Spirituel vejledning

-Få klar besked og selvindsigt

Spirituel vejledning er for dig der..

 • Står med eksistentielle spørgsmål og udfordringer
 • Er i tvivl om din livsvej
 • Har brug for vejledning til karriere
 • Er usikker på kærlighedslivet
 • Gerne vil udvikle dig spirituelt

Hvad er spirituel vejledning?

En spirituel vejledning en dybdegående læsning af din sjæl, dets potentiale, opgaver og muligheder i livet. Jeg hjælper dig til at forstå hvem du er, fra sjælens perspektiv, og giver dig råd og vejledning så du kan tage dit liv mod mere glæde, autencitet og frihed.

Ofte kommer mennesker til mig fordi de er utilfredse over deres liv, eller måske befinder de sig i et eksistentielt vakum, og kan ikke selv finde svarene.

Du vil få svar og indsigt, der tager der ud af forvirring, og ind i sikkerhed og klarhed på på din livsvej.

Når jeg arbejder med spirituel vejledning arbejder jeg ud fra en psykologisk og spirituel tilgang. Jeg bruger både clairvoyance og kanalisering i mit arbejde. Jeg tuner ind i dit potentiale, og hvilken vej, der vil være den bedste for dig, sjæleligt set. Jeg stiller ind hvilke forhindringer der er i dit liv, og tilbyder forskellige løsninger til dig, så du kan komme videre på den bedste måde.

Som spirituel vejleder kan jeg bl.a hjælpe dig med at..

 • Guide dig til en større forståelse af, hvad dit potentiale indeholder
 • Hjælpe dig til at forstå hvad din sande vej i livet er, og hvordan du opnår det
 • Vise dig hvordan du kan de heale blokeringer der forhindrer en optimal livsførelse
 • Lære dig hvordan du styrker din intuition
 • Inspirere og motivere dig til at udvikle dig personligt og spirituelt
 • Give dig et perspektiv på hvordan dit liv kan se ud, hvis du følger beskederne.

I samarbejde med den åndelige verden, hjælper jeg dig til at fjerne dine indre blokeringer, så du kan leve fra din sjæls lys og power

En session giver dig svar og klarhed på spørgsmål du har tumlet med længe, og du vil få løsningen til hvad du skal gøre fremadrettet.

Den højere intelligens

Jeg fungerer som kanal for en højere bevidsthed og er styret af hvad der kommer igennem, altsammen til dit bedste, så du kan vokse i et åndeligt lys. Jeg arbejder både med clairvoyance og kanalisering  i en session. Mens jeg vejleder vil der være healingsenergier tilstede, for at understøtte og hjælpe dig til at integrere vejledningen nemmere.

Sådan foregår det

book-tid til clairvoyance

Booking

Du skriver til mig via kontaktsiden 

Jeg kontakter dig efterfølgende og vi aftaler en tid.

kærlighedsclairvoyance

Spirituel vejledning

Du kommer til mig i dejlige lyse lokaler i valby. Jeg tuner clairvoyant ind på dig og giver dig beskeder, råd og vejledning som der er til dig. Herefter er det muligt at stille spørgsmål til de beskeder der er kommet.

optagelse af clairvoyance

Lydoptagelse

Din session bliver optaget og sendt til dig på email som MP3 fil, så du kan høre dem igen og igen og arbejde videre med det vi har talt om. Så skal du ikke fokusere på at skrive noter undervejs, men blot være i nuet.

clairvoyance-forloeb

Opfølgning

Det er muligt at starte op i spirituel mentor forløb efter din session.

 • 5 KÆMPE stjerner!
  Helt igennem fantastisk! Tusinde tak for din tid og dine fantastiske evner! Jeg er utrolig taknemmelig og har været på en bølge af glæde siden vi talte sammen! Jasper er en utrolig dygtig clairvoyant. Han er professionel og man føler sig tryg i hans hænder. 5 KÆMPE stjerner!

  Claudia Rex Danser
 • Jeg har aldrig mødt en mere præcis clairvoyant
  Jeg har til tider, i de seneste 32 år, brugt clairvoyante til støtte og vejledning – både for mine virksomheder og for mig privat. I de seneste 3 år, har jeg fået hjælp af Jasper og kan i den grad anbefale ham – jeg har aldrig mødt en mere præcis clairvoyant. Desuden er Jasper varm, rummelig og et meget kærligt menneske. Jeg er ret tilbageholdende med at anbefale rådgivere men med Jasper gør jeg nemt en undtagelse – han er bare SÅ dygtig.

  Kerstin Ahlmér Selvstændig
 • Vil varmt anbefale Jasper
  Jeg vil sige om Jasper, at han vil blive varmt anbefalet. Han hjalp mig med en vigtig afklaring og på så hjertelig en måde, at jeg er nødt til at møde ham igen. Stort tak.

  Lili Schmidt
 • Han rammer plet hver gang
  Jasper Søgård er en enestående spirituel guide - han rammer plet hver gang, og jeg har brugt Jasper gennem flere år til både svære relationelle udfordringer og i forretningsmæssig udvikling.
  Og det er bestemt ikke sidste gang. Jasper har mine varmeste anbefalinger! “
  Lotte Arnsbjerg Skuespiller
 • Jasper har givet mig indsigt og svar på flere spørgsmål, som jeg i mange år har haft.
  Jasper har en hel unik evne til at tune ind på det enkelte menneske. Jasper har givet mig indsigt og svar på flere spørgsmål som jeg i mange år har haft. Et forløb hos Jasper kan klart anbefales!

  Vibeke Krohn Chefjurist

Sådan kan jeg hjælpe

Jasper Søgård har hjulpet mere end 12.500 personer fra hele verden med forskellige livs udfordringer.

 

Den måde jeg bedst kan hjælpe dig, er ved clairvoyant at stille ind på de blokeringer, der forhindrer dig i en bedre livsførelse. Jeg kigger i det højeste sjælpotentiale, der ligger til dig, og hvad der skal til for få kontakt til den dybeste side af dig, så du kan skabe det liv du drømmer om.

Priser

Spirituel vejledning 60 min 1.800,-

0