Spirituel vejledning – online

Spirituel vejledning – Online

-Få klarhed og selvindsigt uanset hvor du befinder dig

Spirituel vejledning online er for dig der..

 • Ønsker svar og indsigt på vigtige spørgsmål
 • Bor for langt væk til at komme til en fysisk session
 • Har spørgsmål til karrieren?
 • Mangler input til kærlighedslivet
 • Gerne vil udvikle sig personligt og spirituelt

Hvad er spirituel vejledning – Online?

Spirituel vejledning – Online  er en læsning af din sjæls potentiale og muligheder. Jeg bruger mit klarsyn og spirituelle indsigt, til at guide og vejlede dig, så du får opnår afklaring på dine vigtige spørgsmål og indsigt i hvad dine sande livsvej er, og hvordan du får den realiseret.

Ofte kontakt mennesker mig fordi de er utilfredse over deres liv, eller måske befinder de sig i en eksistentiel udfordring, og mangler input og inspiration til at komme videre.

Du vil få svar og indsigt på dine dybeste spørgsmål, som kan tage dit liv hen til et sted, hvor du oplever mere ro, glæde, styrke og mening.

Det betyder ikke noget om vi er fysisk tilstede eller ej. Du vil få præcist det samme ud af det, som havde vi siddet over for hinanden.

Når jeg arbejder med spirituel vejledning arbejder jeg ud fra en psykologisk og spirituel tilgang.

Jeg arbejder med mennesker med en åbenhed og nysgerrighed på det spirituelle, og som er parate til at udvikle sig og løfte deres bevidsthed, så de kan leve i overensstemmelse med deres sjæls længsler og ønsker.

Spirituel vejledning med klarsyn er ikke et quick fix, men du inviteres i en session til en mulighed for dyb transformation af uhensigtsmæssige vaner og mønstre, så du kan finde hjem i dig selv, og dit liv kan folde sig ud, i overensstemmelse med hvem du er og hvad du ønsker i dit liv.

Ønsker du hurtige svar og forudsigelser, er jeg ikke den rigtige for dig. Jeg arbejder med dit spirituelle og psykologiske potentiale, og hjælper dig til at integrere nye og bedre veje og tilgange til livet, så du efterfølgende kan stå stærkt i dig selv og folde dit liv ud.

Efter din session har du mulighed for at fortsætte i et forløb, enten med fokus på din selvudvikling og et med fokus på din karriere.

Som spirituel vejleder kan jeg bl.a hjælpe dig med at..

 • Guide dig til en større forståelse af, hvad dit potentiale indeholder
 • Hjælpe dig til at forstå hvad din sande vej i livet er, og hvordan du opnår det
 • Vise dig hvordan du kan de heale blokeringer der forhindrer en optimal livsførelse
 • Lære dig hvordan du styrker din intuition
 • Inspirere og motivere dig til at udvikle dig personligt og spirituelt
 • Give dig et perspektiv på hvordan dit liv kan se ud, hvis du følger beskederne.

Sådan foregår det

book-tid til clairvoyance

Booking

Du skriver til mig via kontaktsiden 

Herefter kontakter jeg dig og vi aftaler en tid

kærlighedsclairvoyance

Spirituel vejledning

En session kan foregå enten over zoom eller telefonisk.  Efter din session har du mulighed for at fortsætte et forløb, enten med fokus på dit privatliv eller din karriere.

optagelse af clairvoyance

Lydoptagelse

Din session bliver optaget og sendt til dig på email som MP3 fil, så du kan høre dem igen og igen og arbejde videre med det vi har talt om. Så skal du ikke fokusere på at skrive noter undervejs, men blot være i nuet.

clairvoyance-forloeb

Opfølgning

Vi aftaler og skræddersyr hvordan dit videre forløb skal se ud.

 • 5 KÆMPE stjerner!
  Helt igennem fantastisk! Tusinde tak for din tid og dine fantastiske evner! Jeg er utrolig taknemmelig og har været på en bølge af glæde siden vi talte sammen! Jasper er en utrolig dygtig clairvoyant. Han er professionel og man føler sig tryg i hans hænder. 5 KÆMPE stjerner!

  Claudia Rex Danser
 • Jeg har aldrig mødt en mere præcis clairvoyant
  Jeg har til tider, i de seneste 32 år, brugt clairvoyante til støtte og vejledning – både for mine virksomheder og for mig privat. I de seneste 3 år, har jeg fået hjælp af Jasper og kan i den grad anbefale ham – jeg har aldrig mødt en mere præcis clairvoyant. Desuden er Jasper varm, rummelig og et meget kærligt menneske. Jeg er ret tilbageholdende med at anbefale rådgivere men med Jasper gør jeg nemt en undtagelse – han er bare SÅ dygtig.

  Kerstin Ahlmér Selvstændig
 • Vil varmt anbefale Jasper
  Jeg vil sige om Jasper, at han vil blive varmt anbefalet. Han hjalp mig med en vigtig afklaring og på så hjertelig en måde, at jeg er nødt til at møde ham igen. Stort tak.

  Lili Schmidt
 • Han rammer plet hver gang
  Jasper Søgård er en enestående spirituel guide - han rammer plet hver gang, og jeg har brugt Jasper gennem flere år til både svære relationelle udfordringer og i forretningsmæssig udvikling.
  Og det er bestemt ikke sidste gang. Jasper har mine varmeste anbefalinger! “
  Lotte Arnsbjerg Skuespiller
 • Jasper har givet mig indsigt og svar på flere spørgsmål, som jeg i mange år har haft.
  Jasper har en hel unik evne til at tune ind på det enkelte menneske. Jasper har givet mig indsigt og svar på flere spørgsmål som jeg i mange år har haft. Et forløb hos Jasper kan klart anbefales!

  Vibeke Krohn Chefjurist

Sådan kan jeg hjælpe

Jasper Søgård har hjulpet mere end 12.500 personer fra hele verden med forskellige livs udfordringer.

 

Den måde jeg bedst kan hjælpe dig, er ved clairvoyant at stille ind på de blokeringer, der forhindrer dig i en bedre livsførelse. Jeg kigger i det højeste sjælpotentiale, der ligger til dig, og hvad der skal til for få kontakt til den dybeste side af dig, så du kan skabe det liv du drømmer om.

Priser

Spirituel vejledning – Online: 55 min 1.600,-

0
hvad-du-oensker-skal-du-faa