Hvad du tænker skal du få. Så pas på!

Hvem er egentlig skaberen i dit liv? Hvem tilvejebringer de ønsker og mål du har for dit liv?

Det gør du selv i samarbejde med det guddommelige princip som du også er en del af!

Det handler om at blive bevidst om, hvad det er vi rent faktisk beder om, sådan at vi får også det vi ønsker os.

Først skal vi formulere et klart ønske, så skal vi se det for os og se det realiseret og mærke at det allerede er der, uagtet hvordan vores fysiske “realitet” ser ud.

Mange mennesker der arbejder med loven om tiltrækning, formulerer klart hvad de ønsker, de visualiserer hvad de vil have, men falder på målstregen, fordi de energetisk ikke kan mærke sandheden i, at deres ønsker er en realitet. De trykker med den ene fod på speederen mens den anden trykker på bremsen.

Så sker der intet.

Universet giver dig lige præcis det du beder om

Hvis vi ikke har den rigtige følelse, vil selv de mest præcis billeder og klare formuleringer ikke føre til det ønskede resultat. Det skal føles sandt. Det skal føles som om det ønskede allerede er en realitet.

Vi bringer heller ikke ting i vores verden ved at tænke på det modsatte af det vi ønsker: “jeg skal bare ikke være i det job mere”, eller “Jeg gider ikke den type kærester mere”. Hvis det er sådan vi formulerer vores ønsker, kommer vi til at sidde fast i vores skodjob og den næste kæreste bliver højst sandsynligt som den forrige.

Universet forstår kun det energetiske “JA” vi hele tiden sender ud, uanset om det er bevidst eller ubevidst.

Frygt for ikke at få det ønskede er den største hindring for at få det vi ønsker os.

“NEJ” bliver også til “JA”, så når vi formulerer vores ønsker ud fra en negation, er det lige præcis det vi får mere af. Så det vi fylder ind i vores sind, får vi blot mere af.

Sundhed fremmes ikke ved at studere sygdom. Rigdom fremmes ikke ved at fokusere på mangel og fattigdom, og Lykke opnås ikke ved at tænke på fortidens smerte og bekymringer om fremtiden.

Her en lille en turbo manual til at tiltrække det du ønsker:

  1. Formulér et klart ønske (så præcist du overhovede kan)
  2. Lav et mentalt billede af det ønskede
  3. Mærk sandheden i det ønskede og gør det til en indlysende realitet. Mærk glæden ved at have det i dit liv (uanset om det tilsyneladende ikke er der lige nu).
  4. Udvis taknemmelig for, at du allerede har modtaget det, du beder om.

Det er ligeså præcist som matematik. Det er en spirituel tyngdelov, at hvis du gør sådan så vil tingene ændre sig i overensstemmelse med det du vælger at tiltrække, og du kan således ændre på din livssituation.

“I thank thee father, that thou hearest me”, sagde Jesus. Og det er lige præcis det, det betyder. At Uanset hvilke ønsker, drømme, tanker, følelser vi udsender, vil vi få responderet det samme tilbage.

Så ved at træne bevidstheden op, kan vi styre vores liv i den retning vi ønsker.

Du bestemmer selv.

Du får hvad du tænker og føler. Så vær bevidst og fyldt med tillid og taknemmelighed til at det er sådan det hele virker, så bliver du til den guddommelige kreatør af dit eget liv.

Det er magisk!

0
eksistens