Kurser og workshops

Her finder du information om de forskellige kurser og workshops, jeg løbende udbyder. Har du særlige ønsker eller input til kurser, så skriv gerne til mig på info@jaspersogaard.dk.

Spirituelt kursus

7 dages kursus: Spirituelt mentorforløb

Få kontakt til det højeste i dig

Vi overhører ofte sjælens hvisken. Det er ofte først, når livet bliver rigtig hårdt, at vi er villige til at lytte. Men er du også villig til at handle?

Læs om kurset HER!

jasper_laptop_wide

Onlinekursus: "Kom godt i gang med meditation."

Online videokursus

Er du parat til at tage dit liv til et andet niveau med indre ro, nærvær, glæde, styrke og intuition? Kom godt i gang med at meditere i dette online kursus

Læs mere HER!

Udtalelser fra tidligere kursister

 • Kurset førte til nogle uforglemmelige indre rejser
  Det har været et utroligt spændende, lærerigt, tankevækkende og givende kursus, som jeg har været utrolig glad for at have deltaget på. Jasper har været god til at "nå ind" til kernen - det har indimellem gjort lidt ondt, men samtidig været en øjenåbner........ det har været  noget helt fantastiske meditationer, vi har lavet i fællesskab - der førte til nogle uforglemmelige indre rejser.  Kurset har også været medvirkende til, at jeg (næsten) hver dag prioriterer at få mediteret. Jeg deltager gerne en anden gang på et af Jaspers kurser.

  Helle
 • Jeg har fået gode redskaber til at gå videre i min selvudvikling
  Vil godt sige tak for et super godt og lærerigt kursus.  Da jeg startede var meditation godt gemt i mit sind, havde dyrket det tidligere, men slået den del fra. Efter de her 7 gange er det lykkedes, at få det ind i min dagligdag næsten dagligt. Jeg føler, at jeg har fået gode redskaber til at gå videre i min selvudvikling, lært om mig selv og lært, at meditation er vigtigt for mig at gøre hver dag. Kan føle, at jeg bliver en mere glad person, føler mere overskud, og har mere energi til at handle positivt på negative situationer.  Synes der har været en god stemning hele holdet igennem. Kan huske da jeg startede, at det virkede overvældende, at der kom så mange fra samme uddannelse, men den følelse gik væk efter bare en enkelt gang. Har hver gang gået derfra med en følelse af, at jeg kunne klare hvad som helst, for følte mig mere hel indeni efter sådan en aften. Ville ønske kurset ikke allerede var forbi, for det er vigtigt for mig, at jeg har noget der holder mig fast lidt endnu før det bliver helt en fast rytme. Er helt sikkert at finde igen på en af dine andre kurser en dag.

  Lene Zimling Lægesekretær
 • Et dejligt inspirerende og trygt forløb
  Kære Jasper, Mange tak for et dejligt inspirerende og trygt forløb. Du har en fantastisk behagelig stemme til guidet meditation og jeg følte mig derfor rolig og afslappet hele vejen. Dejligt at du bruger lidt teori og dine clairvoyante evner, det gjorde det nærværende og personligt. Jeg kan kun sige til alle der ønsker at blive indført i meditation via den spirituelle indgang, samtidig med et ønske om hjælp til teknikker til selv at finde ind til den indre ro, balance og styrke, kan jeg på det varmeste anbefale dig. Kærlig hilsen

  Majbritt Beuchart
 • Jeg kan på det varmeste anbefale Jaspers kurser og workshops.
  Jeg var så heldig at deltage på Jaspers workshop den 29. oktober. Det var en super spændende og oplysende dag. Jasper har en stor og bred viden om sit felt og er en meget dygtig formidler. Derudover er han god til at omsætte teori til praksis og til at hjælpe alle godt og trygt igennem planlagte øvelser etc. Jasper er fantastisk til at skabe et trygt og humoristisk rum, hvor der er højt til loftet og masser af empat. Jeg kan på det varmeste anbefale Jaspers kurser og workshops.

  Christina, Videnskabelig medarbejder
 • Indsigtsfuld, omsorgsfuld og provokerende
  Jeg har deltaget på Jaspers Meditations og selvudviklingskursus og kan anbefale både Jasper og hans måde at arbejde på. Indsigtsfuld, omsorgsfuld og provokerende når der er brug for det 🙂

  Susanne S
 • Jasper "giver plads" til alle
  Jasper er rigtig god til at formidle sin viden - og fik flettet Østens filosofi og Vestens psykologi sammen på en rigtig god og sammenhængende måde! Via undervisning, øvelser, samtale og meditationer arbejdede vi med - og blev bevidstgjort omkring - essentielle dele af vores liv & opfattelse af samme. Jaspers rolige og åbne tilgang til kurset/kursisterne gav en dejlig og tryg atmosfære !  Jasper "giver plads" til alle - uanset hvor de befinder sig i deres udvikling - så på en meget positiv måde bliver hver enkelt kursist guidet til en større forståelse af sig selv. Meditationerne var fantastisk gode og Jaspers stemme er som skabt til at "give ro" i de guidede meditationer!  Tak Jasper, for et virkelig dejligt selvindsigts-meditationskursus 😀 !!

