter…

 • Man kan tydelig mærke, at man bliver hjulpet på rette vej.
  Jasper er det menneske som jeg roligt kan sige, har hjulpet mig mest igennem min største livskrise. Han er så dygtig og professionel at jeg har følt mig helt tryg fra allerførste samtale. Den indsigt og vejledning man får efter blot en session giver utrolig meget afklaring, og man kan tydeligt mærke, at man bliver hjulpet på rette vej. Kæmpe anbefaling herfra!

  Aura Wilhelmsen Konsulent
 • Jeg går altid oplyst, inspireret og fredfyldt fra en session.
  Jeg har deltaget i flere forløb hos Jasper Søgaard. Her har jeg fået spirituel undervisning, healing og vejledning. Jasper har stærke evner og stor viden om sit felt. Han formidler kærligt, respektfuldt og med en god portion humor, hvilket altid gør en session tryg, inspirerende og levende. Samlet bidrager dette til at gøre hans forløb til noget helt unikt. Jeg går altid oplyst, inspireret og fredfyldt fra en session. Et forløb hos Jasper igangsætter i den grad en udviklingsproces- også på sjælsplan. Jeg kan på det varmeste anbefale Jasper.

  Christina, Selvstændig
 • 5 KÆMPE stjerner!
  Helt igennem fantastisk! Tusinde tak for din tid og dine fantastiske evner! Jeg er utrolig taknemmelig og har været på en bølge af glæde siden vi talte sammen! Jasper er en utrolig dygtig clairvoyant. Han er professionel og man føler sig tryg i hans hænder. 5 KÆMPE stjerner!

  Claudia Rex Danser
 • Han rammer plet hver gang
  Jasper Søgård er en enestående spirituel guide - han rammer plet hver gang, og jeg har brugt Jasper gennem flere år til både svære relationelle udfordringer og i forretningsmæssig udvikling.
  Og det er bestemt ikke sidste gang. Jasper har mine varmeste anbefalinger! “
  Lotte Arnsbjerg Skuespiller
 • Han er "spot-on"
  Jasper er en fantastisk spirituel vejleder. Han er "spot-on" og har hjulpet med små og store ting i mit liv. Jeg er virkelig glad for den hjælp jeg har fået af ham igennem de sidste 3 år. Tusind Tak Jasper 🙂

  Mathias Nielsen Selvstændig fotograf
 • Det er alle pengene værd
  Jeg er evigt taknemmelig og må indrømme at når Jasper på den måde, han mestrer til fulde, stiller kærligt og knivskarpt ind, formulerer det han nu skal sige og “tager mig i hånden” på min rejse i min egen udviklings proces, ja så gør han altså noget, som ingen anden psykolog, terapeut mm. har kunnet gøre før.Det er alle pengene værd.  

  Nanna, lærer. 37 år
 • Jasper har en enestående evne til at fornemme mennesker omkring sig
  Jasper har en enestående evne til at fornemme mennesker omkring sig og finde ind til den enkeltes kerne. Jeg anbefaler ham!  

  Signe Engelsen
 • Jeg kan altid bruge hans indsigt og guldkorn
  Jasper er en fantastisk dygtig clairvoyant, og én af de få jeg går til, når jeg har brug for at blive guidet og støttet. Jeg føler mig altid tryg, favnet og set, og jeg kan altid bruge hans indsigt og guldkorn.

  Siska Sommer
 • Jeg har lært meget af mit forløb og fået redskaber der hjalp mig
  Jasper er meget professionel, han finder lynhurtigt frem til de områder, der skal arbejdes med. Jeg har lært meget af mit forløb og fået redskaber, der hjalp mig - også i min hverdag efterfølgende. Jeg har stor tillid til Jasper og hans måde at arbejde på, hvilket har været vigtigt for mig. Jeg kan trygt anbefale ham til andre.

  Susanne Sahl Bogholderassistent
 • Jasper har givet mig indsigt og svar på flere spørgsmål, som jeg i mange år har haft.
  Jasper har en hel unik evne til at tune ind på det enkelte menneske. Jasper har givet mig indsigt og svar på flere spørgsmål som jeg i mange år har haft. Et forløb hos Jasper kan klart anbefales!

  Vibeke Krohn Chefjurist

Udfold dit sande potentiale

Har du spørgsmål, eller ønsker du at booke en session, så kontakt Jasper.
0