Karriere clairvoyance

Få klarhed på dit arbejdsliv

Karriere clairvoyance er for dig hvis..

 • Du er i tvivl om din karrierevej
 • Du mangler svar og input til dit næste skridt
 • Du er har en drøm om at blive selvstændig men tvivler på dig selv.
 • Du mangler en køreplan til at realisere et mål
 • Du vil gerne have et arbejdsliv med mere mening men ved ikke hvordan

Hvad er karriere clairvoyance?

Karriere clairvoyance er en clairvoyant og intuitiv læsning af dit profesionnelle potentiale og de muligheder, der er til dig. Du vil få svar og vejledning på dit arbejdsliv, hvad der er hensigtmæssigt for dig at gøre lige nu, og hvordan du kan imødegå dit fremtidige virke på den bedst mulige måde.

Ofte kommer mennesker mig fordi de er utilfredse over deres arbejdsliv, eller måske befinder de sig i et arbejdsmæssigt tomrum, og mangler input og inspiration til at komme videre.

Du vil gennem en karriere clairvoyance session få svar og indsigt på dine karriere spørgsmål, så du med tryghed og sikkerhed kan tage de nødvendige skridt, som vil tage dig til et arbejdsliv med mere mening, glæde og ro.

Når jeg arbejder med karriere clairvoyance, tuner jeg samtidig ind i din sjæl, og hvad din sjælskontrakt i livet er. Med andre ord: Hvad du er sat på jorden for at udrette.

Jeg arbejder med mennesker med en åbenhed over for det spirituelle og som gerne vil have mere mere hjerte og autencitet i deres karriere. Så hvis du kun er interesseret i at høre, hvordan du kan tjene flere penge hurtigere, er jeg ikke den rigtige for dig.

En karriere clairvoyance sætter lys på dit sande potentiale, og hjælper dig til at få klarhed, indsigt og en dybere forståelse af din vej i arbejdslivet. Du vil også i en session få en vejrudsigt over de næste 6-8 måneder. Hvornår du skal plænlægge, hvonår du skal søsætte, og ikke mindst hvornår du skal nyde frugterne af din indsats.

 

Efter din session har du mulighed for at fortsætte i et 1:1 karriere mentor forløb, hvis du ønsker at arbejde videre og dybere og have mig som din støtte.

Som clairvoyant kan jeg bl.a hjælpe dig med at..

 • Give dig svar på dine vigtigste karriere spørgsmål
 • Hjælpe dig til at forstå hvad din “sjælskontrakt” er og hvordan du søsætter den 
 • Guide til hvordan du får fjernet tanker, der hæmmer dig 
 • Guide dig til at forstå dit dybere potentiale
 • Give råd og vejledning til hvordan du kommer i mål med din drøm
 • Give dig et perspektiv på hvordan dit liv kan se ud, hvis du følger beskederne.

Sådan foregår det

book-tid til clairvoyance

Booking

Du skriver til mig via kontaktsiden 

Herefter kontakter jeg dig og vi aftaler en tid

karriereclairvoyance

Karriere clairvoyance

Du kommer til mig i dejlige lyse lokaler i valby eller det kan foregå online.  Efter din session har du mulighed for at fortsætte i et forløb.

optagelse af clairvoyance

Lydoptagelse

Din session bliver optaget og sendt til dig på email som MP3 fil, så du kan høre dem igen og igen og arbejde videre med det vi har talt om. Så skal du ikke fokusere på at skrive noter undervejs, men blot være i nuet.

clairvoyance-forloeb

Det videre forløb

Hvis det føles rigtigt, er der mulighed for at fortsætte sammen, enten i et et 1:1 karriere mentorforløb

 • 5 KÆMPE stjerner!
  Helt igennem fantastisk! Tusinde tak for din tid og dine fantastiske evner! Jeg er utrolig taknemmelig og har været på en bølge af glæde siden vi talte sammen! Jasper er en utrolig dygtig clairvoyant. Han er professionel og man føler sig tryg i hans hænder. 5 KÆMPE stjerner!

  Claudia Rex Danser
 • Jeg har aldrig mødt en mere præcis clairvoyant
  Jeg har til tider, i de seneste 32 år, brugt clairvoyante til støtte og vejledning – både for mine virksomheder og for mig privat. I de seneste 3 år, har jeg fået hjælp af Jasper og kan i den grad anbefale ham – jeg har aldrig mødt en mere præcis clairvoyant. Desuden er Jasper varm, rummelig og et meget kærligt menneske. Jeg er ret tilbageholdende med at anbefale rådgivere men med Jasper gør jeg nemt en undtagelse – han er bare SÅ dygtig.

  Kerstin Ahlmér Selvstændig
 • Vil varmt anbefale Jasper
  Jeg vil sige om Jasper, at han vil blive varmt anbefalet. Han hjalp mig med en vigtig afklaring og på så hjertelig en måde, at jeg er nødt til at møde ham igen. Stort tak.

  Lili Schmidt
 • Han rammer plet hver gang
  Jasper Søgård er en enestående spirituel guide - han rammer plet hver gang, og jeg har brugt Jasper gennem flere år til både svære relationelle udfordringer og i forretningsmæssig udvikling.
  Og det er bestemt ikke sidste gang. Jasper har mine varmeste anbefalinger! “
  Lotte Arnsbjerg Skuespiller
 • Jasper har givet mig indsigt og svar på flere spørgsmål, som jeg i mange år har haft.
  Jasper har en hel unik evne til at tune ind på det enkelte menneske. Jasper har givet mig indsigt og svar på flere spørgsmål som jeg i mange år har haft. Et forløb hos Jasper kan klart anbefales!

  Vibeke Krohn Chefjurist

Sådan kan jeg hjælpe

Jasper Søgård har hjulpet mere end 12.500 personer fra hele verden med forskellige livs udfordringer.

 

Den måde jeg bedst kan hjælpe dig, er ved clairvoyant at stille ind på de blokeringer, der forhindrer dig i en bedre livsførelse. Jeg kigger i det højeste sjælpotentiale, der ligger til dig, og hvad der skal til for få kontakt til den dybeste side af dig, så du kan skabe det liv du drømmer om. Jeg har arbejdet professionelt med clairvoyance i over 20 år og har fungeret som underviser og censor på diverse clairvoyance skoler

Priser

Karriere clairvoyance: 60 min 1.800,-

0