Spirituel vejledning – online

 • Er du i tvivl om din livsvej?
 • Står du over for en svær udfordring og ikke ved hvad du skal gøre?
 • Sidder du fast og har brug for et skub i den rigtige retning?
 • Har du brug for afklaring omkring karierre eller kærlighed?

Få hjælp og rådgivning uanset hvor du befinder dig

Jeg har over 12.000 sessioner bag mig, og næsten halvdelen af dem er lavet via telefon eller zoom. Du kan her læse hvad andre har sagt om mine sessioner.  Spirituel vejledning – online session kan foregå enten over enten telefon eller zoom. Det er for dig, der bor for langt væk, eller har det bedst med at sidde hjemme og modtage sessionen.

Med Zoom eller telefon spiller fysisk afstand ingen rolle for, at du kan få en effektiv session. Størstedelen af mine sessioner foregår faktisk over telefonen eller online. Jeg har klienter i japan, U.S.A, Dubai, Grønland og rundt i Europa, fordi det er lige så effektivt og nærværende, som at sidde i samme lokale.

Jeg sørger for optagelse af sessionen.

I en spirituel vejledning – online session kommer vi hele vejen rundt om dig og dit liv. Du vil få vejledning til din udvikling, og svar på de spørgsmål du tumler med. Og du vil efter sessionen have fået afklaring og indsigt på din videre vej.

 • Jeg giver dig klar besked omkring din situation
 • Jeg giver dig de forskellige løsnings muligheder der ligger til dig.
 • Jeg giver dig en konkret køreplan til at komme sikkert videre
 • Jeg giver dig indsigt i dine potentialer og muligheder

Typiske temaer jeg kan hjælpe dig med..

 • Give svar og indsigt på vigtige spørgsmål
 • Guide dig til at træffe de rigtige valg
 • Vejledning til kærlighedslivet eller karrieren
 • Input til din personlige og spirituelle udvikling

Pris

Spirituel vejledning – online:  50 min: 1.600,-

jasper-søgård- spirituel-rådgivning
 • Er nu fuld af ro og tillid til, hvordan jeg skal gribe det an
  Hej Jasper, Tusind tak for dit klarsyn i går eftermiddag, jeg er fuld af ro og tillid til, hvordan jeg skal gribe det an. Det var meget rammende. Du skal bare vide, at du er vildt god at snakke med og til at fornemme. Godt jeg fulgte med i programmerne i TV.

  Hanne Sommer Vejle
 • Fik 1 times fantastisk rådgivning
  Jeg havde telefon kontakt, og fik 1 times fantastisk rådgivning...

  Jette Frydenlund
 • Jasper er nærværende, skarp og et naturtalent
  Jeg havde en god følelse i min mave da jeg bookede en telefon session hos Jasper og jeg følte en helt ren kontakt. Jasper er nærværende, skarp og et naturtalent. Jeg følte at jeg blev guidet på en måde der gav mig ro og fokus. Jeg kan kun anbefale Jasper.

  Lone V. Lobedanz
 • Jasper er så dygtig og ramte plet med alting
  Jeg har været til clairvoyant session hos Jasper. Jeg er fuldstændig målløs. Aldrig har jeg oplevet noget lignende. Jasper er så dygtig og ramte plet med alting. Han er fantastisk dygtig. Jeg kan på det varmeste anbefale Jasper

  Maria Gamstrup Selvstændig
0