Workshop

Er du også clairvoyant?

1-dags workshop der giver dig muligheden for, på en sjov og uhøjtidelig måde, at lære den åndelige verden at kende, og lære dig hvordan du kan bruge dine evner på en praktisk måde i hverdagen.

Det er en dag hvor fokus vil være på at give dig praktiske værktøj og øvelser, til at styrke din kontakt til den åndelige verden, og vi vil lege os gennem det meste.

Du vil bl.a. lære og arbejde med:

  • Hvordan du skaber bevist kontakt til den åndelige verden.
  • Forskellige former for clairvoyance.
  • Enkle og effektive tekniker til at kunne videregive beskeder
  • Hvordan du passer på dig selv og dine energi
  • Hvordan Meditation kan booste dine evner

Og meget meget mere..

Du vil efter kurset kunne bruge din kontakt til den åndelige verden i din egen hverdag bedre, og du vil helt sikkert føle at du kan langt mere end du måske troede.

Jeg kan varmt anbefale denne workshop. Legende, nede på jorden og hele ånden i det indgyder mod til bare at kaste sig ud i det. Jeg har selv en del præstations angst, men på Jasper Søgårds workshop, var den stort set ikke eksisterende. Et varm rumligt kærligt og sjovt forum.

– Marlene Roager

Hvem er det for?

Workshoppen er for dig, der er nysgerrig på den åndelige verden og clairvoyance. Du behøver ikke at have deltaget på et kursus før for at deltage, men du har åbenheden til at afprøve dine evner i trygge og afslappede omgivelser.

Dato

Den 30.03.01 2019 kl. 10-16

Adresse

Workshoppen afholdes i ”brain and body” Gråbrødre torv 14b 2.sal, 1154 Kbh K

Pris

Normal pris: Kr. 1.295,-

Early bird: Hvis du tilmelder dig, og betaler inden 05.03 2019 er prisen kun kr. 995,-

Al forplejning er med i prisen: kaffe, te, snacks m.v samt lækker vegetarisk frokost.

Max 12 deltagere. Først til mølle princippet. Tilmeldning er bindende. Bliver du forhindret eller syg, tilbydes du en plads på et senere hold.

0