  Maria Winther Pædagog
 • Din undervisning er faglig velfunderet, dejlig uprætentiøs, omfavnende og respektfuld
  Hej Jasper.
  Jeg havde både en god oplevelse og en intens læring på workshoppen netop afholdt.
  Med din dygtige formidling af Clairvoyance som værktøj fik du både åbnet for den kanal, som det er, men du fik os også trænet os i vores muligheder for at tage informationer ind, kommunikere budskaber og bede om uddybning . Din undervisning er faglig velfunderet, dejlig uprætentiøs, omfavnende og respektfuld. Jeg kan blot sige, jeg er blevet endnu mere nysgerrig på universet og taknemmelig for de redskaber, du gav os på  workshoppen..
  Christa, Workshopdeltager
 • Jeg tager gerne toget fra Jylland kl. 2 om natten igen…
  Kære Jasper, Tak fordi jeg måtte deltage på din Clairvoyance workshop idag. Man føler sig tryg med dig som underviser, din humor får det svære til at føles mere som leg. Det føles heller ikke farligt at stille spørgsmål, og der var god tid til at få afklaring på dem. Til sidst også tak for at minde os om altid at være ydmyge, når vi arbejder med den åndelige verden- og skelne mellem ego og sjæl. Jeg glæder mig til at deltage på flere kurser, og tager gerne toget fra Jylland kl. 2 om natten igen…

  Anne Suh Volt
 • Jeg er begge gange blevet dejligt bekræftet i, at man, med Jaspers hjælp, godt kan tune ind på sin intuition og forbindelsen til det åndelige.
  Jeg har nu deltaget for anden gang i workshoppen “Er du også clairvoyant” hos Jasper, med nogle års mellemrum. Begge gange har jeg haft nogle ret fantastiske oplevelser, som har for mig haft stor betydning. Jeg er begge gange blevet dejligt bekræftet i, at man, med Jasper’s hjælp, godt kan tune ind på sin intuition og forbindelsen til det åndelige, selv om man ikke før har prøvet det “i den virkelige verden”. Jasper holder i høj grad hvad han lover med workshoppen, og han er dygtig til både at guide én igennem de praktiske øvelser, forklare abstrakte koncepter på en meget forståelig måde, og svare på en masse spørgsmål imellem. Der er super god stemning og der bliver skabt et meget trygt rum hvor man føler at man er i gode hænder, både hos Jasper og de andre deltagere. Kurset er alt i alt spændende og lærerigt, og det er en ren fornøjelse også af komme tæt på de andre deltagere og dele både nysgerrighed og erfaringer. Jeg glæder mig til at deltage i Jasper’s næste workshop.

  Aura, Kommuniktation specialist
 • Jeg oplevede en dygtig underviser med stor erfaring, viden, venlighed, åbenhed og focus.
  Jeg havde en fantastisk clairvoyance-workshop hos Jasper. Jeg oplevede en dygtig underviser med stor erfaring, viden, venlighed, åbenhed og focus. Jeg fik derfor endnu mere tillid til de clairvoyante evner, jeg allerede vidste jeg havde. Og så kunne evnerne jo bare få frit spil, til at åbne sig endnu mere op og folde sig ud i de trygge rammer Jasper skabte . Tak <3"  

  Lisbeth Nørbach
 • Man får lært en masse, som man tage med sig og bruge efter kurset
  Jeg giver Jasper Søgård den bedste anbefaling. Et rigtig godt kursus, hvor man får lært en masse, som man tage med sig og bruge efter kurset. Jasper Søgård er en rigtig dygtig underviser, og formidler på en sjov og let forståelig måde."

  Sabina Christo
 • Han fik os alle til at gøre ting, vi slet ikke troede vi kunne
  "Jasper er en af de mest komptetente og seriøse undervisere jeg har mødt. Han er hjertelig, uhøjtidelig og sjov og formår at formidle svært stof på den mest jordnære og enkle måde. Han fik os alle til at gøre ting, vi slet ikke troede vi kunne. Jeg vil anbefale alle der ønsker at udforske deres evner, at deltage på hans kurser."  

  Katrine Marie Jensen, Stresskonsulent
 • Et varm, rummeligt, kærligt og sjovt forum.
  Jeg kan varmt anbefale denne workshop. Legende, nede på jorden og hele ånden i det indgyder mod til bare at kaste sig ud i det. Jeg har selv en del præstationsangst, men på Jasper Søgårds workshop var den stort set ikke-eksisterende. Et varm, rummeligt, kærligt og sjovt forum."
  Marlene Roager
 • Jeg kan varmt anbefale Jaspers kursus
  7 veje ind til dig er et godt og veltilrettelagt kursus, der har givet mig ny inspiration til daglig at meditere med en større indsigt og selvforståelse. Jaspers kærlige stemme vækker ro til at gå dybere i meditations universet med tillid. De venlige medkursister har bidraget til et større forum af erfaringer, som har hjulpet mig til at åbne op. Jeg kan varmt anbefale Jaspers kursus til enhver, der ønsker nye redskaber til selvfordybelse. Kærlige hilsener og knus.

  Lene Devereaux
0